Μεγάλη τιμή για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: Το όνομα του θα δοθεί σε γήπεδο

Κοινοποίηση:
lazaro1_1

Η Θεσσαλονίκη τιμά έναν σπουδαίο αθλητή , τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, που διέγραψε μια σημαντική καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη , φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο, ξεχώρισε για το ήθος του και πρόσφερε στην ανάπτυξη του μπάσκετ.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά αποφάσισε ομόφωνα  να εγκρίνει την ονοματοδοσία του ΔΑΚ Σταυρούπολης, επιλέγοντας τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ένα πρότυπο ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, που είναι καλό να παραδειγματίζεται και να παρακινείται σε θετική και δημιουργική δράση, με αξίες και όνειρα» ,αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου.

Θυμίζουμε πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Σταυρούπολης το 1992 πριν μετακομίσει με μεταγραφή στον Ηρακλή. «Θα θυμάμαι πάντα με νοσταλγία εκείνα τα χρόνια στην Σταυρούπολη, τα παιχνίδια με φίλους στα ανοικτά γήπεδα της περιοχής», είπε σε ιστοσελίδα ο Λ. Παπαδόπουλος.

Η εκδήλωση της ονοματοδοσίας θα γίνει σε πανηγυρικό κλίμα το  Σάββατο 28 Δεκέμβρη και ώρα 18.00,  με την παρουσία ενός «γαλαξία» αστέρων που θα τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την σημαντική για τον διεθνή μας σέντερ στιγμή της διαδρομής του.

Αναλυτικότερα έχουν προσκληθεί και θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του οι: Αλβέρτης, Αποστολίδης, Αρναούτογλου, Γιαννούλης, Διαμαντίδης, Ζεβροσένκο, Μούμογλου, Μπαλογιάννης, Ντικούδης, Παπαλουκάς, Παπανικολάου, Ρεντζιάς, Τσαρτσαρής, Φώτσης Χατζηβρέττας.

Εκεί θα βρίσκονται επίσης οι προπονητές :Γιαννάκης, Κάγκας, Κακιούσης, Νικολαϊδης, Μαρκόπουλος, Μαρμαρινός, Σάκοτα, Χατζηκυριακίδης

General manager των ομάδων έχουν επιλεγεί οι: Φιλίππου και Ζουρνατζίδης.

Guest o ράπερ KOMIS X που θα μεταφέρει τα δικά του μουσικά και όχι μόνο, μηνύματα.

Το ΔΑΚ Σταυρόπουλης που θα φέρει πλέον το όνομα «Λάζαρος Παπαδόπουλος» βρίσκεται στην οδό Περικλέους της Άνω Ηλιούπολης.

afisa.jpg
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: