Μαρτυρία «φωτιά» για τη φοιτήτρια που πήδηξε από μπαλκόνι της εστίας

Κοινοποίηση:
lina-768x585

Μάρτυρας υποστηρίζει ότι δύο άνθρωποι έτρεξαν στη φοιτήτρια που ξεψυχούσε και έψαχναν ένα στικάκι

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που η 22χρονη Λίνα έκανε βουτιά θανάτου από τον 9ο όροφο των εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Η οικογένειά της δεν πίστεψε ούτε στιγμή ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που την ώθησαν στον θάνατο. Κατά καιρούς έγιναν αποκαλύψεις και για την ύπαρξη ροζ βίντεο που αποτέλεσε αντικείμενο εκβιασμού για την άτυχη φοιτήτρια…

Πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της -σε μια προσπάθεια να ακουστεί η φωνή της- απειλούσε να πέσει στο κενό. Αργότερα, είπε πως η υπόθεση του παιδιού της, θυμίζει πολύ τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μιλώντας πάλι για κυκλώματα που την εκβίαζαν…

Ο άνθρωπος που είδε την 22χρονη φοιτήτρια να πέφτει από τη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν μόνη της.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία», ανέφερε ο 45χρονος. Λέει ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. ‘’Το στικάκι, το στικάκι’’, λέγανε. ‘’Βρες το στικάκι’’. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν, όπως μου είπαν οι διασώστες, ώστε να την κρατήσω ζεστή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: