«Μαρσάρει» προς τον τίτλο η Μπάγερν! (video)

Κοινοποίηση:
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν υπέταξε με 3-1 το Αννόβερο και πλέον της απομένουν ακόμα δύο βήματα για να κατακτήσει για έβδομη διαδοχική χρονιά την Μπουντεσλίγκα.

Το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς βρέθηκε στο +4 από την Ντόρτμουντ (σ.σ. η οποία έχασε βαθμούς από την Βέρντερ Βρέμης) και απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, καθιστώντας μεγάλο φαβορί πλέον την ομάδα του Νίκο Κόβατς.

Η κεφαλιά του Λεβαντόφσκι (27′) και το σουτ του Γκορέτσκα (40′) που είχε και δοκάρι, έδωσαν στους Βαυαρούς καθαρό προβάδισμα στο ματς, αλλά στο 51′ ο διαιτητής είδε στο VAR χέρι του Μπόατενγκ και πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε για το 2-1 ο Ζόνατας. Μόνο που ο Βραζιλιάνος επιθετικός που είχε μπει αλλαγή στο 46′, δέχτηκε δύο κίτρινες σε τρία λεπτά και αποβλήθηκε στο 55′. Το κλείσιμο του αγώνα ήταν ευχάριστο για τους γηπεδούχους με το όμορφο γκολ του Ριμπερί (83′) και το ότι ξανάπαιξε για δεύτερο σερί ματς ο Ρόμπεν.

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Ούλραϊχ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα (88′ Ραφίνια), Κίμιχ, Τιάγκο, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (71′ Ριμπερί), Κομάν (86′ Ρόμπεν), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Αννόβερο (Τόμας Ντολ): Εσερ, Φελίπε (69′ Βίμερ), Αλμπορνός, Οστρτσόλεκ, Σοργκ, Αντον, Σβέγκλερ, Χαραγκούτσι, Γουάλας, Μάινα (88′ Πριμπ), Γουέινταντ (46′ Ζόνατας).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: