Μαρινάκης: «Ομάδα που θα υπερνικάει κάθε εμπόδιο!»

Κοινοποίηση:
Βαγγέλης Μαρινάκης

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε για δεύτερη διαδοχική σεζόν να κατακτήσει κάποιον τίτλο, ωστόσο η γεύση που άφησε στη διάρκεια της εφετινής περιόδου και ειδικά στο δεύτερο μισό της είναι πολύ γλυκιά, αναφορικά με την αγωνισιτκή του ταυτότητα.

Σε αντίθεση με τον περασμένο Μαίο, όπου τα πάντα λειτουργούσαν πλανόμενα με ατελείωτα ερωτηματικά, η λήξη της σεζόν που μας αποχαιρέτησε, βρήκε ένα απολαυστικό Ολυμπιακό να μοιράζει άφθονο θέαμα στους εκατομμύρια πιστούς οπαδούς του!

Όπως φυσικά και μία γλυκιά υπόσχεση για το τί πρόκειται να επανακολουθήσει τη επόμενη απαιτητική σεζόν!

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι τη νέα αγωνιστική περίοδο να επιστρέψουν στην κορυφή και στους τίτλους, κάτι το οποίο τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την ομιλία του σις εργασίες του 12ου Παγκσομίου Συνεδρίου της Θύρας 7.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επισήμανε ότι θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ομάδα να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο την νέα χρονιά και να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας και μεγάλη πορεία στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας…».

Με βάση τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τις … πράξεις που μα ςέχει συνηθίσι όλα αυτά τα χρόνια, οι «ερυθρόλευκοι» προβλέπεται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και με πολύ πιο οργανωμένο πλάνο το προσεχές καλοκαίρι.
Με ξεκάθαρη επιδίωξη τη δημιουργία ενός ακαταμάχητου συνόλου ικανού να κερδίζει παιχνίδια κάτω από οποιεσδήποτε σνθήκες

Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδειξε με το… καλημέρα τις διαθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν, κρατώντας στο ρόστερ του Θρύλου τον Ζοσέ Σα, με όλους να είναι σίγουροι για ανάλογη και πιο δυνατή συνέχεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: