Μαραντόνα για εθνική Αργεντινής: «Μου προκαλεί θλίψη – Δεν αξίζουν τη φανέλα»

Κοινοποίηση:
marantona

Ποιος είδε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και δεν τον φοβήθηκε; Ο παλαίμαχος σταρ ήταν πολύ αυστηρός με τους παίκτες της εθνικής Αργεντινής.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής μετά από 9 μήνες απουσίας δεν ήταν αρκετή. Η «αλμπισελέστε» έχασε σε φιλικό με 3-1 από την Βενεζουέλα και σκόρπισε προβληματισμό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, μιας και άσκησε αυστηρή κριτική για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Ήταν μία ταινία τρόμου. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει, η Αργεντινή δεν θα κερδίσει κανένα παιχνίδι. Λυπάμαι για τον λαό της Αργεντινής που συνεχίζει να πιστεύει στους ψεύτες της ομοσπονδίας. Εγώ αισθάνομαι πολύ Αργεντινός. Πίστευαν πως θα νικούσαν εύκολα; Ποιος είναι τόσο ηλίθιος να σκέφτεται τέτοιο πράγμα; Η Βενεζουέλα είναι μία ομάδα οργανωμένη και συμπαγής, απέναντι σε αυτή την Αργεντινή είχαν εύκολο έργο. Αυτή η εθνική ομαδα μου προκαλεί θλίψη, δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει» είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα για την εθνική Αργεντινής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: