«Μαντάμ του Χόλιγουντ» – Η 25χρονη μαστροπός που προμήθευε όλο το Χόλιγουντ με πόρνες πολυτελείας. Ποιοι ήταν οι πελάτες της διαβόητης Χάιντι Φλάις

Κοινοποίηση:
hhediidfleese3a

Έμεινε γνωστή στην ιστορία ως η «μαντάμ του Χόλιγουντ».

Η Χάιντι Φλάις ήταν η 27χρονη Αμερικανίδα που «προμήθευε» ηθοποιούς του Χόλιγουντ, πάμπλουτους επιχειρηματίες και πολιτικούς με όμορφες καλλίγραμμες κοπέλες.

Τα ονόματα, τα τηλέφωνα και όλα τα ιδιαίτερα φετίχ που είχε ο καθένας καταγράφονταν σε κόκκινους καταλόγους Gucci της διαβόητης «τσατσάς των πλουσίων». Όμως, παρά τις πιέσεις του Τύπου, τα ονόματα από τις πολυσυζητημένες ατζέντες δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ. Διέθετε πληροφορίες που μπορούσαν να καταστρέψουν την καριέρα δεκάδων διάσημων, να «κλείσουν σπίτια» και να φέρουν στη δημοσιότητα νέα σκάνδαλα.

Η Χέιντι Φλάις καταγόταν από το Λος Άντζελες. Ο πατέρας της ήταν παιδίατρος και η μητέρα της ήταν εκπαιδευτικός. Όπως έχει δηλώσει, την ανέθρεψαν με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα προσπαθούσαν να της δώσουν τα εφόδια που χρειαζόταν για να έχει ένα καλό μέλλον. Όμως, από νωρίς η Φλάις έδειξε ότι είχε άλλη άποψη για τη ζωή της.

Σε ηλικία 16 ετών παράτησε το σχολείο και άρχισε να καλλιεργεί στον κήπο του σπιτιού της μαριχουάνα. Λίγο αργότερα, επέστρεψε στο σχολείο για να πάρει το απολυτήριο. Άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο Πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα. Σύντομα όμως παράτησε και το Πανεπιστήμιο. Προτιμούσε τα πάρτι, την ξέφρενη ζωή και τα ναρκωτικά. Άλλωστε, είχε βρει μια πιο επικερδή «επιχείρηση».

fleiss-4-400x300

Με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Ιβάν Νάγκι που την γνώρισε με την Μαντάμ Άλεξ

 

Η «μαντάμ του Χόλιγουντ»

Σε ηλικία 22 ετών γνώρισε τη Μαντάμ Άλεξ, η οποία ήταν μαστροπός του Μπέβερλι Χιλς κατά τη δεκαετίες του ΄70 και του ΄80. Πολλοί λένε ότι τη γνώρισε μέσω του τότε συντρόφου της, σκηνοθέτη Ιβάν Νάγκι. Η Μαντάμ Άλεξ την έβαλε στο κύκλωμα πορνείας. «Οι κακές παρέες φταίνε» πίστευε η μάνα της. Το πρώτο διάστημα εργάστηκε ως call girl. «Εύχομαι να μπορούσα να ήμουν καλύτερη πόρνη. Δεν μπορούσα να συναγωνιστώ τα άλλα κορίτσια» έλεγε. Το ταλέντο της δεν ήταν η «εξυπηρέτηση» των πελατών της επιχείρησης, αλλά η άσκηση «διευθυντικών καθηκόντων». Σύντομα έγινε το δεξί χέρι της Μαντάμ Άλεξ. Έπρεπε να μάθει τη δουλειά για να τη διαδεχθεί. Της έμαθε όλα τα κόλπα.

Όμως, κάποια στιγμή η δράση της Μαντάμ Άλεξ αποκαλύφθηκε και συνελήφθη. Έτσι, η Φλάις την αντικατέστησε στον χώρο. Πήρε τη «χρυσή» ατζέντα της Μαντάμ Άλεξ και το 1990 δημιούργησε το δικό της κύκλωμα. Οι ιερόδουλες που δούλευαν για τη μαντάμ Άλεξ είχαν πια μεγαλώσει και σιγά σιγά ήθελαν να αποσυρθούν από τον χώρο. Η Φλάις έφερε νέο αίμα. Είχε ανακαλύψει νέες καλλίγραμμες Καλιφορνέζες που ήταν πρόθυμες να βγάλουν εύκολο και γρήγορο χρήμα. «Ήθελα η καθεμία να είναι περιποιημένη και τέλεια. Ήθελα να ξέρει ο κάθε πελάτης ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπέβερλι Χιλς.

heidi-fleiss

Η εμφάνισή της δεν έπρεπε να είναι σαν μοντέλου που ξεπήδησε από εξώφυλλο του περιοδικού Seventeen, αλλά ότι θα μπορούσε να κάνει σεξ σαν την καλύτερη πορνοστάρ του κόσμου, την Τζίνα Τζέιμσον. Έπρεπε να είναι το πιο «βρώμικο» κορίτσι στον πλανήτη. Έτσι, ήταν τα κορίτσια μου».

Οι πελάτες χρεώνονταν περίπου 1.500 δολάρια το βράδυ, από τα οποία η Φλάις έπαιρνε το 40%. Αν κάποιος πελάτης είχε περίεργες επιθυμίες η τιμή ανέβαινε. Σε διάστημα τεσσάρων μηνών η Φλάις είχε βγάλει ένα εκατομμύριο δολάρια. Μια κακή ημέρα στη «δουλειά» της απέφερε 10 χιλιάδες δολάρια. Στο κύκλωμα με τα call girls που είχε δημιουργήσει δούλευαν περισσότερα από 500 κορίτσια.

Έγινε τόσο περιζήτητη που έφτασε στο σημείο να απορρίπτει κορίτσια που της ζητούσαν να δουλέψουν στην επιχείρησή της. «Το σεξ όταν το χρησιμοποιείς σωστά σου χαρίζει δόξα, δύναμη και πλούτη», έλεγε.  Ροκ σταρ, επιχειρηματίες, Χολιγουντιανοί σταρ και περίπου το 1% των πιο πλούσιων και ισχυρών ανθρώπων του κόσμου είχαν γίνει πελάτες της «Μαντάμ του Χόλιγουντ», όπως την φώναζαν. Όλοι ήταν σημειωμένοι στις κόκκινες Gucci ατζέντες της. Η Φλάις «δούλευε» σε μια τεράστια βίλα που είχε αγοράσει από τον Μάικλ Ντάγκλας έναντι 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Εκεί έκανε και τα περίφημα πάρτι της. Ο Μικ Τζάγκερ, ο Τζακ Νίκολσον, ο Prince, μέλη των Red Hot Chilly Peppers και πολλοί άλλοι από τον κόσμο του θεάματος ήταν πάντα καλεσμένοι.Ετσι, αργότερα δημιουργήθηκαν υποψίες ότι ήταν και πελάτες της.

Η σύλληψη

Το 1993 η Φλάις έπεσε από τον θρόνο της. Οι αρχές της Καλιφόρνιας την συνέλαβαν. Κατηγορήθηκε για μαστροπεία, διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και φοροδιαφυγή. Η Φλάις πλήρωσε εγγύηση της τάξης του ενός εκατομμυρίου και παρέμεινε ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της. Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, αλλά τελικά έμεινε στη φυλακή για περίπου δυο χρόνια και αναγκάστηκε να κάνει 370 ώρες κοινωνικής εργασίας. Στη φυλακή έκανε σχέση με μια γυναίκα, μηχανικό αεροπλάνων που κατηγορούνταν για εμπορία ναρκωτικών. Αργότερα, είπε ότι είναι στρέιτ, αλλά στη φυλακή δεν είχε άλλη επιλογή.

hhediidfleese6a

 

Οι «καυτές» ατζέντες

Δεν παρέδωσε ποτέ τις ατζέντες με τα ονόματα των πελατών της. Με τη σύλληψή της ξέσπασε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Οι δημοσιογράφοι την πίεζαν να παραδώσει τις ατζέντες με τα ονόματα και τα βίτσια των πλουσίων που μέχρι τότε αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό. Όμως, η Φλάις αρνούνταν να αποκαλύψει τους πελάτες της. Έλεγε ότι «αυτού του είδους τα ροζ σκάνδαλα δεν είναι του στυλ της». Ο μόνος που παραδέχτηκε ότι ήταν πελάτης της ήταν ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν. Είπε ότι είχε δώσει περισσότερα από 53 χιλιάδες δολάρια για να απολαύσει τις υπηρεσίες των κοριτσιών της. Αργότερα η Φλάις είπε ότι το πραγματικό ποσό που είχε δώσει ξεπερνούσε τις 300 χιλιάδες. Έκανε πάρτι με 10 κορίτσια τη φορά και του άρεσε να είναι ντυμένες τσιρλίντερ. Το 2016 ξένα δημοσιεύματα έγραφαν ότι αποκαλύφθηκαν μερικοί από τους πελάτες της, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Τζακ Νίκολσον, ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζορτζ Λούκας, ο Μικ Τζάγκερ, ο Χιου Χέφνερ και ο Μπίλι Αϊντολ. Η ζωή μετά τη φυλακή Όταν βγήκε από τη φυλακή η Φλάις λάνσαρε δική της σειρά με εσώρουχα. Έγραφε σε στήλες περιοδικών και έβγαλε ένα DVD με σεξουαλικές συμβουλές.

fleiss-400x316

Το 2003 έκανε μήνυση στον τότε σύντροφό της Τομ Σάιζμορ για κακοποίηση και καταδικάστηκε σε 17 μήνες φυλάκισης. Μετά το περιστατικό η Φλάις μετακόμισε στη Νεβάδα, όπου ζούσε σε ένα μεγάλο σπίτι με 25 παπαγάλους. Τότε η Φλάις έλεγε ότι θα γυρίσει στη βιομηχανία της πορνείας. Σχεδίαζε να ανοίξει έναν οίκο ανοχής για γυναίκες με άνδρες εκδιδόμενους. Τελικά, εγκατέλειψε τα σχέδια της γιατί όπως είπε «δεν ήθελε να μπλέξει πάλι με την τρέλα του χώρου».

Το 2009 μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για τα ναρκωτικά. Ο γιατρός Ντριού Πίνσκι που την παρακολουθούσε είπε ότι η Φλάις αδυνατούσε να νιώσει αισθήματα για τους ανθρώπους, αλλά όχι για τα ζώα. Κάτι που εξηγούσε γιατί είχε αγοράσει τόσους παπαγάλους. Το 2010 συμμετείχε στο Big Brother Διασήμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ήταν η δεύτερη που αποχώρησε. Ο κόσμος είχε πια ξεχάσει «τη Μαντάμ του Χόλιγουντ»

«–¡ - ”’Õ¡’À…¡ "FASHION ROCKS" ”‘« Õ≈¡ ’œ— «. ”‘« ÷Ÿ‘œ œ ‘—¡√œ’ƒ…”‘«” Ö…À… ¡⁄Õ‘œÀ. Rock star Billy Idol lefts up his shirt as he performs during the "Fashion Rocks" concert Thursday, Sept. 8, 2005 in New York's Radio City Music Hall. Proceeds from the concert will be donated to Hurricane Katrina relief. (AP Photo/Jeff Christensen)

Πηγή: www.mixanitouxronou.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: