Μαλντίνι: «Γι’ αυτό επέστρεψα στη Μίλαν»

Κοινοποίηση:
maldni

Ο Πάολο Μαλντίνι υπηρετεί πλέον τη Μίλαν από διοικητικό πόστο και τα πλάνα του για την ομάδα παραμένουν μεγάλα, όπως και τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής. 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Μαλντίνι στάθηκε στη συνεργασία με τον Λεονάρντο: «Ο Λεονάρντο μου τηλεφώνησε, ενώ ήμουν σε διακοπές και είπε ότι είχε έρθει σε επαφές με τη Μίλαν. Μέσα σε 48 ώρες συμφωνήσαμε. Ασχολούμαστε με την ομάδα, τους παίκτες και τον προπονητή. Είναι μια έντονη δουλειά και σίγουρα δεν είναι εύκολη».

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο Λεονάρντο ήταν ποδοσφαιριστές της Μίλαν επί προεδρίας Μπερλουσκόνι, με τον Μαλντίνι να υπογραμμίζει: «Με βάση την εμπειρία μας, προσπαθούμε να επαναφέρουμε το σύλλογο στις ένδοξες ημέρες. Πρέπει να γίνει σαφές σε όλους πως στόχος είναι τα τρόπαια. Βεβαίως, μέσα στους στόχους μας είναι να γίνουμε και πάλι ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Έχω τριετές συμβόλαιο, οπότε δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αλλά θα προσπαθήσουμε. Δεν θα αρνηθώ ότι είναι δύσκολο να μιλήσουμε για Champions League, αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να επιστρέψουμε. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας».

Τέλος, όσον αφορά την απόκτηση του Πακέτα έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ, ο Μαλντίνι δήλωσε: «Έχει ταλέντο, δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας επιστρέψει να ονειρευόμαστε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: