Μαθητής Γυμνασίου «έσπασε» στο ξύλο καθηγήτρια και την έστειλε στο νοσοκομείο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
τυθυγξηγξ

Η καταγγελία για το περιστατικό «εξαιρετικής βίας» έχει υποβληθεί από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο ευρύτερα γνωστό ως περιστατικό έγινε σήμερα στον “αέρα” της εκπομπής…

“Μεσημέρι και Κάτι” – Το θλιβερό και ανησυχητικό συμβάν έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Λευκωσίας – Οργή για την απουσία ειδικού συνοδού, καθώς το ίδιο παιδί είχε ξαναχτυπήσει εκπαιδευτικό σε προηγούμενο σχολείο, με το πρόβλημα αντί να επιλύεται να μετατίθεται, καθώς το παιδί το μετέφεραν από σχολείο σε σχολείο, καθώς η ύπαρξη συνοδών δεν έχει ακόμα εγκριθεί!Μαθητής Γυμνασίου, έστειλε καθηγήτρια επί μήνες για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, με την εκπαιδευτικό να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με την κα Ίριδα Ταλιαδώρου. Η συγκεκριμένη καθηγήτρια, σημείωσε η κα Ταλιαδώρου, αναγκάστηκε να απουσιάσει επί μήνες από τα καθήκοντά της στο συγκεκριμένο σχολείο.

Εξάλλου, Ανώτερος Λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας ο οποίος είχε επισκεφθεί το σχολείο, ανέφερε ότι «Είχε ζητηθεί από ανώτερο λειτουργό του ΥΠΠ, ο οποίος πρότεινε στον καθηγητικό σύλλογο να γίνει αποκοπή από τον μισθό των εκπαιδευτικών, για να φέρουν συνοδό για το παιδί».

Επί τη βάσει των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και η Ειδική εκπαίδευση, τα οποία αναδείχθηκαν νωρίτερα στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, η κ. Ταλιαδώρου είπε ότι το ίδιο παιδί είχε παρόμοιο περιστατικό σε άλλο σχολείο και ενδεχομένως ακόμα και σήμερα πλέον να βρίσκεται σε τρίτο σχολείο και πάλι χωρίς τη συνδρομή συνοδού, εξαιτίας και των αγγυλώσεων που διαπιστώνονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

    1. Με κάθε σεβασμό, δεν είσαι αυτόπτης μάρτυρας, και δεν γνωρίζεις τη γυναίκα αυτή και τι έχει κάνει. Όταν εσένα το ίδιο προσωπικά σε βλάψουν και συγκεκριμένα σε βλάψουν σε κάτι που δεν διορθώνεται τότε να πεις δημόσια τι θα κάνεις και σε τι θα προβείς ως θύμα. Ο ξυλοδαρμός έχει και κάποια αποτελέσματα, παράδειγμα του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Ι.Μ. που όπως ξέρετε πήγε στη συγκέντρωση εκδήλωσης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 19η Μαΐου ενώ πριν δημόσια δήλωσε δημόσια υβριστικά στα Αγγλικά σε τηλεοπτικό σταθμό ότι “αφόδευσε για…”. Ο Ι.Μ. απομακρύνθηκε βίαια, και είχε και την χυδαιότητα μετά να προσφύγει και να ασκήσει μήνυση. Το θέμα είναι το εξής, ποιοι πρέπει να δείρουν ποιον; αυτοί που τον ψήφισαν έχουν ναι ή όχι ευθύνη; έχουν και είναι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης. Έχουν ευθύνη και όσοι ξέρουν τι κάνει κάποιος που ονομάζεται δημόσιος υπάλληλος σε σχολείο από καθαρίστρια έως καθηγητή, και τον καλύπτουν. Το μόνο που θα έπρεπε να γίνει είναι από το μικρόφωνο της εκδήλωσης να ζητήσει να αποχωρήσει ο Ι.Μ. και εφόσον η εκδήλωση διαθέτει προσωπικό ασφαλείας φύλακες (security) -επαγγελματίες- να τον απομακρύνουν, κάτι που δεν το ρώτησε κανείς. Ναι έχουν δικαίωμα να τον απομακρύνουν η υπηρεσία ιδιωτικής φύλαξης εφόσον διαταχτεί εκείνη τη στιγμή. Εάν αρνηθεί, μηνύεται. Αντίθετα αυτός ο ίδιος μήνυσε μήνυσε. Λες και όσοι παρευρέθηκαν στη εκδήλωση ήταν όλοι άγιοι; και όλοι ηθικοί; και πατριώτες; και ο Ι.Μ. ήταν ο χειρότερος; ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που ήταν εκεί είναι ηθικός και έκανε λειτούργημα για το δημόσιο καλό της Θεσσαλονίκης; πότε; αυτός όμως δεν έφαγε “ξύλο”, έτσι ο Ι.Μ. εκμεταλλεύτηκε αυτό και μήνυσε πολύ απλά (βγήκε και από πάνω).
      .
      Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να βιντεοσκοπήσει με μάρτυρες τι λέει και τι κάνει κάποιος κακός καθηγητής βολεμένος και άχρηστος και να το δημοσιεύσει σε ηλεκτρονικά μέσα, όσα μπορεί περισσότερα ώστε να αναγκαστεί η κοινή γνώμη να αποβάλει το κακοποιό/παράσιτο. Αυτό έκανε και η πανέξυπνη
      διαφυλετική Αφροδίτη Κωνσταντίνου που βιντεοσκόπησε το πρώην Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ηλία Κοντογιάννη που έχει το όνομα Ησύχιος και ανάρτησε το βίντεο στο λογαριασμό της στο FB επειδή την απατούσε στη σχέση που είχαν. Υπήρχε άλλος τρόπος; ή νομίζεις άμα το χτύπαγε θα γινόταν κάτι; ή άμα τον κατήγγειλε στη Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα γινόταν κάτι; Έκανε και μήνυση μετά ο Ηλίας Κοντογιάννης ενάντια στη Αφροδίτη Κωνσταντίνου γιατί δεν συναίνεσε στη βιντεοσκόπηση και στη δημοσίευση του σαν φυσικό ιδιωτικό πρόσωπο και για περί δυσφήμισης και ότι δεν ήταν “αυτός” αλλά και άλλες ανοησίες.

  1. καρνέ μια γύρα από τα σχολεία και τα συνδικαλιστικά όργανα των καθηγητών να δείτε τι λαθρολαγνική κομμουνιστική κοπριά είναι οι καθηγητές.

  2. Ο πατερας του αλητη ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? βρωμησε η κοινωνια. ποιος ειναι ο πατερας. τι σημαινει να μην στιγματισουμε.

  3. Η βία δεν ενδεικνύεται σε καμία περίπτωση και είναι κατά αυτού που επιτίθεται. Όταν σε δημόσιο σχολείο ως μαθητής απευθύνεσαι για ότι σου έχουνε κάνει και είσαι θύμα τότε η συμμορία, γιατί συμμορία είναι, θα καλύψει θρασύτατα τα πάντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και εάν δεν αρέσει σε κάποιους ας προσφύγουν στα έννομα μέσα. Υγεία είναι να μην έχεις καμία σχέση με δημόσια σχολεία-διαφθορεια και όποιους άλλους “πονηρούς” μαζεύονται φανερά/κρυφά εκεί. Να δημοσιευτεί η μαρτυρία, έχει κατατεθεί 2014 στο Σώμα Ελεγκτών Δημοσίων Λειτουργών που επιλήφθηκε, και την γνωρίζει η Ελληνική Αστυνομία έως και άλλες αρχές όπως ο πρώην υπουργός παιδείας κος Ανδρέας Λοβέρδος. Στέλνονται εγκάρδιες ευχαριστίες για την δημοσίευσή αν και είναι κουραστικά μακροσκελής.
    ,
    Αυτά συμβαίνουν συνεχόμενα με πρωτοστάτες, συνεργούς, προστάτες, μπροστάρηδες, τους εκπαιδευτικούς που εάν δεν είσαι παιδί του “τάδε” δεν λαμβάνεις ποτέ σου δικαιώματα και σεβασμό σε δημόσια σχολεία όπως το χωρίς αιδώ 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης (1o ΕΠΑΛ, οδός Τερζοπούλου) και ο πρώην διευθυντής του λόγω ηλικίας (“φάντασμα”, τεμπέλης, άνευ αξίας μαθηματικός) Ιωάννης Τσολακίδης με μάρτυρες χωρίς αποδεδειγμένα να ξέρει αριθμητική.
    ,
    Μαθητής για υπόθεση του επισκέφτηκε το Δεκέμβρη 2013 το 1ο ΕΠΑΛ λύκειο Κατερίνης, το ΕΠΑΛ είπε θα κάνει διεκπεραίωση δηλώνοντας με 2 μάρτυρες εκπαιδευτικούς που έκαναν υπηρεσία γραμματείας και 1 νευρασθενικό μακρυμάλλη καθηγητή που ματαιοπονούσε να του δώσουν σημασία: «θα σας καλέσουμε εμείς τηλεφωνικά, δεν θα καλέσετε εσείς, δεν θα κάνετε επίσκεψη, θα σας καλέσουμε εμείς». Ζητήθηκε και η πληροφορία για να γίνει ένας αριθμητικός υπολογισμός πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η εργασία αυτή (3-4 μαθηματικές πράξεις) που ανέλαβε το 1ο ΕΠΑΛ. Ξανά είπαν το ίδιο «θα σας καλέσουμε εμείς…». Αναμένοντας τη τηλεφωνική κλίση του 1ο ΕΠΑΛ αυτή δεν έγινε ποτέ, και στο τέλος της σχολικής χρονιάς το Ιούνιο 2014 απευθυνόμενος ο μαθητής επίσημα γραπτά –γιατί εξ αρχής του απαγορεύτηκαν άλλοι τρόποι– ζήτησε λογοδοσία και ο διευθυντής 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης Ιωάννης (Γιάννης) Τσολακίδης την αρνήθηκε, κρυβόταν και δεν απαντούσε επίσημα.
    ,
    Τότε ξεκίνησε ο Ιωάννης Τσολακίδης βάζοντας άλλους να ενοχλεί θρασύτατα, καλώντας ασταμάτητα τηλεφωνικά αφήνοντας τη τηλεφωνική κλίση έως και 20 λεπτά +, καθημερινά ενοχλώντας τρομερά σε όποιες ώρες ήθελε και σε ακατάλληλες. Σε μια τηλεφωνική κλίση με μάρτυρες είπε το 1ο ΕΠΑΛ «είναι έτοιμο, να έρθετε να παραλάβει το έντυπο αυτής της εργασίας μας…», λέγοντας ψέματα γιατί δεν έκαναν τίποτα.
    Στη συνέχεια καλούσαν και τηλεφωνικά νούμερα συγγενών του μαθητή που ποτέ δεν δηλώθηκαν πουθενά ως επικοινωνίας, κάνοντας προκλητικά αδίκημα. Αυτό ξανάγινε με άδεια διαταγής από το Γιάννη Τσολακίδη.
    ,
    Απευθυνόμενος ο μαθητής στη Β/θμια Εκπ/ση Πιερίας και στο διευθυντή της Ιωάννη Κατζαρίδης φιλόλογο για να λογοδοτήσει ως όφειλε μιας και ο διευθυντής του ΕΠΑΛ δεν απαντούσε επίσημα, ο ίδιος του ο Ιωάννης Κατζαρίδης έγραψε σε έντυπο «παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις του Ιωάννης Τσολακίδης» και δεν είπε ποτέ του και αρνήθηκε και δεν απάντησε τι έκανε το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, που έχει φτάσει αυτό που ανέλαβε και πόσος χρόνος απαιτείται ακόμη για να τελειώσει, και γιατί ενώ ρωτάμε αρνείται να λογοδοτήσει και ενοχλεί παραβατικά ; Ο Ιωάννης Κατζαρίδης, φιλόλογος που για να δείξει ότι υπάρχει υποδύεται και το αρθρογράφο κριτή της κοινωνίας με μισθωμένα άρθρα του σε τοπικές εφημερίδες της Κατερίνης και ματαιοδοξεί απαιτώντας να τον γράφουν ως Δρ Ιωάννης Κατζαρίδης, κάλυψε πολύ φανερά το προστατευόμενο του Ιωάννη Τσολακίδη.
    ,
    Έβαλαν άνθρωπο και περίμενε 6 (έξη) μήνες και μετά τον ενοχλούσαν και δεν λογοδοτούσαν. Απευθυνόμενος αναγκαστικά ο μαθητής στο Σώμα Ελεγκτών Δημοσίων Λειτουργών, μιας και δεν έλαβε καμία απάντηση από τους ερωτηθείς Ιωάννη Τσολακίδη που κρυβόταν και αρνιόταν και τον Ιωάννη Κατζαρίδη που αρνιόταν και αυτός να λογοδοτήσει, μετά τελικά ο Ιωάννης Τσολακίδης απάντησε εκπροσωπώντας αυτούς που πήγε να καλύψει στο ΕΠΑΛ και έγραψε επίσημα «δεν δύναται» και δεν έκαναν τίποτα απολύτως 6 μήνες,
    και τότε το Ιούνιο 2014 πήγανε τότε μόνο και έκαναν μόνο τον ένα υπολογισμό και αυτόν το μισό λάθος.
    *
    Ο Ιωάννης Τσολακίδης έχει ομολόγησε ότι δεν έκανε τίποτα και δεν τιμωρήθηκε ποτέ και από κανέναν, αλλά συνέχιζε να πάει για 4 με 5 συνεχόμενες ώρες καθημερινά στο μπαρ «Μαγιά & Βύνη» στο κέντρο της Κατερίνης, να κάθετε στα εμπρός τραπέζια και να καταναλώνει. Συμβάν που συνέβαινε με 1000 αδες αυτόπτες μάρτυρες να τον βλέπουν να συναθροίζεται καθημερινά στο πεζόδρομο Κατερίνης. Ο μαθητής ακύρωσε τη υπόθεση για να μην χάσει την αξιοπρέπεια του και να απαλλαχθεί από ανίκανους.
    ,
    Μετά, ο Ιωάννης Τσολακίδης έβαζε άτομα να επιχειρηθεί να σβηστεί ότι γράφεται για αυτόν στις ηλεκτρονικές εφημερίδες. Προσπαθώντας να κρυφτεί, κρυβόταν ανάμεσα σε μαθητές φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου με συννεφιασμένο καιρό, σταμάτησε να πάει στο μπαρ «Μαγιά & Βύνη», κρύβεται σε στενά, κυκλοφορεί μόνο με μαύρα γυαλιά ηλίου, αλλά δεν πήγε ποτέ του να κάνει προσφυγή στη εισαγγελία Κατερίνης άμα διαφωνεί και αρνείται τις δημοσιεύσεις και τα απτά γεγονότα που γινόντουσαν με μάρτυρες. Προηγήθηκε από το Ιωάννη Τσολακίδη έως και μίσθωση υπηρεσιών σε ιδιώτη να φωτογραφήσει το μαθητή, μόνο που λόγο ανικανότητας του ίδιου και του μισθωμένου υπηρέτη του «φωτογράφου» προδόθηκαν και οι δύο τους.
    ,
    Μετά από αυτό, ο Ιωάννης Τσολακίδης διοργάνωσε ομιλία στο 1ο ΕΠΑΛ για τη κατανάλωση CH3-CH2-OH, και κυκλοφορεί χωρίς μαύρα γυαλιά ηλίου και με ένα καρότσι με μωρό στη κεντρική πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης για το παίξει οικογενειάρχης και σοβαρός, αφού ό,τι δημοσιεύεται για αυτόν του το λένε οι μισθωμένοι και μη, και σπεύδει να επιχειρήσει να σβηστεί ποιος είναι και τι κάνει, και ακολούθως να κάνει αντίθετες πράξεις (όπως με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που σταμάτησε να τα φορά) που θα δηλώνουν ότι οι δημοσιευμένες μαρτυρίες για αυτόν δεν υφίσταται.

Comments are closed.