Μαζέψτε τον! Είναι επικίνδυνος! Καθηγητής στην Κέρκυρα λέει ότι ο Παύλος Μελάς δεν ήταν ήρωας και ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εντάξει, αυτά δεν υπάρχουν!

ΚΕΡΑΜΕΩΣ, δες το βίντεο!

Με τον καθηγητή Χημείας που διαλύει τα πάντα με όσα λέει για την Μακεδονίας μας, τον Παύλο Μελά (δεν είναι ήρωας) και τον Κολοκοτρώνη (σκότωνε γυναικόπαιδα)!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ! Είναι επικίνδυνος!

Ευτυχώς που τα παιδιά άρχισαν να του τη λένε, όπως θα δείτε.

Μάλιστα, ένας μαθητής έφυγε από την αίθουσα!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Καλα κανενας απο τους μαθητες δεν βρεθηκε να του πει τα αυτονοητα ..οτι 1) ρε μπαγλαμα κανενας πολεμος δεν γινεται με τουλουμπες και σσσοκολατακια…και 2) και βασικοτερο οτι σε αυτους οφειλει το γεγονος οτι σημερα ανοιγει το στομα του ελευθελα και πεταει βατραχια και μαλιστα χωρις κανεις να τον σταματαει απο τη δουλεια που τον εβαλαν να κανει ενω δεν την κανει….Λαμπαδα 3μετρη πρεπει να παει να αναψει το ζωντοβλο…στο κολοκοτρωνη στη μπουμπουλινα και σε ολους!! Αλλα μια επισκεψη στο fb του κυριου ΚΟΣΜΑ ΑΠΕΡΓΗ θα λυσει τις αποριες σας …ΝΑΑΑ με το συμπαθειο πρωτη και καλυτερη μια εξαλφα …απο την μια πλευρα και απο την αλλη η γνωστη διπλη σημαια του αναρχικου χωρου…κοκκινη μαυρη…Δεν ειχαμε βεβαια καμια αμφιβολια οτι προκειτε για απλυτο εβραιοαναρχοαριστεροκομματοσκυλο

  2. Για να στο εχω στειλει 5 φορες και να το εχεις ακυρωσει φανταζομαι ποση ελευθερια αποψεων δινει τελικα το δημοκρατκο μακελειο και οι “συνεργατες” του κυριε πτολεμαιε. Το ξερει αραγε ο Στεφανος;

  3. Θεωρητικη ερωτηση στο καθηγητη της πλακας
    Αν αυτα που πιστευεις και λες στους μαθητες τα ελεγες στον φιλο σου Σουλευμαν ,ξερεις τι θα παθαινες?
    Η πυγη σου θα ειχε μετατραπει σε σωληνα διαμετρου 10cm!..Πιστευεις ακομη στον πατερουλη !..
    Πληρωνουμε τα αχυρα.Αυτο γινεται ,γιατι ειναι η μοναδικη κατηγορια ΔΥ ,οι οποιοι ΔΕΝ αξιολογουνται, αλλα προαγονται επιπροσθετα, ειναι οι εκπαιδευτικοι,δηλ. οι απαιδευτοι.

  4. αποψεις και σκεψεις απο συριζαικα σκουπιδια .,.,.,

    και αυτο το παρταλι πληρωνεται απο τον ΕΛΛΗΝΑ φορολογουμενο ?

  5. Αυτοί πρέπει να περνούν δρόμο από τα σχολεία.Ετσι και η άλλη η δασκάλα που έλεγε πως δεν υπάρχει Θεός στους μαθητές.Πρεπει να πάνε σπίτια τους και τα πιστεύω τους αλλού κατά τον οίκο τους.

  6. Αυτο το ανθελληνικο σκουπιδι λεει οτι ο Μελας και ο Γερος του Μορια εκαναν σφαγες….Επανασταση με τουρτες δεν γινεται, αυτα μονο στα κομικ….Οι αγαπουλες του κυριου ”καθηγητη” Σταλιν, Μαο, Χοτζα, Τσαουσεσκου, Τσε, Καστρο, Πολ Ποτ, κλπ κλπ τι εκαναν, μοιραζαν σοκολατες ???

  7. Παντελής: Βγάλτε όνομα του μουνόπανου να τον περιλάβουμε…. Καθαρμα του κερατά…και πληρώνεται από το ελληνικό κράτος το αρχίδι!

  8. ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΈΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟ(ΔΟ)ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ : ΈΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ. ΗΣΑΙΑΣ ΣΑΛΩΝΩΝ ΣΑΜΟΥΉΛ Ο ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο Ε’ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΊ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΎ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΟΙΝΟ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΞ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ, ΕΞ ΥΔΡΑΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΛΑΪΚΟΊ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΝΕΌΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΈΤΡΗΤΟΙ ΣΤΑ ΒΆΘΗ ΤΩΝ ΑΙΏΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΣΚΟΠΌ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΡΕΤΉ ΚΑΙ ΠΊΣΤΗ ΣΤΑ ΑΙΏΝΙΑ ΙΔΑΝΙΚΆ.

  9. Υ. Γ ΑΛΧΗΜΕΙΑ Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΏΝ ΠΕΡΙΌΔΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΊΩΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΈΨΟΥΝ ΧΡΥΣΌ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ. ΆΙΝΤΕ ΆΙΝΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ………….

  10. ΧΗΜΕΊΑ ΔΙΔΆΣΚΕΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ? ΠΡΈΠΕΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΠΝΕΥΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟ ΟΥΣΊΑ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΌΛΑ ΤΑΎΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΊ ΑΝ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΌ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΊΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  11. Δυστυχως υπαρχουν πολλοι με τετοια μυαλα στην εκπαιδευση!!!!!!! Δουλεια του ειναι να κανει το μαθημα του και οχι να κανει Ανθελληνικη προπαγανδα στους μαθητες!!!!!! Πεταξτε τον απο εκει!!!!!!

  12. Άχ μώώώρέέέ!….Θίχτήκάν κάπόίόί! μέύρήμένόί στά δάχτύλά έννόέίτάί!!….ΔΏΣΤΈ ΤΌΎΣ ΜΝΉΜΌΝΊΆ ΔΊΆ ΠΆΝΤΌΣ!!!

  13. Πανηλιθιε Ζagklos,οπως καταλαβες σε αναβαθμισα απο το στερεοτυπο του “ηλιθιε”.
    Αυτα που ισχυριζεσαι υπαρχουν οντως σε βιβλια και σε αυτα εχουν προσβαση ελαχιστοι,μονο οσοι μαθητευουν στον Περισσο και στις μασονικες στοες.
    Ειναι η δηθεν αποκρυφη γνωση που προσφερουν στους δοκιμους αρουραιους τους.Η επομενη γνωση που θα λαβεις θα ειναι στα τεσσερα και θα βογγας γιατι ετσι θα ξεπερασεις το πονο του σοδομισμου.Προετοιμασου,αγορασε βαζελινη.Αν αναρωτιεσαι,περασα αλλα δεν προλαβε να με ακουμπησει γιατι εγινα λαγος.
    Μη ντραπεις να μας το πεις,εχουμε κατανοηση!

    1. Σε καταλαβαίνω, τσούζει η αλήθεια, ανυπόφορη, δεν υπάρχουν επιχειρήματα παρά χυδαιότητες,
      αυτός είναι ο ιουδαιοχριστιανισμός, αυτό που ρωτάς, μάθε ότι είναι χοντρό βουνίσιο Χαλκιδικιώτικο,
      θα το συνηθησεις όμως και θα σε αρέσει!

  14. Και τι σας εκπλήσει ρε παιδιά? Τα ίδια λέει και η εκκλησία!
    Εδώ μερικά δείγματα από τους απολογητές του Χριστιανισμού, απ’ όπου διαβάζουμε:

    • «Οι Έλληνες δεν δημιούργησαν τίποτε δικό τους, αλλά όλα τα παρέλαβαν από τους βαρβάρους»
    • «(Ο Πλάτων ήταν) κοιλιόδουλος»
    • «(Ο Αριστοτέλης ήταν) κόλαξ» του Μ. Αλεξάνδρου.
    • «(Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν) μειράκιον μανιακόν».
    • «(Ο Ηράκλειτος ήταν) αμαθής» (
    • «(Η φιλοσοφία του Ηρακλείτου ήταν) Ηρακλείτου σκότος».
    • «(Ο Εμπεδοκλής ήταν) αλαζών».
    • «(Ο Δημόκριτος ήταν) αβδηρολόγος»
    • «Οι ποιηταί ψευδολόγοι και δια σχημάτων εξαπατώντες τους ακρο-ωμένους»
    • «Δεν ρίπτετε εις τον βόθρον τα υπομνήματα της κακίας μαζί με τον ποιήσαντα Πυθαγόρα;…

    Εξάλλου, όλοι οι οπλαρχηγοί του 21 καθώς και η ίδια η επανάσταση, αφορίσθηκαν από το ιερατείο.

    1. Zagklos κοψε ρε αγορι μου την προπαγανδα των δωδεκαθειστων και ασχολησου με τα κτηνη χαρη θα μας κανεις, δε φταιμε σε τιποτα να διαβαζουμε τις ασυναρτησιες σου στο εχω ξαναγραψει και σε αλλο thread εκει σε αποδομησα πληρως με στοιχεια. Το οτι μιλας τα οποια ελληνικα το οφειλης στην εκκλησια που εσωσε γλωσσα και πολιτισμικη ταυτοτητα. Ο αφορισμος της επαναστασης απο το Πατριαρχειο ηταν καθαρα εικονικος για λογους ασφαλειας των Ελληνων της Πολης. Ο ιδιος ο Υψηλαντης αναφερει μη λαμβανετε υποψη σας τους αφορισμους της εκκλησιας ειναι για να ξεγελασουν τους Τουρκους.

      1. Δεν νομιζω να ειναι δωδεκαθειστης ο ζαγκλος, η ιστορία τα λεει χαζέ, αυτη που δεν θελουν να ξερεις. Διάβασε ας πουμε τι λεει για τους Ελληνες ο Αγιοβασίλης που ερχεται απο την Καισαρεια και δεν μας καταδεχεται… και μετα κοιμησου βαθια τον υπνο των ποιμνιων τεκνον μου…

        1. Προφανώς, η αλήθεια για τους υποκριτές και
          απατεώνες του ιουδαιοχριστιανισμού, τσούζι και πονάει!
          Η αγαπημένη ατάκα δε, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων,
          είναι η χυδαιολογία.
          .
          Συνήθως λόγω αμφιβολείας περί του φύλου τους,
          επιρίπτουν τα κουσούρια τους περί ομοφυλοφιλίας και
          ενός ατροφικού οργάνου, στον συνομιλητή τους! Χα..χα..χα..

        2. Προς ΕΛΕΟΣ. Ποια ιστορια βρε ανοητο μειρακιο αυτη που γραφουν σκουπιδια τυπου ιχωρ και επαγγελματιες απατεωνες τυπου μπεξη; Αυτη την ιστορια δε θελω να τη μαθω γιατι απλα δεν ειναι ιστορια και ασε τους Αγιους γνωριζω πολυ καλυτερα απο εσενα τι λενε!

          1. Κακό του υπό ύπνωση κεφαλιού σου. Άν πάντως θελήσεις να ψάξεις κάπου εκεί έξω είναι η α-λήθεια, αυτό δηλαδή που σε βγάζει απο τη λήθη.

        3. Ελεος τραβα να κανεις παρεα με τον λασκο απο το ερωτοδικειο ρε τις ιδιες παπαριες ελεγε!

  15. κοψε τα ναρκωτικα σε χαλανε η αλλαξε dealer διοτι ειναι ληγμενα

  16. Κουμουνι του κέρατα είναι, έμαθε την καραμέλα από τα “σεμινάρια” του προδοτικου ΚΚΕ.
    Θα επρεπε να επέμβει η υπηρεσια του, αλλά στην Ελλάδα του σήμερα όταν μιλάς απαξιωτικά για τους Έλληνες την ιστορία τους, τους ήρωες της είσαι προοδευτικός και μπορεί να ανέβεις ιεραρχικά.

  17. Είδηση τελευταίας στιγμής: Στο νέο λεξικό Φυτράκη στη λέξη “ανιστόρητος” θα μπει η φωτογραφία του. Κάτι αντίστοιχο θα πράξει και ο Μπαμπινιώτης στη λέξη “μαλάκας”.

  18. Το όνομα του πες μου και τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά

    1. Γιώργο φρόντισε το γιαούρτι να είναι πρόβειο και το κεσεδάκι πήλινο.

    2. Γιώργη,αφού είσαι από Κέρκυρα,θα ξέρεις πως για να μάθεις ό,τι θες,θα πρέπει να πας στον πεζόδρομο για καφφέ.Εδώ δεν θα βρεις ονόματα.

  19. Οι γονείς που ειναι;;; Σιγουρα τα παιδια τους τους ενημέρωσαν για την διαστρέβλωση και κακοποίηση της ιςτοριας. Γιατι δεν παραπονιούνται;;; Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων;;; Τι κανει;;; Πρεπει ολοι να μιλαμε και μάλιστα οχι νας ενας, αλλα ολοι μαζι. Αυρομφοβουνται, πάρτε το είδηση. Αυτο τρέμουν. Την ένωση μας.

  20. Δεν θα πω ας τό πιστέψω γιατί περιμένω συνέχεια στο ρεπορτάζ και επιβεβαίωση.Δλδ αν είναι πραγματικό και όχι φκιαχτο συμβάν.

  21. ειναι γνωστο απο καιρο πως εκει στο ομορφο νησι εχουν προβλημα με τα σκουπιδια,
    αλλο ενα διποδο σκουπιδι που πληρωνεται απο εμας .

  22. Αν δεν ήταν ο Κολοκοτρώνης,ο καθηγητάκος τώρα μπορεί να ήταν στα 4 γιουσουφάκι κάποιου τουρκαλά, και φυσικά θα του άρεσε πολύ,επειδή όμως το στερείται,βγάζει όλη την χολή του απέναντι σε όλους τους ήρωές μας,μάλλον θα έχει για ήρωα τον κουφοντίνα ή τον Ζακ τον πρεζοληστή,αναρχοάπλυτε καθηγητάκο της πλάκας,δίδαξε χημεία,αν την ξέρεις,όχι Ιστορία που δεν την ξέρεις

  23. Ονοματεπώνυμο Χίο.
    Βγάλε δημόσια το όνομά του.
    Δημόσιος υπάλληλος είναι. Επιβάλλεται να γνωρίζω ποιόν μπάσταρδο πληρώνω να μαθαίνει τα παιδιά Χημεία και αυτός κάνει αντεθνική προπαγάνδα. Να δούμε από ποιά κέντρα πληρώνεται για να λέει αυτά που λέει αντί να κάνει μάθημα. Η πρόσβασή του στους μαθητές περιορίζεται ΜΟΝΟ στο αντικείμενό του. Οτιδήποτε άλλο εντός εκπαιδευτικού χώρου, αποτελεί παράβαση των όρων εργασίας του και αιτία απόλυσης.

  24. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΚΟΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

  25. χαχαχα, ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝΝ γενικότερα, για τον πούτσον!!

  26. Τελικα κυριε καθηγητα, την μανα σου και την αδερφη σου ποιος θα προτιμουσες να την γαμαει ,ο Παυλος μελας , ο κολοκοτρωνης, ενας Μακεδονας η ενας Τουρκος;;;

  27. Το αναρχοάπλυτο παρτάλι δεν λέει τι ΄εκαναν οι Εβραίοι στον Ελληνισμο κατα την υποδούλωση του Έθνους.
    Μέσα σε όλα τ’ άλλα κόβανε κομματάκια τους ιεράρχες και φώναζαν φάτε γκιαούρηδες κρέας.
    Αλλά που θα πάει. Θα έρθει και η σειρά σου σύντομα τρωκτικό.
    Την τύχη που θα έχουν τα ταξικα σου αδέρφια τα λαθροπιθήκια θα έχεις και εσύ.

  28. Όσο πατάει το pin κάθε μήνα εκ του ασφαλούς όπως κάθε δημόσιος υπάλληλος μπορέι να λέει ότι γουστάρει.
    Και επειδή επέστρεψε από πληρωμένες τρίμηνες διακοπές μην του τα ζαλίζετε και πολύ ώστε να φτάσει σε σύνταξη και εφάπαξ.Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά

  29. Απλά πράγματα….. ονοματεπώνυμο και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
    Γαμώ τα ανθελληνικά αποβράσματα.

  30. Προσπαθω να γινω ευσεβης Χριστιανος αλλα οταν διαβαζω για τετοιους ηλιθιους το αιμα μου ανεβαινει στο κεφαλι και θελω να τον βρω μπροστα μου να του ριξω κατακεφαλο

  31. Και μονο οτι μιλας σημερα Ελληνικα, το χρωστας σε ΑΝΔΡΕΣ οπως ο Μελας και ο Γερος του Μορια…Κυριε καθηγητα, προσεχε λιγο με τα χημικα, γιατι βγαζουν πολλες αναθυμιασεις που σου εχουν καψει τα εγκεφαλικα σου κυτταρα. Να προστατεψουμε τα παιδια απο κατι τετοιυς ”καθηγητες”….

Comments are closed.