Μήνυμα Αναγνώστριας! Καμαρώστε την μορφονιά του “Μπουμπούκου” – Μοιράζει έτοιμα ψηφοδέλτια και… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο makeleio.gr το μήνυμα της φίλης – αναγνώστριας Ευαγγελίας, η οποία μας μετέφερε το εξής:
“Η Μανωλίδου ανέβασε φωτογραφία με έτοιμα ψηφοδέλτια και λέει στον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί της αν το επιθυμούν. Και σβήνει από κάτω τα σχόλια του κόσμου”.
Φαίνεται πως είναι και εδώ επιλεκτική η Δημοκρατία…
Δείτε τις φωτό:
received_921036728249475 Screenshot_20190703-123604
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ε ρε καμαρι η κυρια αραγε θυμαται αυτη και ο αντρας της την μεγαλη κουβεντα (εγω ουτε νεκρος δεν θα παω στην νδ) αληθεια τι εγινε με αυτο το ξεχασατε ολοι σας????????????

  2. Αν θέλετε έτοιμα ψηφοδέλτια να μας ενημερώσετε λεει η μπουμπούκα.Γιατί μαντάμ κουλαμάρα έχει ο κόσμος?Δεν μπορεί να βρει το ψηφοδέλτιο μόνος του?

  3. Καλα φαε εσυ τα βελανιδια σου και τραβα κλαψε στους ταφους των συνταγματαρχιδεων σου φελλε ουνε,θες και πραξικοπημα τρομαρα σου!!

    1. ειτε το θες ειτε οχι βδεληγμα τα καλυτερα χρονια του τοπου ηταν της επταετιας δωθηκαν αδειες δωρεαν για ταξι φορτηγα εγιναν δρομοι πηραν φως χωρια κλπ και το κυριοτερο οταν εφυγαν αυτοι η χωρα δεν χρωστουσε τιποτα αυτην την μετεπειτα δημοκρατια δεν την θελουμε που τα τιναξαν ολα στον αερα και πλουτησαν ορισμενοι πολιτικοι φανφαρονοι ψαξε και λιγο να μαθεις κατι μην ακους οτι σου σερβιρουν οι απιθανοπουλοι

  4. Οποιος μιλφαρει, την μπουμπουκα απο πισω ας παρει.

  5. ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  6. Ναι ρε εσυ που ψηφίζεις τον αρκουδογυφτο ναζιστή απ την μανη εισαι καλυτερος????

  7. Κανε μας μια χαρη, μην πας να ψηφισεις, γιατι εσυ κ οι ομοιοι σου μας παιρνετε στο λαιμο σας!

  8. Χυσαυγιτη παντελη από το 1974 η δημοκρατια σε εχει στα 4 ,σε γλεντάει και ποναει αλλα σ αρεσει!!

    1. Ταμτακος: Η δημοκρατια? Που την ειδες ρε μεγαλε εσυ τη δημοκρατια απο το 74 και μετα. Ποσο χρονων εισαι?

  9. Ναι ρε ο μπουμπουκος εχει γυναικαρα διπλα του ενώ εσεις ψωριάρηδες κλασιδιαρηδες βαστατε το πουλι του αρχηγου ,καλα κανει ρε γιδια ,ειτε με συριζα ειτε με ΝΔ ειτε με ΠΑΣΟΚΑΡΑ από το 74 και μετα σας εχουμε κανει διορηγα την κωλαρα κομπλεξικοι φασιστες χρυσαυγιτες γαμω τον χιτλερ και τον μοσουλινι σας ,εσεις ειστε πιο ανθέλληνες και απ τους αριστερούς ρε τομαρια πατε τωρα σκουλικια στους ταφους του φυρερ σας του παπαδοπουλου και του πατακου να κλαψτε στα 4 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!!

    1. σιγα ρε ταμτακο που την ειδες εσυ την δημοκρατια σε αυτην ρτην χωρα μηπως εισαι σε αλλη χωρα? και τι σχεση εχουν ολα αυτα που γραφεις με το θεμα των ψηφοδελτιων εισαι τοσο βλημα που δεν ξερεις τι να πεις και εγω σου λεω οτι κωλοχαρτα εχουν ολοι στο σπιτι τους δεν χρειαζονται να τους τα δινει δαυτη . σιγα την δημοκρατια σας σουργελο

    2. Δημοκρατία;;;; Αληθεια;;; Σε ποιον πλανήτη ζεις μανάρι μου;;;; Πες μου να εδω κι εγω!! Χαχαχαχα, καλα λεω εγω πως πρεπει ολοι να περνάμε απο IQ τεστ πριν ψηφισουμε!!! Εσυ αγαπη μου εχεις IQ ραδικιού!! Φαντασου τωρα ποσο κοσμο παίρνεις στον λαιμό σου!!

    3. βοιδοπουτσα που θες καραμαλακισμενη γιουφτσα

  10. Τωρα παρακαλατε μουσιτσες. Σας εχω γραμμενους και πριν και μετα την καλπη.

  11. Καλη ειναι,αν μου τον γλειφιτζουριαζε,ισως,λεω ισως να την Σταυρωνα ΤΗΝ ΚΟΚΟΝΑ.Ο μπουμπουκος θα παρει τα μπουμπουκια μου.

    1. ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ.
      ΜΑΛΑΚΑ!

    2. γουσταρει μαυρους ρε συ η μπουμπουκα. δεν θυμασαι στο ελλαδα εχεις ταλεντο τι ειχε παιχτει με τον νιγηριανο

Comments are closed.