Μάθημα ζωής από τον Ιαβέρη! Δίνει το νεφρό του για να σώσει τον γιο του

Κοινοποίηση:
iaberisgios2018

Έμαθαν μια ζωή να αγωνίζονται στις πίστες, όμως αυτή τη φορά ο θρυλικός Ιαβέρης, και ο γιος του Ιαβέρης jr, θα δώσουν τον δυσκολότερο αγώνα τους με έπαθλο την ίδια τη ζωή!

Ο Τάσος Μαρκουίζος, όπως είναι το όνομα του Ιαβέρη, και ο γιος του Κωνσταντίνος, που είναι συνεχιστής του στον χώρο του αυτοκινήτου, θα μπουν μαζί στη δύσβατη “πίστα” της μεταμόσχευσης, με τον πατέρα να προσφέρει το ένα νεφρό του για να χαρίσει στο παιδί του μια ποιοτική ζωή. Ήταν Ιανουάριος του 2014, όταν ο Κωνσταντίνος κατέληξε ύστερα από αδιαθεσία στο νοσοκομείο, όπου άκουσε έκπληκτους τους γιατρούς να ανακοινώνουν ότι είναι νεφροπαθής τελικού σταδίου! Από τότε άρχισε μια δύσκολη “ανάβαση”, χωρίς τερματισμό, με συνεχείς αιμοκαθάρσεις.

“Καθένας κάνει ό,τι μπορεί με το πρόβλημά του. εγώ το κοίταξα κατάματα και είπα ‘δεν θα με πάρει από κάτω'” είπε, μιλώντας μαζί με τον πατέρα του στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Παραμένει δυνατός, παρ’όλο που κινδύνεψε τρεις φορές η ζωή του, και περιμένει σύντομα την επέμβαση για να πάρει το νεφρό του πατέρα του, ο οποίος είναι συμβατός δότης. Ο θρύλος των ράλι είναι αποφασισμένος να απαλλάξει το παιδί του από τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης και να συνεχίσουν μαζί την κοινή διαδρομή στον χώρο του αυτοκινήτου. Εθισμένοι στις νίκες και οι δύο, είναι σίγουρο ότι θα μοιραστούν ξανά το βάθρο του νικητή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ειμαι πατερας…και θελω να πω ιαβερη σε θαυμαζω εισαι ΠΑΤΕΡΑΣ συνχαρτηρια. Ευχομε να δεις το γιο σου υγειεστατο.

    1. Τι θαυμάζεις μωρε με τον ανθεληνα; Ποιος δεν θα έδινε ρε άνθρωπε στο παιδι του το νεφρό του; Αυτός ο μουργος βρίζει τους Έλληνες ολημερίς.

Comments are closed.