ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! “Πολιτισμικό ΣΟΚ – Ιδού οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
immigrants1-thumb-large-thumb-large

Το παρακάτω μήνυμα έστειλε στο makeleio.gr o φίλος – αναγνώστης Γιάννης Λάκων

“Λ@θροπίθηκοι στην Κω.

Πού θέλετε νά πάτε;Στή Γερμανία.Η γκιόσα η Μέρκελ τούς δίνει γερά επιδόματα.Ενας “κατατρεμένος” δάσκαλος αφγάνος λέει πόσα πληρώνουν στούς διακινητές τού Σόρος.

400 δολάρια γιά νά πάνε από τό Αφγανιστάν στό Ιράν.1600 δολάρια γιά νά πάνε από τό Ιράν στήν Τουρκία καί 1600
δολάρια γιά νά πάνε από τήν Τουρκία στήν Ελλάδα.

Αυτοί είναι οι φτωχοί οί πεινασμένοι “πρόσφυγες”.Ολοι είναι παράνομοι χωρίς χαρτιά γιατί τά πέταξαν.Στό τέλος τού
βίντεο ρωτάν έναν αφγάνο πού θέλει νά πάει. Στή Γερμανία γιατί έχω οικογένει καί 3 παιδιά.

Πού είναι ρέ “λ@θροπίθηκε” η οικογένεια καί τά 3 παιδιά ρέ “λ@θροπίθηκε”; Είναι όλοι νεαροί αφγάνοι δίχως ίχνος οικογένειας”.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε το Spiegel στις 20/6/2015

Τι έχει αλλάξει από τότε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. κλειστα κεντρα κρατησης και οποιου δεν του αρεσει, δρομο, πισω στην χωρα του!
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

  2. Οι λαθρογυφτοι θα πρεπει να μεταφερθουν σε ξερονησια .,.,.

    Επισης οποιος λαθροπιθηκος σκιζει βαρκα στο αιγαιο θα καταληγει στον βυθο του .,.,.,Αυτα τα περι ναυτικου δικαιου κλπ μαλακιες πρεπει να μη μας ενδιαφερουν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ

    αν τελικα καποιοι καταφερουν να μπουνε στην χωρα να καταληγουν σε κλειστα φυλασσομενα κεντρα κρατησης

    Ολα τα υπολοιπα ειναι αρχιδιες και ετσι θα σταματησει η εισαγωγη λαθρομαιμουδων

  3. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΟ ΕΤΣΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!! ΒΡΕ ΣΥ ΑΚΟΥ ΒΡΕ ΣΥ Η ΛΟΥΛΟΥ ????? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΕΤΣΙ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΜΑ ΘΥΜΩΣΩ ΛΟΥΛΟΥ Ε ΛΟΥΛΟΥ!!!!!!!!

  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΦΤΑΙΝΕ Η ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ????ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΖΟΓΛΑΝΟΥΣ !!!! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ????? ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Ψ@@Η ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΒΔΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ !!!!!!

    1. Διακρινω ένα παθος σε εσενα με της σεξουαλικες διαστροφες σου, βρε συυυ;;!! το μπατερνεις στο ντιζελ το τρακτέρ; την βαζεις την βαλβολινη στο σασμαν του;;;την τριβεις την βαλβιδα ατιμουλη;;;

  5. Το πλυσιμο Ελληνικων εγκεφαλων εχει αρχισει απο χρονια και συνεχιζεται μεχρι τωρα απο ολα τα ΜΜΕ και τους δηθεν πολιτικους μας που και καλα κοιτανε το καλο μας.

  6. Επειδή ξέρω γερμανικά, ο ‘κύριος ΄που ερωτάται προς το τέλος του βίντεο,απαντά το εξής επικό στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί θέλει να πάει στην Γερμανία(η΄στην Αυστρια) : ΄γιατί μόνο εκεί μπορείς να ζήσεις ειρηνικά’! Μάλλον θεωρούμαστε εμπόλεμη χώρα για τα συγκεκριμένα άτομα!Τότε γιατί ‘εφυγαν από τις τόσο ειρηνικές χώρες τους και ‘ηρθαν στη δική μας ανασφαλή Ελλαδίτσα;Επίσης αν διαβάσετε τα σχόλια των γερμανών κάτω από το βίντεο, είναι σχεδόν όλοι έξαλλοι με αυτούς και ,την Μέρκελ.Δεν είναι ηλίθιοι ,όπως οι Έλληνες που ακόμη χάφτουν το παραμύθι του ΄φτωχού πρόσφυγα΄’!

Comments are closed.