ΜΕ ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ μετά τον διασυρμό από την Μπιτάκου. Έρχονται βόμβες, προδότες. Θα σας “λιανίσουμε”

Κοινοποίηση:
teaser-exofillo18-10

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του ο Αλέξης Τσίπρας δεν πίστευε ότι θα ζούσε αυτό που έπαθε κατά την επιστροφή από τις Βρυξέλλες με την Γεωργία Μπιτάκου να τον ξεφωνίζει και να τον καταγγέλλει δημόσια για την προδοτική του στάση με την συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας….

Ο διασυρμός που έχει υποστεί ο τέως πρωθυπουργός της συμφοράς και της εθνικής ντροπής αποτελεί από χθες το κύριο θέμα συζήτησης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες στο εξωτερικό. Το βίντεο με τον εξευτελισμό του Τσίπρα μέσα στο αεροπλάνο, έχοντας δίπλα του και την Ε. Αχτσιόγλου, το έχουν δει ήδη εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Κι αυτό το γεγονός όπως μόνο του έχει προκαλέσει, όπως μαθαίνουμε από αξιόπιστες πηγές μας, πραγματικό σοκ στον πρωθυπουργό της μεγάλης προδοσίας!

Στο έντυπο αποκαλυπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Αλέξης Τσίπρας ο προδότης της Ελλάδας, ο καταδότης των Ελλήνων.Ένας αλήτης κυβερνούσε και κατέστρεφε την Ελλάδα για τέσσερα και μισό χρόνια.Άντε γ@μήσου.

  2. Πασιφανέστατα, δεν υπάρχουν σήμερα ΕΛΛΗΝΕΣ!
    Είστε όλοι κότες και λαμόγια, γιατί δεν έχετε αδένες να ξεσκίσετε αυτούς που σας γενοκτονούν!
    Είστε τόσο κομπλεξικοί κι ανίκανοι που πέσατε να φάτε μια γυναίκα που ΤΟΛΜΗΣΕ να τα ψάλλει σε έναν θρασύδειλο!
    Φοβισμένα κοπροσκούληκα, γνωρίζετε καλά ότι γίνονται καραμπινάτες νοθείες επί μνημονίων- αλλά και πριν- και αντί να βγείτε έξω να τα σπάσετε, να κάψετε τη βουλή και να κρεμάσετε τους δωσίλογους που σας αφανίζουν λέτε όποιον τολμήσει κι αντιδράσει ”νούμερο”, ”Λούκα” και … και…
    Αν η κοπέλα είναι εγκάθετη ή πρακτόρισσα ποσώς με ενδιαφέρει: ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!
    Αντέστε ξεθυμάνετε στα pornhub καθάρματα, γιατί σας βιάζουν καθημερινά και το ευχαριστιέστε!
    Μακάρι να ήσασταν όλοι “νούμερα”, ρε ραγιάδες, γυμνοσάλιαγκες! Η Λούκα, ο Κλεομένης κι άλλοι που εσείς οι “λογικοί” πλην όμως λοβοτομημένοι χαρακτηρίζετε ΤΡΕΛΛΟΥΣ, έχουν περισσότεροι αξιοπρέπεια από εσάς τους μουνουχισμένους της πολιτικής ορθότητας … που θέλετε επίσης να ενημερωθεί ο εγκληματίας ότι τον τραβάνε σε βίντεο! Άκουσον, άκουσον… κατάντια της ελληνικής γενιάς! Ξεφτίλες! Ζητείστε και την έγκριση του γενοκτόνου σας για το ξεμπρόστιασμα του, καθίκια, γιατί έτσι σας έμαθε η προπαγάνδα του Ρότσιλδ!
    Μακάρι να ήσασταν όλοι τέτοια ”νούμερα” και να μην χρειαζόταν να σας ξεφτιλίζει η κάθε “πρακτόρισσα” όπως την αποκαλείτε- γιατί όπως τα ζούδια του αεροπλάνου κυττούσαν φοβισμένα και δεν έβγαλαν κιχ να την υποστηρίξουν και να επιτεθούν, αφού αυτή η μπουτσαρίνα έκανε την αρχή, στον άνανδρο μόγγολοΤσιπρα, έτσι και εσείς πετάτε λάσπη αναπαυτικά καθισμένοι στη μιζέρια σας για να αντισταθμίσετε τον χημικό ευνουχισμό που έχετε υποστεί. Γίνετε, ρε, νούμερα! Κάψτε, ρε, τους δολοφόνους σας και φτιάξτε μια πατρίδα για τα παιδιά σας! Μολέματα και μαγάρες των προγόνων σας! Κι αφού δεν μπορείτε να κάνετε το ΜΕΙΖΟΝ, κάντε το ΕΛΑΣΣΟΝ: στολίστε τους, όπου τους βρείτε όπως έκανε αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑ!
    Αλλά στου κουφού την πόρτα! Η σε τρολ τα γράφω ή σε ζόμπι, γι’ αυτό πάνε στο βρόντο!

  3. ORGIA TSIPRA – AHTSIOGLOU KE I PERISTERA PETAI AETO!!!!!!!
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΗΛ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!!!
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΔΩΣΕ……. ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ & ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ‘ΩΧ!ΓΙΝΑΜΕ ΜΥΘΟΣ.ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ;’ΤΑΡΑΝΔΟΣ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ.ΤΑΡΑΝΔΟΣ!

  5. Ευχομαι και ελπιζω το τελος των Ελληνων να ειναι οικτρό, γιατι δεν αξίζουμε τιποτα καλύτερο. Βρε Αντε μου στα τσακιδια ολοι σας, βούρλα. Βγήκε μια γυναικα και τα είπε χύμα στον αλήτη και ολοι πέσατε πάνω της να την φάτε. Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που το εκανε. Αλλοι λενε πως το εκανε για προβολή, αλλοι για να μπει στις ειδήσεις κλπ κλπ. Αυτη ομως τουλάχιστον του τα έψαλε. Βλεπετε γιατι δεν μπορει να βγει ενας Ελληνας να βοηθήσει την Ελλαδα;;; Οχι μονο επειδη δεν θα τον αφήσει το σύστημα να βγει, αλλα και επειδη ολοι οι Ελληνες θα πέσουν πρωτοι επανω του να τον φάνε. Οποτε και να θέλει καποιος να κανει κατι για την Ελλαδα, φοβάται. Φοβάται τους ίδιους τους συμπατριώτες του. Τετοια ζωα ειμαστε ολοι, οποτε το τελος μας θα ειναι οδυνηρο και θα το αξίζουμε!! Αντε στα τσακιδια ανοητοι. Οτι και να πάθουμε μας αξίζει. Αντι να την στηρίξουμε, μονο και μονο για να δείξουμε προς το σύστημα πως ειμαστε οντως ενωμένοι και ολοι εχουμε την ιδια άποψη με αυτην την γυναικα, εμεις στρεφόμαστε εναντιον της. Αντε στον διάολο λοιπον. Εχω αρχίσει να σιχαίνομαι τους Ελληνες, με τα μυαλά που κουβαλάνε. Ευτυχώς εχω ξένη υπηκοότητα και θα φύγω, ενω εσεις ζωα θα μειώνεται εδω να σας περάσουν απο χατζάρα οι ..φιλοι.. που έφερε εδω ο Τσιπρας και συνεχίζει το ιδιο εργο και ο Κουλης. Οι Ευρωπαίοι με δικαιολογια πως θα περάσουν τα σύνορα τους και τζιχαντιςτες, θα τα κλείσουν και για εσάς. Κάποτε, πριν δεκα χρονια, έγραφα πως οι Ευρωπαίοι μια μερα θα κλείσουν τα σύνορα τους και θα εγκλωβίσουν εδω τους λαθρο και με κορόιδευαν καποιοι. Να που επαληθεύτηκα. Τωρα κανω αλλη μια πρόβλεψη για κλείσιμο των συνόρων των Ευρωπαίων και για τους Ελληνες πολίτες. Συνεχίστε να βγάζετε μονοι σας τα ματια σας. Βούρλα.

  6. Άμεσα να προκαλέσει ο Μουτσινάς την κυρία Μπιτάκου να ανέβει στην πλατφόρμα του Σύριζα για να χορέψει το “αμάρτησε μαζί μου κι έλα” με τον Τσίπρα

  7. “Μετά Χριστόν Προφήτης” αυτή η κυρία! Αρνήθηκε όμως τη συνένωση πατριωτικών δυνάμεων στις εκλογές που προηγήθηκαν. Άντε γειά τώρα…Κάνε παρέα με τη Χρυσή Αρρωστημένη Αυγή που δεν ξημέρωσε…ΟΥΣΤ !!!

  8. Ουδέποτε στηριξα τον σύριζα ως κόμμα Και πάντα θεωρούσα πολύ λίγο τον Τσίπρα για πρωθυπουργό,αλλά βρίσκω πολύ εξεζητημένη την συμπεριφορά και τον λόγο της κυριας,η φωνή της περίεργα επίπεδη δεν έχει πάθος αλλά αντιθέτως είναι σαν κάθε φορά να απαγγέλει το ποίημα της με άχρωμη φωνή,το ότι δε προκαλούσε τον Τσίπρα με όσα του έλεγε για να αντιδράσει ενώ ταυτόχρονα τον ηχογραφουσε χωρις αυτος να το γνωριζει το βρισκω ανήθικο

    1. “Δεν είμαι σύριζα, αλλά…” Ναι, καλά, το έχουμε μάθει το ποιηματάκι σας!!!

  9. Δεν συμφωνω με την πρακτικη αυτη ρε παιδια . οχι . εννοω οτι επρεπε να του πει πρωτα « κυριε τσιπρα σας καταγραφω αυτην τη στιγμη σε βιντεο » Και οχι εν αγνοία του άλλου να καταγραφει .εκει ειναι η ενσταση μου . Και μετα να ανεβαζει το βιντεο στο διαδικτυο . Τα οσα λεει ειναι αλλο θεμα , δεν με ενδιαφερει ,ειναι δικαιωμα της να εχει αποψη .

  10. Που καταντήσαμε.Θα πρέπει να λέμε και μπράβο στο κάθε νούμερο που κυκλοφορεί εκεί έξω.
    Ελένη Λουκά μου θυμίζει η τύπισα………..

  11. Εύχομαι εκ καρδίας,ο αγών τής Πατριώτισας Γεωργίας νά αποδειχθεί γνήσιος καί ειλικρινής.Ωστόσο,οφείλει νά έχει υπ’όψιν της ότι η αληθής φιλοπατρία πρέπει νά είναι συγκεκραμένη καί απολύτως συνδεδεμένη μέ τήν έμπρακτον Αγιωτάτη Πίστη τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού,τού οποίου εν εκ τών βασικών του στοιχείων εστίν η ηθική, σεμνότης καί ευπρέπεια (έσωθεν καί έξωθεν). Ο Κύριός μου καί Θεός μου,Ο Παντοκράτωρ Ιησούς Χριστός διαβεβαιεί ότι ::””χωρίς Εμού ου δύνασθε ποιείν ΟΥΔΕΝ (σωστό καί άρτιον)”” (Ιωάννη ΙΕ’1-12,Γ’27,Μάρκου Ι’41,Α’Κορ.Ι’31). Καί εις τόν ΡΚΣΤ’ Ψαλμό διαβάζουμε ::”” εάν μή Κύριος οικοδομήσει οίκον,εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες καί εάν μή Κύριος φυλάξη πόλιν (καί τήν ημετέραν Πατρίδα) εις μάτην ηγρύπνησεν ο φυλάσσων”” καί προϋπόθεση ίνα τήν φυλάτει Ο Κύριος,οφείλει ο λαός νά ευρίσκεται φιλικώς προσκείμενος πρός Τόν Ζωοδότην Θεόν ώστε ευαρεστώντας Τον νά επισκιάζει τήν Πατρίδα η Θεία Χάρις. Διαφορετικά,εάν ο λαός διαβιοί εις ακολασίαν, ανηθικότητα, ασωτίαν καί αντί νά ευχαριστεί ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ Τόν Θεόν,αντιθέτως Τόν βλασφημεί (εν λόγω καί έργω), καταφρονώντας Τον καί υπακούοντας τού γύφτου καί κουρελή απατεώνος διαβόλου,συνέπεια εστί νά απωθείται η Χάρις Τού Θεού καί νά ελκύεται η φοβερά οργή Του μέ βαρυτάτας τιμωρίας καί τότε δέν σώζεται ο αποστάτης λαός ούτε καί μέ χιλιάδας Κολοκοτρωναίους καί μεγάλους Αλέξανδρους.

  12. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά πρόβατα και κάτι άτομα σαν τη Μπιτάκου με αγενείς συμπεριφορές,βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και το παίζουν τσομπαναραίοι.

  13. Μηπως ξερεις ποιο ηταν το ποσοστο των ψηφοφορων που πηγαν να ψηφισουν εξπνακια;;;Εκτος των ελληνοποιημενων πληρωμενων εποικων!

    1. Τι σημασια εχει αγαπητη ραγιαδισσα το ποσοστο?? Ποια κομματα βγηκαν στις εκλογες?? Με ποια σειρα βγηκαν?? Ασε την καραμελα των λαθροελληνοποιημενων και παραδεξου οτι νεοελληνες ραγιαδες ψηφιζουν Κουλη Αλεξη και Φωφη. Μη βγαζεις την ουριτσα σου απεξω…γιατι σιγουρα ανηκεις στους ραγιαδες που ψηφιζουν ανθελληνικα κομματα. Παντως Χρυση Αυγη δεν ψηφισες. Μουγκα λοιπον γιατι ανηκεις στη γενια που καταστρεφεις την Ελλαδα με τις ψηφους σου.

  14. Σκασμος ραγιαδες,βουλωστε το τωρα… η πλειοψηφια ψηφισε Αλεξη Κουλη και Φωφη. Δεν θελατε Χρυση Αυγη.. σκασμος τωρα μουγκα.

    1. Βουλωστο ρε ζώο,αυτή έχει μεγαλύτερα αρχιδια από σενα

      1. Μεγάλο νούμερο η δικηγορινα πατριωτισα

        1. ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ,ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΜ..ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΝΑΖΙΣΤΕΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ

  15. φτιαχτο…………… που πηγαινανε ολοι αυτοι και βρισκονταν στο ειδιο αεροπλανο με τον χοντροκωλαρα προδοτη?????

    1. Αγραμματοι και αστοιχειωτοι βρωμονεοελληνες δεν σας βρισκει κανεις πουθενα ελεεινοι καφροι…..Μια γυναικα εκανε αυτο που δεν εχει κανει κανενας σας,και την διαβαλλετε κι απο πανω….Αντε να χαθειτε βρωμεροι υποκριτες

      1. Πεεεεστα χρυσοστομε!! Τα ιδια τους σέρνω κι εγω πιο πάνω. Αν ειναι δυνατόν. Ποσο ηλίθιος λαός ειμαστε τελικα ρε γαμω το!! Ποσο;;;;;;;;;;;;; Τα εχω πάρει πολυ άσχημα με ολους τους ανόητους που αντι να στηρίξουν μια τετοια προσπάθεια, την κατακρίνουν κιολας. Τετοια ζωα!! Μετα θελουν σώσιμο;;; Οοοοχι φίλε μου. Στα τσακιδια να πανε ολοι τους.

  16. ασε μας μωρε οταν εσυ εστηνες τους αγωνες και ξεσκιζοσουν να κονόμας ηταν καλα η Μακεδονία χρόνια πρίν την είχαν πωλήσει απλά έβαλαν αριστερό μπροστινό δεξιά δεν γινοταν βαση τις ιδεολογίας να πωλήσει Μακεδονία

  17. Ότι και να είναι και ποιά είναι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν μας ενδιαφέρει το παρασκήνιο. Το προσκύνιο μας ενδιαφέρει για το βίντεο που τράβηξε και ξεφτύλισε τον Τσίπρα και την υποτιθέμενη αριστερή πρόοδο, το οποίο πραγματικά κάνει το γύρο του κόσμου και μηδενίζει αυτό το απόκομμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Μπράβο της λοιπόν κι αν στο μέλλον αποδειχτεί πως είχε πολιτικές βλέψεις για να ανεβάσει δημοσιότητα, αυτό θα κριθεί εν καιρό, αυτή τη στιγμή το χειροκροτάμε. Εύγε!

  18. Επικοινωνιακά τρικ της Μπιτάκου για να ανέβει η δημοτικότητά της, αφού θα κατέβει με νέο κόμμα.
    Στην Ιταλία αντί να στηρίξει τον Σαλβίνι που είναι πατριώτης με @@ και το κόμμα του προηγείται, στήριξε νέο “πατριωτικό” κόμμα.
    ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ η κυρία.

  19. Βρωμερε τσιμπλα βρηκες τον δασκαλο σου και τον διαολο σου,απο γυναικα,πουλημενε.

  20. συγνωμη εκανε κατι το σπουδαιο ? πηρε ενα κινητο , αφησε το βιντεο να τρεχει και αρχισε να λεει τα δικα της ,χαζομαρες . αυτο μαλλον θρασος δειχνει ,παρά πατριωτισμό .

  21. Αναρωτιέμαι ποιοι ψήφισαν Τσίπρα και πηρε αυτό το ποσοστό! Οι κατάδικοι και αθίγγανοι κατά Κούγια .. δεν φτάνουν! Τώρα η μεγάλη νοθεία παίχτηκε η έχουμε σοβαρο πολιτικο και ηθικο πρόβλημα σ αύτη την χωρα!

  22. η μπιτακου ειναι ελληνιδα με ψυχη και καρδια ειναι κορυφή.ειναι γυναικα αλλα απο μεσα φοραει σιόβρακο. εμεις που ειμαστε ανδρες οι περισσοτεροι στην καρδια στην ψυχη φοραμε ταγκα.ας μας γινη παραδειγμα. Η θυσια του κωνστ/νου κατσιφα να μην παει χαραμη.

  23. Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση της Μπιτάκου θα καθόμουν στο άδειο κάθισμα που άφησε ο απερχόμενος χαλβάς και θα τα έλεγα τετ α τετ με το ζευγαράκι.

    1. Καλά, πόσα τρολάκια του Συριζα έχουν μπει εδώ μέσα; Άντε πηγαίνετε στο efsyn και στην Αυγή που σάς εκφράζουν κιόλας!

  24. αλεξακο πες αλευρι???? ο στεφανος σε γυρευει…

  25. Θερμά Συγχαρητήρια εις την Νομικό κυρία Μπιτάκου για τον πατριωτικό δημοσιογραφικό ακτιβισμό της. Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους δημοσιογράφους μας.

  26. Να σαι καλά κοπέλα μου. Ν’ αγιάσει το στόμα σου.

  27. Πανέμορφη γυναίκα .Αρχαιοελληνικη ομορφιά και πνευμα.100% Ελληνίδα.

Comments are closed.