ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ: “Αν έχεις άντερα πήγαινε να παραδοθείς”

Κοινοποίηση:
makele

Με δύο αιχμηρά τούιτ σχολίασε το γεγονός του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε ο εισαγγελέας Σύρου εναντίον του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του Έλενας Τζούλη o Γιάννης Κουρτάκης.

“Ο πρώην υπουργός Άμυνας, που κατά το παρελθόν έβγαινε στα κεραμίδια όταν κινούνταν η σχετική διαδικασία για αντιδίκους του, τώρα όχι μόνο δεν προσέρχεται αυτοβούλως, αλλά απεναντίας κρύβεται από παραλία σε παραλία, μήπως και γλιτώσει το αυτόφωρο.

Το αυτό συμβαίνει και με την θαρραλέα σύζυγο του. Ένας εντελώς διαφορετικός Καμμένος από εκείνον που είχαμε γνωρίσει ως υπουργό. Αντί να προσέλθει για να αποδείξει τα παραμύθια του, κρύβεται στο πολυτελές σκάφος του.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα που βλέπει τα δύσκολα, επικαλείται για άλλη μια φορά τα παιδιά, τη σύζυγο και τη μαμά του.

Εμείς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα ακούμε βερεσέ όλα αυτά.

Διαβάστε την άποψη μας:

ΩΡΑ 19:21 – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Eπιτελους να και δυο ”λεβεντιες” αναγλυφες που τσακωνονται ”’ταχαμοτο” μεταξυ των και εμεις τους απολαυμανουμε και μαθαινουμε να ζουμε χαριν αυτων. Αντιγραφουν τους πολιτικους , δημοσιους υπαλληλους , ενστολους , και λοιπους κλεφτοφαγαδες ετσι ωστε να μας εκπαιδευσουνε σε πληρη υπνηλια επι 24ωρου κοιτωντας στους οριζοντες του τιποτα . ΗΔΗ ξεπερασαμε το συγχρονο αφγανισταν πνευματικα και κοινωνικα.

  2. ΜΠΟΥΛΗ , ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ . ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΔΩ .ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΒΑΜΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ .

Comments are closed.