ΜΕΡΑ25: Ο Βαρουφάκης- μέσω εκπροσώπων του- διαψεύδει για “συνεργασία του” με τους τουρκοπράκτορες του DEB. Ελπίζουμε να είναι έτσι…

Κοινοποίηση:
tsipras_varoufakis3

Κατηγορηματική διάψευση για συνεργασία του κόμματος του κυρίου Βαρουφάκη με τους τουρκοπράκτορες του DEB στη Θράκη, εστάλη από τα γραφεία του κόμματος το οποίο, κατέρχεται στην εθνική εκλογική αναμέτρηση. Η ανακοίνωση, διαψεύδει το δημοσίευμα του “Μαχητή” της Θράκης και επισημαίνει ότι ουδέποτε ο ίδιος ο κ.Βαρουφάκης, συνομίλησε με δημοσιογράφο της εφημερίδος και της διαδικτυακής σελίδος, maxitisthrakis.blogspot.com .

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

“…Κύριοι,

το δημοσίευμα σας με τίτλο «Πανελλήνια αποκλειστικότητα. Υποψήφιος  βουλευτής Ξάνθης με το κόμμα ΜέΡΑ25 (Βαρουφάκης) ο d.r Χουσεΐν  Μπαλτατζή του DEB» είναι παντελώς ψευδές και ανυπόστατο. Δεν υπήρξε,  ούτε υπάρχει για το ΜέΡΑ25 τέτοια υποψηφιότητα(όπως και όλα τα άλλα  που γραφετε ως…συμπέρασμα για την Ροδόπη σε σχέση με το ΜέΡΑ25). Το  εάν κατέθεσε αίτηση ο συγκεκριμένος κύριος, όπως και τόσοι άλλοι  συμπολίτες μας άλλωστε, είναι καθαρά δικό του θέμα. Δεν αφορά το ΜέΡΑ25.
Ελπίζουμε σε άμεση επανόρθωση ενός απολύτως λανθασμένου «ρεπορτάζ» που
καταφανώς προήλθε από λανθασμένη ενημέρωση σας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: