ΜΕΓΑΛΟΥ… ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Το κατά Τράπεζα Πειραιώς Φεστιβάλ Αξιών! (φωτο)

Κοινοποίηση:
ΧΡ ΜΕΓΑΛΟΥ

Και αναφώνησε ‘’ουάου’’ επί σκηνής και εγένετο φως! Και τι φως… Κίτρινο μπεζ, φιστικί, γαλάζιο. Και εγένετο μπλουζάκια με «αξίες» και μάλιστα αξίες υψηλού κόστους, καθώς η σκηνή, οι σιδεριές, ο φωτισμός και ο ρυθμός μουσικής στο Καστρί θύμιζαν συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο και λιγότερο φεστιβάλ αξιών, όπως ονόμασε αυτή τη διοργάνωση για το προσωπικό της η Τράπεζα Πειραιώς.

Δόξες για την τράπεζα, καθώς ο Μεγάλος Αρχηγός (φωτογραφία) δήλωσε «Έλληνας, που ήρθε να βοηθήσει την Ελλάδα στην αποδομή της και να αναλάβει τα ηνία μιας τράπεζας, αν και η κόρη του τον ρώτησε γεμάτη απορία: πού πας, μπαμπά; Όταν του προσέφεραν τη θέση». Και απάντησε ο Χρήστος Μεγάλου στα άπταιστα ελληνικά τής Διασποράς: « τον αναλαμβάνω αυτόν τον Ρίσκο!». Και με τα ελληνικά αλά Τσακαλώτου και ‘’ουάου’’ αλά Βαρουφάκη, το ακροατήριο κατανόησε πλήρως τουλάχιστον την αξία του αντρός.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟY

Ένα φεστιβάλ φαντεζί, με φιόγκους και κορδέλες, αντάξιο της κουλτούρας των εκπροσώπων του Fund, που αφελλήνισαν τη μεγαλύτερη ιδιωτική ελληνική Τράπεζα. Όσο για τον εξάδελφο, Θύμιος με τ’ όνομα -Γεωργακόπουλος όχι Χατζηχρήστος- που λύνει και δένει στο μαγαζί, αυτός «οκ και ουάου», δήλωσε πως «δεν πιστεύει σε αξίες» και ρώτησε το πόπολο, «πόσοι ακόμη πιστεύουν…;» Έτσι ρώτησε! Και βρέθηκαν καμία 30αριά να πουν πως και αυτοί δεν πιστεύουν και τότε κάλεσε την προσωπάρχη -the new one- να πάρει τα ονόματά τους, ίσως για την απονομή προαγωγών με βάση το κατά Πειραιώς Αξιόμετρο.

Αυτά και πολλά άλλα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα επί “Πειραϊκής Σκηνής” στο Καστρί, σε εκδήλωση της τράπεζας για τις αξίες. Πόσα άραγε ξοδεύτηκαν για να εμπεδωθούν οι αξίες της παγκοσμιοποίησης και των Fund, σε μία περίοδο ισχυρών περικοπών και ισχνών αγελάδων;

megalou--768x790

That’ s an other story, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί ή οι Άγγλοι υπήκοοι που διοικούν την τράπεζα με τα «ουάου-ουάου».

Αυτά δεν μαθαίνονται, μόνον υπολογίζονται. Πάντως, σίγουρα κόστισε τόσα που θα έφθανε, ώστε να πληρωθούν οι οφειλόμενες υπερωρίες στους υπαλλήλους, από εκείνες που ανάγκασαν τον ΣΕΠΕ να βάλει λουκέτο σε καταστήματα του πάλαι ποτέ κραταιού ελληνικού πιστωτικού ιδρύματος. Μακάρι τα μαύρα μαντάτα να σταματούν εδώ, γιατί μαθαίνουμε ότι υπάρχουν γκρίνιες στους ηγήτορες από Αγγλία και Αμερική για τα αποτελέσματα του μαγαζιού εν Ελλάδι. Και καθώς η τράπεζα δεν είναι το οποιοδήποτε μαγαζί, αναμένονται εξελίξεις… επί τα χείρω!

K.N

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: