ΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ; Εστιάτορας έσπασε παρμπρίζ ΙΧ τουριστών επειδή έφυγαν από το μαγαζί του [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
DIAKOPE

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε στην Αλβανία οικογένεια Ισπανών τουριστών, καθώς Αλβανός εστιάτορας σκαρφάλωσε στο αυτοκίνητό τους και με τα πόδια του άρχισε να σπάει το παρμπρίζ!

Το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στην Αλβανία και κατεγράφη από έναν εκ των Ισπανών τουριστών. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας σπάσει το παρμπρίζ, ενώ το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.

Όπως αναφέρουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο εστιάτορας «εξερράγη» όταν οι Ισπανοί αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν. Η πραγματικά απίστευτη σκηνή ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. στα σχολια διαβασα οτι λεγεται μιχαλος κ ειναι ελληνας της μειονοτητας κατοικος χειμαρας

  2. Αυτά είναι τα μουνόπανα οι κατσαπλιάδες κωλοαλβανοί.Αυτά τα καθάρματα έχουμε βάλει στην χώρα μας να μας κλέβουν, να μας βιάζουν και να μας σκοτώνουν.Να τους χαίρεται τους κωλοαλβανούς συμπατριώτες της η Εντέλα Φουρειράι.

  3. Οι επιβάτες είναι ΡώσοΜολδαβοί λένε το νταβάι = πάμε

  4. Και λιγα τους εκανε.Επρεπε να τους γαμ@@σει κι ολας για να θυμουνται για παντα την αλβανια.

  5. Ρε τι Ισπανοί; Γιδογαμηδες, τηγανοκεφαλοι και προϊόντα αιμομιξίας είναι όλοι τους.

  6. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλά ρε δεν ρώτησες που θα πας; Δεν σου είπαν τι γίνεται εκεί που θέλεις να πας ; Καλά να πάθουν! Ας πρόσεχαν και ας έρχονταν διακοπές στην Ελλάδα!!!!

  7. O Αλβανός είτε «ελληνοποιημένος» είτε με δικά τους χαρτιά είναι επικίνδυνος για τη δημόσια και εθνική ασφάλεια. Τα παιδάκια τους με τις ελληνικές ταυτότητες και διαβατήρια δεν αγαπούν την Ελλάδα γιατί έχουν μεγαλώσει με ανθελληνικές διδαχές από τα σπίτια τους. Τα παράσιτα που λέγονται Αλβανοί χρησιμποποιούν τα προνόμια που τους δίνει κάθε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για να κάνουν dolce vita. H ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Πού ακούστηκε στον κόσμο ένα Κράτος Α (π.χ. Ελλάδα) που συνορεύει με ένα Κράτος Β (π.χ. Αλβανία) να δίνει ταξιδιωτικά έγγραφα σε πληθυσμό του κράτους Β που διαβιεί στο έδαφός του όταν το Κράτος Β έχει επανειλημμένα εκφράσει αλυτρωτικές διεκδικήσεις εναντίον του Κράτους Α; Λύση: Μαζική ανάκληση υπηκόοτητας από τους «ελληνοποιημένους» Shqip με μαζικές απελάσεις στην Αλβανία.

  8. Όσο η φουρέιρα είναι μεξικάνα, άλλο τόσο και οι επιβαίνοντες είναι …. Ισπανοί !!!

  9. Πολυ ωραια !!! Κωλογυφτοι ισπανοι ”’σπαστικαν” απο απογονους ισπανοαλβανους του Βαλδουινου !!!! Δεν ξαναγινε !! [Εχουν ξαναγινει τετοια απο τετοιους γυφτοιβηριους ]. Εξαλλου ιδιος Ισπανογυφτος ο σκαρφαλωτης επι του μπαμπριζ.

  10. χαχαχαχα καλά να ΠΑΘΟΥΝ ,πήγαν για διακοπές πού πού πού ….στην αλβανία ρε παιδιά ??????????
    αλβανοί 500 χρόνια πίσω … ΔΥΣΤΥΧΩΣ μάζεψαν ΟΛΗ την σαβούρα του ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ στην ελλάδα μας ..

  11. Η ΠΛΕΟΝ ΕΚΛΕΚΤΗ, ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ! ΟΛΕ!

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΤΗ ΦΤΗΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ!

Comments are closed.