ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΑΡΧΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ: Στη δημοσιότητα η ρηματική διακοίνωση των Σκοπίων – Κάνει λόγο για “μακεδονικό λαό” [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Κοινοποίηση:
rimatiki8_iefimerida

Η κυβέρνηση των Σκοπίων σήμερα ενημέρωσε επίσημα, με ρηματική διακοίνωση, την Αθήνα για την τροποποίηση του Συντάγματος της όπως προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Πλέον, απομένει να επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και από την ελληνική Βουλή.

Την επίδοση την ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα διάβασε το κείμενο της ρηματικής διακοίνωσης στο οποίο διευκρινίζεται ότι:

Ο όρος nationality αναφέρεται αποκλειστικά στην ιθαγένεια και δεν καθορίζει ούτε προδικάζει το ζήτημα της εθνότητας των πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας.
Η επίσημη γλώσσα όπως αναφέρεται στην συμφωνία έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ και ανήκει στην ομάδα των νοτίων σλαβικών γλωσσών.
«Τώρα τι έχετε να πείτε κ. Μητσοτάκη; Θα πρέπει άμεσα ή να ψάξετε άλλα επιχειρήματα για να διαφωνήσετε ή θα πρέπει να πείτε ότι προσχωρείτε στην άποψη του κ. Καμμένου ένα από τα δύο πρέπει να κάνετε» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Οπως προκύπτει από τα έγγραφα η γειτονική χώρα πάντως μιλά για «μακεδονικό λαό». Κάτι που εκθέτει τον Τσίπρα ανεπανόρθωτα. Κάτι που αποδεικνύει ότι κοροιδεύει τον λαό μέσα στο μούτρα και χωρίς ίχνος φιλότιμου.

Δείτε την ρηματική διακοίνωση:

rimatiki7_iefimerida rimatiki6_iefimerida rimatiki5_iefimerida rimatiki4_iefimerida rimatiki3_iefimerida rimatiki2_iefimerida rimatiki1_iefimerida

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ¨Μακεδονικός λαός” αποτελείται απο σλάβους, τούρκους, αλβανούς, ρομά, βούλγαρους και το αιδοίο της μάνας τους. Ένας αχταρμάς δηλαδή, αυτούς αναγνώρισε ο Τσίπρας. Ρε θα σηκωθεί ο Μέγας Αλέξανδρος απο τον τάφο με αυτά που γίνονται.

Comments are closed.