ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! “Καταπιεσμένοι” Σκοπιανοί διοργανώνουν αλυτρωτικό συνέδριο στη Φλώρινα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
SE3

Με νωπές τις στιγμές από τους Βουλιαράτες και την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα που δολοφονήθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου από τις αλβανικές Αρχές και μόλις τρεις ημέρες μετά την επέτειο απελευθέρωσης της Φλώρινας από τον τουρκικό ζυγό, οι «οπαδοί της συμφωνίας των Πρεσπών» ξαναχτυπούν.

 

Απροκάλυπτα, αναίσχυντα, αντεθνικά, διοργανώνουν το 3ο συνέδριο του «Ουράνιου Τόξου» στο χωριό Ξυνό Νερό στις 11-11-2018 και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η μάζωξη θα γίνει στο κοινοτικό κτήριο.

Πρόκειται για το χωριό από το οποίο κατάγεται (τυχαίο;) και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σέλτσας («εκπροσώπησε» την κυβέρνηση στις τελευταίες εκδηλώσεις των Ελευθερίων της περιοχής).

SE2

Είναι πανελληνίως γνωστό ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής, μαζί με άλλους «καταπιεσμένους» της Δυτικής Μακεδονίας είχε προσφύγει το 1997 κατά της Ελλάδας, στο «Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», ζητώντας την καταδίκη της για την μη αναγνώριση του σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» στη Φλώρινα.

Την ώρα που η κυβέρνηση παραχωρεί στους Σκοπιανούς με τη συμφωνία των Πρεσπών την μακεδονική ταυτότητα δεν είναι τυχαίο ότι οι ανθέλληνες κατσαπλιάδες του Ουράνιου Τόξου εμφανίζονται σαν πέμπτη φάλαγγα εντός ελληνικού εδάφους και ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου για το επόμενο βήμα το οποίο θα είναι η αμφισβήτηση των δεδομένων στην ευρύτερη περιοχή, με απροσδιόριστες εθνικές συνέπειες.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την περιοχή είναι άκρως ανησυχητικά και το κράτος των Αθηνών δείχνει αδύναμο να αντιληφτεί τι υποκρύπτεται πίσω από τους σχεδιασμούς του διεθνούς παράγοντα και των εντεταλμένων του στην ευρύτερη περιοχή.

SE1

Η διενέργεια ενός συνεδρίου από μια μικρή χορηγούμενη ομάδα που μιλάει για αναγνώριση «σλαβομακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα εύλογα γεννά ερωτήματα γιατί τώρα, που αποσκοπούν, ποιος τους υποστηρίζει, ποιος τους χρηματοδοτεί. Μήπως όλες εκείνες οι δυνάμεις που προώθησαν την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: