Λόφτους Τσικ – Γουίλιαν υπέρ της παραμονής του Αζάρ στην Τσέλσι

Κοινοποίηση:
Αζάρ- Τσέλσι

Ιδιαίτερα σημαντική μονάδα για την Τσέλσι αποτελεί ο Εντέν Αζάρ όλα αυτά τα χρόνια.
Ο διεθνής Βέλγος μέσος συνιστά μία από τις σημαντικότερες μονάδες των επιτυχιών των «μπλε» του Λονδίνου

Το 2020 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που δεσμεύει τον Αζάρ με τον αγγλικό σύλλογο, με την Ρεάλ Μαδρίτης να επιυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της
Ο ίδιος λέγεται πως ονειρεύεται από μικρός να παίξει στη «βασίλισσα» και να είναι κάτω από τις οδηγίες του «ειδώλου» του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν το πρόσωπο που δέχτηκε τους επαίνους από τους συμπαίκτες του, λόγω της εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι που έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Europa League στο Μπακού.

«Πιστεύω πως όλοι εδώ αλλά και εμείς οι παίκτες θα θέλαμε να μείνει στη Τσέλσι μέχρι το τέλος της καριέρας του», δήλωσε μετά τον αγώνα ο συμπαίκτης του, Λόφτους-Τσικ. «Ποιος ξέρει όμως τι σκέφτεται; Τα τελευταία 7-8 χρόνια είναι φανταστικός και μας έχει βοηθήσει να κατακτήσουμε αρκετά τρόπαια. Όποια και να είναι η απόφαση του εμείς θα την σεβαστούμε», πρόσθεσε.

Από την άλλη, ένας ακόμη συνοδοιπόρος του Αζάρ στους «μπλε», ο Γουίλιαν, είπε: «Εγώ ελπίζω να μείνει, αλλά στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει. Πιστεύω πως το «μυαλό» του είναι εδώ, για να παίξει για την Τσέλσι. Όταν τελειώσει η σεζόν πιθανόν να μιλήσει για την κατάσταση αυτή. Δεν ξέρω τίποτα για το αν θα φύγει αλλά εγώ ελπίζω να μείνει εδώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: