Λουτσέσκου – Βαρέλα: “Πανέτοιμοι να τα καταφέρουμε στην αυριανή μάχη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
παοκ

Οι Λουτσέσκου και  Βαρέλα, μίλησαν για την αυριανή “μάχη” του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα και αμφότεροι έδειξαν την πίστη που υπάρχει ώστε ο Δικέφαλος να φύγει με σκορ πρόκρισης από την Πορτογαλία.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου: 

Για το στόχο του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι: «Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικά στοιχεία. Άλλο στυλ είχε η Βασιλεία, άλλο η Σπαρτάκ, άλλο τώρα η Μπενφίκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες οι οποίες ηγούνται στις διοργανώσεις που αγωνίζονται. Αυτή είναι μία επιβεβαίωση για το γεγονός πως παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους. Θα σας πω το ίδιο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν θεωρηθεί αποτυχία αν δεν προκριθεί ο ΠΑΟΚ στους ομίλους: «Στο μυαλό μου δεν υπάρχει αυτό. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».

Για την Μπενφίκα: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ήταν χαρά μου να την αναλύω, μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς χτίζουμε τη νοοτροπία μας, κάναμε ένα εκπληκτικό σερί νικών και είμαστε εδώ για να κάνουμε το ίδιο και αύριο».

Αν υπάρχει φαβορί ή αν οι πιθανότητες είναι 50-50: «Δεν μου αρέσει να μιλάω με ποσοστά. Η Μπενφίκα είναι δυνατή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εδώ για να προκριθούμε. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό. Ξέραμε θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά είμαστε έτοιμοι. Στη ζωή του καθενός υπάρχουν στιγμές που σε σπρώχνουν πιο πάνω και είμαστε αποφασισμένοι να καταφέρουμε».

Για το πως είναι η ομάδα και αν υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα: «Σεβασμός για τον αντίπαλο, για την ποιότητά του και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας, την νοοτροπία μας».

Για τα δυνατά σημεία της Μπενφίκα και τι τον ανησυχεί περισσότερο: «Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για τον αντίπαλό μας αυτή τη στιγμή. Πολύ ποιοτική ομάδα, τις αρέσει να έχουν τη μπάλα, να παίζουν ποδόσφαιρο, υπάρχει συνεχής κίνηση από τους επιθετικούς, έχουν γρήγορες και καλές επιστροφές, θέλουν να έχουν συνεχώς την μπάλα. Έχουμε και εμείς ένα στυλ παιχνιδιού που θα τους βάλουμε πίεση».

Για τον αντικαταστάτη του Ελ Καντουρί: «Εχω μια ιδέα, αλλά έχουμε ακόμα μία νύχτα για να δούμε…».

Για το πως θα προσπαθήσει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, με τι στυλ παιχνιδιού: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσοχή στις λεπτομέρειες. Σε αυτό το επίπεδο τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Κάποιες φορές χρειάζεται να αλλάξεις την στρατηγική σου».

Για το αν έχει αποφασίσει αν ο Βέρνμπλουμ, δηλωθεί στη λίστα: «Το επόμενο παιχνίδι είναι την επόμενη εβδομάδα. Ο Βέρνμπλουμ θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων».

Οι δηλώσεις Φερνάντο Βαρέλα:

Για την Μπενφίκα: «Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Πορτογαλία. Γνωρίζω την Μπενφίκα, είναι μια ομάδα παγκόσμιου επιπέδου, αλλά εμείς πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά. Να μπούμε αύριο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ελπίζω αύριο στο γήπεδο να βγάλουμε τα στοιχεία που μας έχει ζητήσει ο κ.Λουτσέσκου».

Για τα δυνατά σημεία της Μπενφίκα: «Νομίζω το πιο δυνατό σημείο της Μπενφίκα είναι η πίεση στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Έχει τον Πίτσι και τον Φακούντο Φερέιρα, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό αύριο και να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την δική του προτίμηση στις ομάδες της Πορτογαλίας: «Μεγάλωσα στην Πορτογαλία, αλλά η οικογένεια μου είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι. Το ποια ομάδα υποστήριζα μικρός, δεν είναι για να το συζητήσουμε εδώ, το κρατάω για εμένα».

Για την προσέγγιση του ματς: «Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο ΠΑΟΚ. Ήρθαμε για να παίξουμε επιθετικά, δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε. Γνωρίζουμε την Μπενφίκα, είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να χαρούμε το παιχνίδι και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ PAOK TV:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: