“Λουτρό αίματος” στην Γερμανία – Οι λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν!

Κοινοποίηση:
602x338_cmsv2_febe3af6-8170-5d4c-9456-37539c407ac2-4304560

Πριν λίγο φίλος αναγνώστης έστειλε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το “λουτρό” αίματος που συνέβη στην Γερμανία.

Δείτε όλα όσα αναφέρει:

“Ένας αθλητικός σκοπευτής λέγεται ότι πυροβόλησε τον πατέρα του, τη μητέρα του και τέσσερις άλλους συγγενείς του στο Rot am See (Βάδη-Βυρτεμβέργη). Ο 26χρονος σκότωσε τους έξι ανθρώπους με όπλο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αστυνομία, ανέφεραν οι ανακριτές την Παρασκευή.
Περισσότερα για το θέμα

Η αιματηρή πράξη του Rot am See Deadly πυροβολεί στην ταβέρνα

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο λίγο αργότερα μπροστά από τη σκηνή του εγκλήματος – ένα κτίριο με ένα εστιατόριο. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στο έγκλημα. Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Aalen Reiner Möller δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: “Υποθέτουμε ένα οικογενειακό δράμα.”

Οι θάνατοι περιλαμβάνουν τον πατέρα 65 ετών, τη μητέρα ηλικίας 56 ετών, δύο άνδρες ηλικίας 36 και 69 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 62 ετών. Όλα τα θύματα σχετίζονταν με τον κατηγορούμενο. Ο 26χρονος Γερμανός είχε άδεια για όπλο και έζησε στο σπίτι όπου έκανε το έγκλημα. Ορισμένα από τα θύματα κατοικούσαν επίσης στο κτίριο. Μέχρι στιγμής, ο 26χρονος δεν έχει προσελκύσει την εγκληματική προσοχή.

Επιπλέον, ένας άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά από πυρκαγιά – ένας από αυτούς τους ανθρώπους βρισκόταν σε θανάσιμο κίνδυνο το βράδυ. Η σχέση μεταξύ αυτών των δύο ξένων προσώπων και του ύποπτου εξακολουθεί να αποτελεί το αντικείμενο της έρευνας. Δύο νέοι ηλικίας μεταξύ 12 και 14 ετών απειλήθηκαν από τον υποτιθέμενο σκοπευτή – σχετίζονταν επίσης με τους 26χρονους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Möller δήλωσε ότι μια ομάδα παρέμβασης για κρίσεις εξέτασε τους δύο νέους και ενδεχομένως άλλους αστυνομικούς ή γείτονες που επλήγησαν από το περιστατικό. Η λέσχη στην οποία ο σκοπευτής ήταν ενεργός δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Το κίνητρο του ανθρώπου ήταν αρχικά ασαφές – η αστυνομία δεν έκανε δηλώσεις. Ο 26χρονος δεν έδωσε λόγο για την πράξη του όταν ανέφερε στην αστυνομία. Μια πρώτη αμφισβήτηση του υπόπτου θα πραγματοποιηθεί όταν ο δικηγόρος του ήταν στη δουλειά. Εντούτοις, ήταν δυνατόν να “διεξαχθεί ομαλή συζήτηση” με τον φερόμενο σκοπευτή. Ο άνδρας πρέπει να προσέλθει ενώπιον του δικαστή το Σάββατο.

Δύο από τα θύματα βρέθηκαν στο κτίριο, άλλα τέσσερα μπροστά. Το όπλο βρέθηκε στο κτίριο. Ο άνδρας είναι σήμερα υπό κράτηση στην αστυνομία και δεν έχει δώσει καμία πληροφορία.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βάδης-Βυρτεμβέργης Thomas Strobl (CDU) εξέφρασε τη συμπάθειά του στους συγγενείς των έξι θυμάτων. Η επιχείρηση ήταν επίσης ένα τρομερό, αγχωτικό γεγονός για τους αξιωματούχους, δήλωσε ο Strobl στο περιθώριο μιας εξέτασης CDU στο Schöntal. Ως εκ τούτου, οι σκέψεις είναι επίσης με τους αστυνομικούς που ήταν στη σκηνή. Πάνω από 100 αξιωματικοί είχαν αναπτυχθεί.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο 26χρονος τους είχε ενημερώσει για τις πυροβολισμοί τηλεφωνικά στις 12.45 μ.μ. Λίγο λιγότερο από δέκα λεπτά αργότερα, η σκηνή ήταν “με ισχυρές δυνάμεις”. Τώρα η αστυνομία θα αναλάβει την έρευνα και θα προσπαθήσει να αποσαφηνίσει το ιστορικό του εγκλήματος.

Ο δήμος Rot am See έχει περίπου 5.400 κατοίκους και βρίσκεται μεταξύ του Crailsheim (Baden-Württemberg) και του Rothenburg ob der Tauber (Βαυαρία). Κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο πραγματοποιείται το “Muswiese”, μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ετήσιες αγορές στο Hohenlohe.

Η πράξη συνέβη στην Bahnhofstrasse της πόλης, σε μια ήσυχη συνοικία. Η αστυνομία είχε εγκλωβιστεί από το στίγμα του εγκλήματος το απόγευμα με μια κόκκινη και λευκή ταινία πτερυγισμού. Στο κτίριο πήγαν αξιωματικοί με λευκά κοστούμια.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.