Λαμία: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα -Tης έσκισαν τα ρούχα και έσπασε το χέρι της

Κοινοποίηση:
agriemenos-skulos

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε τη Δευτέρα το πρωί μια γυναίκα στη Λαμία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση, ενώ περπατούσε στην οδό Αλύτρωτων Πατρίδων στη Βόρεια Λαμία, πηγαίνοντας στη στάση του λεωφορείου που βρίσκεται επί της οδού, προκειμένου να πάει στη δουλειά της.
Όπως περιέγραψε η ίδια, τα σκυλιά κατάφεραν να τη ρίξουν κάτω, σκίζοντάς της τα ρούχα, ενώ από την πτώση χτύπησε σοβαρά το χέρι της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, για καλή της τύχη ένας γείτονας άκουσε τη φασαρία και έτρεξε προς το μέρος της, απομακρύνοντας τα σκυλιά και βοηθώντας την τραυματισμένη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα. Όπως σημειώνουν, έχουν μαζευτεί πολλά σκυλιά που γίνονται επιθετικά κυνηγώντας όποιο όχημα περνάει από εκεί που βρίσκονται. Μάλιστα, θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Λαμιέων ζητώντας λύση στο πρόβλημα.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη (1/10) ο Δήμος Λαμιέων μέσω των Αντιδημάρχων Κώστα Μουστάκα και Παναγιώτη Στασινού, μαζί με εκπροσώπους του Φιλοζωικού, είχαν συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Πέτρο προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους για τη διευθέτηση των προβλημάτων με τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων.

Πηγή: lamiareport

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ , ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ
    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ Η ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ.

Comments are closed.