Δεν θα ξέρουν οι Τούρκοι από που θα τους έρθει! Ο φιλέλληνας αρχηγός του λιβυκού στόλου απειλεί να τους καταστρέψει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
1

Ο ναύαρχος της Λιβύης Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ ο οποίος φοίτησε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, είναι το δεξί χέρι του στρατηγού Χάφταρ. Συμμαθητές του από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, μεταξύ άλλων είναι οι Ευ. Αποστολάκης  και Αθ. Παναγόπουλος.

Αργά το βράδυ ο ναύαρχος Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ , έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ,στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το εξής μήνυμα:

Ο Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ είναι φιλέλληνας και αυτό προκύπτει από τη σελίδα του στα fb η οποία είναι γεμάτη φωτογραφίες από την Ελλάδα που έχει πολλές φορές επισκεφθεί. Φωτογραφία εξωφύλλου έχει επιλέξει από την εποχή που ήταν Ναυτικός Δόκιμος!

Πίσω του διακρίνεται ο σημερινός πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αντιναύαρχος ε.α Αθανάσιος Παναγόπουλος. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν από 35 χρόνια στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εδώ σπούδασε και έχει και φιλελληνικά αισθήματα, γιατί είναι ευγνώμων απέναντι στο κράτος που του παρείχε τα απαραίτητα εφόδια για να αναδειχτεί.

  2. Οι Λίβυοι αξιωματικοί (στρατού ξηράς, ναυτικού & αεροπορίας) σπούδαζαν στις Ελληνικές σχολές, επί … Χούντας! Και ο Καντάφι εδώ σπούδασε, αλλά δεν ήταν φιλέλληνας (δεν ήταν και ανθέλληνας βέβαια, αλλά …). Άρα ο εν λόγω είναι χουντικός;;;

    1. Αυτο για τον Κανταφι ειναι μυθος.Στα αρχεια της ΣΣΕ δεν υπαρχει πουθενα το ονομα του.Ξενοι σπουδαστες υπηρχαν και πριν την “χουντα” στις Ελληνικες Στρατιωτικες Σχολες,υπαρχουν και μετα και μεχρι και τωρα που μιλαμε.Για τον ναυαρχο ελ Μαχαντουι λεει ξεκαθαρα οτι στην ΣΝΔ ηταν πριν 35 χρονια,και πριν 35 χρονια (το 1984-5 περιπου) στην Ελλαδα δεν υπηρχε η “Χουντα”,υπηρχε ο Ανδρεας.

  3. Σίγουρα αγαπάει πιο πολύ την Ελλάδα από τον συμμαθητή του Απιστο-λάκη που γλύφει προδοτικές κυβερνήσεις για τα λεφτά προδίδωντας τη στολή του!!! Και ξέρει κι ελληνικά καλύτερα!!!

  4. Οι φιλέλληνες αγαπούν την Ελλάδα πιο πολύ από τους προδότες πολιτικούς & τους ραγιάδες

    1. Ειδες; τελικα υπαρχουν και φιλέλληνες καλοι μουσουλμάνοι ;!

Comments are closed.