Λάρνακα: Αυτό είναι το ύποπτο όχημα που «έπιασαν» κάμερες ασφαλείας

Κοινοποίηση:
1

Τουλάχιστον μια κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, εγκατεστημένου σε υποστατικό που βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών στη Λάρνακα, από όπου απήχθησαν τα 11χρονα αγόρια, “έπιασε” το γκρίζο σαλούν όχημα, μάρκας NISSAN, να οδεύει προς τα φώτα Καρσιά.
Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού δια του οποίου κάποιος μπορεί να κατευθυνθεί προς Λευκωσία και Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται η Cyprus Times, πως το ύποπτο όχημα κατευθύνθηκε προς Λεμεσό.

Το θρίλερ της απαγωγής των 11χρονων είχε αίσιο τέλος, καθώς εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους, περίπου στις 15.00.

Λάρνακα: Το χρονικό της απαγωγής
Τα δυο παιδιά είναι μαθητές στο δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Όλα έγιναν στις 07:30 το πρωί της Τρίτης. Τα δυο αγόρια πήγαν κανονικά στο σχολείο τους, άφησαν τις τσάντες τους στην τάξη και βγήκαν στο προαύλιο να παίξουν με τους συμμαθητές τους. Τότε, ένας μεσήλικας άνδρας φέρεται να τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει πράγματα στο αυτοκίνητό του. «Είμαι ο νέος σας δάσκαλος έρχεστε να με βοηθήσετε να μεταφέρω κάτι;», φέρεται να τους είπε. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ζήτησε βοήθεια από τα παιδιά γιατί, όπως φέρεται να είπε, είχε χτυπήσει το χέρι του.
Όταν χτύπησε το κουδούνι διαπιστώθηκε ότι ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης έλειπαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έχει ηλικία μεταξύ 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ, περίπου 100 κιλών, με μούσι. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος, παντελόνι μακρύ σκούρο, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου. Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με σεντάν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν σημειωθεί το περιστατικό, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα σε ένα άλλο σχολείο, ωστόσο αποδείχθηκε φάρσα.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απαγωγή, πολλοί γονείς έσπευσαν στο σχολείο για να πάρουν τα παιδιά τους, τρομοκρατημένοι από τις εξελίξεις.

EKTAKTO! ENTOΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ 11ΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ- ΕΙΝΑΙ 35ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ- ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: