Λάκης Λαζόπουλος: Άσχημα μπλεξίματα για τον παρουσιαστή! Του ζητάνε 80.000 ευρώ! Τι συνέβη;

Κοινοποίηση:
9279cf_lakis_lazopoulos

Άσχημα μπλεξίματα έχει ο Λάκης Λαζόπουλος. Ζητάνε απόν τον παρουσιαστή 80.000 ευρώ και την ερχόμενη Παρασκευή θα εκδικαστεί η αγωγή. Τι συνέβη;

Ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης, διεκδικεί την συγκεκριμένη αποζημίωση για το σχόλιο στην εκπομπή του εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και νυν προέδρου του Κοινοβουλίου της Γερμανίας , Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά – σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη, ποιες είναι οι εμμονές του» είχε αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης είχε αντιδράσει άμεσα και είχε ανακοινώσει από τότε ότι θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του παρουσιαστή με αποτέλεσμα μετά τον θάνατο της συζύγου του να μπαίνει σε περιπέτειες.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε υποστηρίξει: «Είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία, αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια, η υποδοχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς, τόσο στις εκπομπές μου όσο και σε θέατρα που εργάστηκα, είναι γνωστή σίγουρα και σε εσάς. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν μίλησα ούτε γενικά, ούτε αφηρημένα, ούτε σε πληθυντικό αριθμό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Οση κακια, θυμο, οργη, μισος και να εχει ενας ανθρωπος μεσα του, δεν επιτρεπεται ποτε να κορο’ι’δευει εναν αναπηρο, οποιος κι αν ειναι αυτος….Καποιοι μιλουν για σατυρα….Βλακειες….Τι ειδους σατυρα ειανι η εικονα δυο ζωων που ζευγαρωνουν???????? Σατυρα στην ελλαδα εκαναν ΜΟΝΟ δυο καλλυτεχνες…Ο Χαρυ Κλυνν και ο Τζιμης Πανουσης….Τσακιζαν κοκκαλα χωρις να προσβαλλουν…Οτι ελεγαν ηταν απο καρδιας και οχι γραμμενο σε μια οθονη….Ολοι οι αλλοι εναι απλα αντιγραφες, εχουν απεναντι τους οθονη και διαβαζουν….Ο Σο’ι’μπλε οσο κα αν μας ποναει, οτι εκανε το εκανε για το συμφερον της χωρας του σε αντιθεση με τους Ελληνες πλιτικους που κοιτουν την παρτη τους ή θελουν να κανουν τυς καλους στα αφεντικα τους…..

  2. Ο Λαζόπουλος (που μου είναι αντιπαθέστατος κατά τα άλλα) μόνο τον Σόιμπλε έθιξε και για συγκεκριμένο λογο. Δεν ανέφερε κάτι που να ήταν προσβλητικό για τους ανάπηρους. Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω με τον Σάμος 7 ότι πάλι θα συνεχίζει με τις γελοίες εκπομπές του και η τηλεθέαση θα φτάσει φουλ στα ύψη και θα τον χειροκροτούν όλοι με τις άνοστες μ@@@@@@ς που θα λέει.

  3. O.H ESI SKASE ILIHIE AN DEN SOU ARESI O LAZOPOULOS I O KAHE LAZOPOULOS MIN TON KITAS,, ILIHIE,,

  4. KALA RE TI STIRIZTE TORA ?? ESIS POU PATE ENANTIA TOU LAKI?? TOU GERMANARADES?? OTI KE NA EINE O LAKIS ,,OTI KE NA EIPE O LAKIS MILISE GIA TIS POUTANAS TON GIO TON GERMANARA,,VLAMENI KOPLEXIKI,,,ELLINES EISASTE I GERMANARADES?? OXI NA XERO ,,

  5. Ο Σόϊμπλε για τη Γερμανία έδωσε το αίμα του, τον έσφαξαν σαν αρνί για να τον βγάλουν εκτός και να βάλουν την πουτανογερμανίδα. Αυτός ούτε στρατιώτης δεν πήγε!

  6. Θέλω και εγώ λεφτά. Όποιος άλλος θέλει ας τον πάει δικαστήριο. Θα πάρουμε όλοι.

  7. Και που ειναι το προβλημα??? Θα βγουν ολοι οι ομοιοι του να τον υπεσπιστουν….Θα ξανακανει εκπομπες ”υψιλου επιπεδου” με γα’ι’δουρια μου ζευγαρωνουν, πιθηκους που αυνανιζονται, ανεκδοτα με γριες που κλανουν, και υπερ του τσυριζα , και θα τα ξανα-κονομισει…Θα του ξαναδωσουν τηλεθεαση 50%… Ο Ελληνας – δυστυχως – ξεχνα…..

  8. Αχ Λακη τοσα χρονια κατακοροιδεψες και σηκοφαντησες τους παντες,ηλθε η ωρα της κρισεως για σενα,εισαι καμμενο χαρτι.

  9. Μην περιμένεις την ανοργασμικη Μελίνα να σηκωθεί από τον τάφο για να σε ξελασπώσει. Έλληνας που δεν υπηρέτησε το Στρατιωτικό του καθήκον και πήρε τρελόχαρτο για να αποφύγει το χακί είναι για φτύσιμο..πρέπει να ντρέπεσαι.

    1. Πάτε εσείς στρατό να προστατεύετε τους λαθροπιθικους και λαθρομουσουλμάνους.

  10. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 80 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ “ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ” ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? Η ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΣΙΟ,ΒΡΩΜΕΡΟ,ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ??? ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ “ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ” ¨ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΕΣΥ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ,ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΣΚΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ,ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ….ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ Ο ΛΟΓΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ,ΘΕΟΒΛΑΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ….

  11. Αυτή η κακιασμένη
    προσωπικότητα
    έχει παραδεχθεί ότι έχει βγάλει πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011.

  12. σούζυ προσβάλεις τους ΑΜεΑ. Και προσβάλεις και ψεύδεσαι. Πλήρωνε τώρα λαμόγιο

  13. Ούτε μια τρίχα απ’ τ’ α…..α του Σόΐμπλε δεν αξίζεις ρε!

  14. Καλά… Σκασε τώρα 80.000 και άσε τις τσάμπα συγνωμες…. Επειδή σου δώσανε ένα μικρόφωνο δεν θα λες ότι παπαρια σου κατέβει… Αρκετές έχεις πει τόσα χρόνια… Νούμερο που νομίζεις ότι είσαι και ηθοποιός..

Comments are closed.