Νέο φάουλ από τον Λιάγκα: Η κίνηση που ανάγκασε τον Λάκη Γαβαλά να σηκωθεί και να φύγει

Κοινοποίηση:
liagkas_gavalas

Ο Γιώργος Λιάγκας τον είχε προαναγγείλει, ενώ ο ίδιος είχε ήδη φτάσει στο σταθμό κι ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα. Ωστόσο δεν τον είδαμε ποτέ στο πλατό.

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος ενώ είχε ήδη παρουσιαστεί στο μακιγιάζ αποχώρησε εν εξάλλω από τα στούντιο αρνούμενος να βγει στην εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να εμφανιστεί στην εκπομπή με περουκίνι ανάλογο με αυτά που φορά ο σχεδιαστής στο μιμούμενος τον καλεσμένο του «My Style Rocks».

Καμιά από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα, καθώς και τα δύο πρόσωπα ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΤΗΣ ΛΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΟΥΚΙΝΙ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ???? ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΑΗΔΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ !!!!!

    1. Τουλαχιστον ο συγκενρινενος ειναι Ο Γαβαλας (με οτι συνεπαγεται αυτο) και μπορεια και βγαινει οπως του γουσταρει!! Εσυ ρε ανωνυμε και “ανυπαρκτε” ποθος εισαι και κατακρινεις τις προσωπικες του επιλογες ρου Γαβαλα?….Αντε ρε πηγαινε ανακατεωε κανε να φραπε επι οκταωρου να σε δει ο ηλιος!

  2. ΛΙΑΓΓΑ ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

  3. δύο πουσταρέοι μάλωναν για άλλου το χωράφι

  4. Παντως του παει πολυ το περουκινι.Τον κανει ωραια κοπελα ε!!!Τονιζει δε την πουσ@@α που εχει μεσα του.

  5. Λάθος Λιάγκα…Τι σου φταιει ο Λάκης?Βρες καμμια υπαρξη να ηρεμησεις…

Comments are closed.