Λάβρος ο Γιάννης Λαγός : Οι Έλληνες πολιτικοί ποτέ δεν εξυπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα (HXHTIKO)

Κοινοποίηση:
lagos-papazafeiriou-radio-metropolis

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis Radio και στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαζαφειρίου, ο επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός. Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής σχολίασε το ενδεχόμενο συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων του Αιγαίου με τους Τούρκους, την ύποπτη ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις ασύδοτες ΜΚΟ που πλουτίζουν από την λαθροεισβολή, την ανεπάρκεια των Ελλήνων πολιτικών ως προς τα εθνικά ζητήματα και φυσικά την διεφθαρμένη Ελληνική δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ξιδάκι στα αριστερά σκουπίδια και στις μασονοδεξιές ιερόδουλες του Σόρος.

  2. Όταν λες Έλληνες πολιτικούς ποιους υπονοοείς? Τον ευραίο Σιμίτη που πετάχτηκε ξανά μετά από τόσα χρόνια να την πει στον Τούρκοσπορο χοντρό για τις προκλήσεις των Τούρκων?
    Τους μπακογιάννιδες που ερεθίζονται στην ιδέα της οθωμανίασης?
    Στον παπααΜαλάκα που οδήγησε την χώρα σε 10.000 αυτοκτονίες και μεταναστεύσεις στους πατεράδες αυτών?
    Στον Παπαδόπουλο το έρμαιο των Αμερικανών?
    Η τον τσιπρέοντα που μέσα σε λίγους μήνες μας άλλαξε τα φώτα ??
    Σ’ αυτούς τους ευραιοτουρκους αναφέρεστε Κύριε Λαγέ???

  3. Ωραια διαφήμιση στην Ευρώπη με τον αγράμματο βόδι που στείλατε να σας εκπροσωπήσει χαχαχα

    1. ενω ο γεωργουλης τα λεει καλυτερα ετσι αυτοφωτογραφιζετε στην πολη και οταν μιλα ουτε ο ιδιος δεν καταλαβαινει τι λεει η η κουνεβα που ηταν και τους ελεγε για τα σφουγγαροπανα και τους κουβαδες με τις σφουγγαριστρες μεσα να τα λες ολα σα βας οχι οτι σε βολευει

  4. Γιάννη τράβα μπρος και τα υπόλοιπα τρολ Ξύδι…… Πειράζει που που κάνει καλή δουλειά στην Ευρωβουλη και δε το περιμένατε έτσι;;;;

  5. Χειρότεροι ακόμα κι από τους πουλημένους πολητηκάντηδες, οι δήθεν “εθνικιστές” της κυπ και της μασονίας, τα καθάρματα της χ.α., που πρόδωσαν τα ιδεώδη όσων τους εμπιστεύτηκαν για την κονόμα. Μπράβο για τη νέα προσπάθεια!

  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΝΓΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ…………………………………………………..

  7. Μήπως κάπως αργά…φωνάζεις για τις αλήθειες ωρέ Λαγέ???Γιατί όταν σας είχαμε στην Βουλή το “παίζατε” φιμωμένοι και ανύπαρκτοι!! Αφού βέβαια σας είχαν τυλίξει με περiτύλιγμα…Δίκης!

    1. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.ΚΑΛΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ

  8. Ο/Η Είπε αυτός που πρόδωσε τον αρχηγό του και καταχράστηκε την εμπιστοσύνη του λέει:

    Ντροπή καμία..

    1. ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ.

    2. Δεν προδωσε την Ελλαδα, ενα ανικανο αρχηγο προδωσε που ποινικοποιησε το εθνικιστικο κινημα και πολυ καλα εκανε ο Λαγος και μπραβο του. Κριμα για τον Κασιδιαρη που παραμενει ακομα πιστος υπαλληλος σε ενα ψωνιο αρχηγομανη πολιτικο γιατι κ δεν εχει ηγετικες ικανοτητες , ειναι απλως ενας εργατης που περιμενει τον φυρερ να του πει , τι να κανει.

  9. Και εσενα γιαννακη δεν σε χαλουσε το μηνιατικο της βουλης ,ουτε τωρα το μηνιατικο του ευρωβουλευτη , σιγα την δηλωση που εκανες,καθε μερα στα καφενεία τα λενε αυτά.

    1. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

      1. Μπα από ποτε ο αρχηγος- αρχιτραμπουκος ταγματων εφοδου της χυσανεγουλας εγινε πολιτικος;

  10. Μπράβο Γιάννη! Συνέχισε έτσι δυνατά! Ο μόνος πατριώτης Έλληνας ευρωβουλευτής που τα λέει έξω από τα δόντια! Όλοι μας στηρίζουμε Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

  11. Μπραβο Χιο που βαζεις να ακουγονται πατριωτικες φωνες οπως ειναι του Γιαννη του Λαγου (ΕΛΑΣΥΝ) , φωνες που για τους περισσοτερους ειναι απαγορευμενες. Μπας και ξυπνησουν οι Ελληνες απο τον ληθαργο.

  12. Πεστα Γιαννη πεστα. Τουλαχιστον εμεις οι απλοι πραγματικοι Ελληνες πατριωτες θα σε στηριξουμε με το νεο σου κομμα.

    1. Πες τα γιαννη πες τα τουλαχιστων εμεις οι νταβατζηδες και οι απλοι ελληνες μπραβοι της νυχτας θα σε στηρίξουμε με το νέο σου μπουρδελο!

      1. Το αριστερο γκιογκιο (καθηκι) της νυχτας εγραψε για μπραβους της νυχτας.

Comments are closed.