Κ.Σημίτης προς Κ.Καραμανλή: «Εγώ είχα μοιράσει το Αιγαίο με τους Τούρκους και ήρθες εσύ και μας το χάλασες»

Κοινοποίηση:
1157094

Ο Κώστας Σημίτης με άρθρο του κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Καραμανλή επειδή δεν μοίρασε το Αιγαίο όπως είχε ο ίδιος συμφωνήσει στη σύνοδο του Ελσίνκι, μία συμφωνία η οποία αναγνώριζε «εκκρεμείς συνοριακές διαφορές» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πέρα της υφαλοκρηπίδας.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. . Ο Ααρών Αβουρί αποτέλεσε τον καταλύτη για την συσσώρευση των σύγχρονων δεινών, των οποίων τις πλήρεις συνέπειες αδυνατούν να κατανοήσουν οι περισσότεροι και θα βιώνουν στο διηνεκές οι Έλληνες.
    . Μακράν ο χειρότερος πρωθυπουργός της Ελλάδος, μπροστά του ωχριά ακόμα και ο Τζέφρυ.
    . Δεν παθαίνει και τίποτα, να απαλλαγούμε από αυτόν τον σατανά που συνεχίζει να θέλει να επεμβαίνει στα δημόσια πράγματα, αλλά φαίνεται ότι δεν τον θέλει ούτε ο Θεός, ούτε ο δίάβολος !
    . Αλήθεια αφού όλοι τον γνωρίζουμε πλέον ότι λέγεται Αβουρί, γιατί τον αναφέρετε με το Σημίτης ? Επίσης γιατί κάποιοι ακόμα του λένε χρόνια πολλά των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης ενώ είναι ιουδαίος το θρήσκευμα ? Έχω ακόμα στο μυαλό μου την γελοία εικόνα του πολιτικού μας συστήματος με τον Ααρών και την Δάφνη στου Μαξίμου να να δέχονται επισκέψεις από άλλους πολιτικούς κάθε 21η Μαίου, για τα χρόνια πολλά…
    ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ !!!
    Φυσικά το χούι δεν κόβεται.
    ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!!

  2. και οι δυο σιχαματα που επιβιωνουν

Comments are closed.