Κ. Μουτζούρης: Δεν θα συναντηθεί με τον Κ. Μητσοτάκη – Δεν ταξιδεύει στην Αθήνα λόγω…

Κοινοποίηση:
moutzouris-630x393

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης είχε φροντίσει από χθες – με χυδαιότητα – να κάνει γνωστό ότι δεν θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα με ανακοίνωση του ενημερώνει πως δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα λόγω καιρού.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, έγινε γνωστό ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν.

Αμετανόητος ο Μουτζούρης

Ο κ. Μουτζούρης εμφανίστηκε αμετανόητος για τη χυδαιότητα που επέδειξε για το πρωθυπουργό και σε δηλώσεις του. «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουτζούρης.

«Κατ’ ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν έδειξε η κυβέρνηση ότι θέλει να σωθεί το νησί όταν κάνει δομές όπου θα εγκλωβιστεί χιλιάδες κόσμου». Όπως είπε ο Κώστας Μουτζούρης στάση του θα ήταν διαφορετική «αν έβλεπα απεγκλωβισμό μεταναστών ή φύλαξη συνόρων».

Οι χυδαιολογίες Μουτζούρη

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε μια κρίσιμη καμπή για την κατάσταση στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με την ένταση κατοίκων και ΜΑΤ στο κατακόρυφο, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης χυδαιολογούσε κατά του πρωθυπουργού.

Με εκφράσεις απαράδεκτες για αιρετό και εκπρόσωπο κατοίκων της περιφέρειας, καταφέρθηκε κατά της αστυνομίας και του πρωθυπουργού. Ο κ. Μουτζούρης ακούστηκε να χαρακτηρίζει στον στον συνομιλητή του στην άλλη γραμμή του κινητού, τον οποίο αποκαλεί «καθηγητή» (πρόκειται για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη), ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Ο κ. Μουτζούρης είπε ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει», αναφέρει και προσθέτει με ανοίκειο τρόπο: «Διαβάζω σε σάιτ ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε, λοιπόν κι εγώ σου λέω να (σ.σ.: κάνοντας τη χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.