Κώστας Ζαχαριάδης: “Θερμές ευχές για την μεγάλη θρησκευτική εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ…”

Κοινοποίηση:
EBtm3dVXoAEWJEG

Σήμερα 15 Αυγούστου, ημέρα που γιορτάζει η Παναγία μας, πέσαμε κατά τύχη στον λογαριασμό του Συριζαίου Κώστα Ζαχαριάδη στο twiiter.

Στις 11 Αυγούστου ευχόταν θερμά στους Μουσουλμάνους για την μεγάλη τους γιορτή!

Δείτε:

Δείτε μια από τις αντιδράσεις που είχε μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση:

Mέχρι και το μεσημέρι στις 15 Αυγούστου ο Κώστας Ζαχαριάδης δεν είχε ανεβάσει καμία ευχή για την γιορτή της Οροδοξίας και της Παναγίας.

Λίγο αργότερα και μετά το δημοσίευμα του makeleio.gr , ανέβασε τελικά μια ευχή, δείτε την:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Κωνσταντίνε δεν καταλαβες καλα οσες χωρες δεν ακολουθουν την εξελιξη θα μεινουν ισλαμαμπαντ και από μονες τους θα εξαφανιστουν, σ αρεσει δεν σ αρεσει ο κοσμος κοιταει μπροστα προχωραει μπροστα ,ο κάθε ανθρωπος ψαχνει για ένα καλυτερο αυριο με βελτιομενες συνθήκες ζωης ,οσοι παλευουν και εχουν ικανότητες θα πανε μπροστα οσοι μενουν στο χθες και εχουν προκαταλήψεις και αντιληψεις του προηγουμενου αιωνα θα μεινουν πισω , διαλέγεις και παιρνεις . Κανενας δεν σε υποχρεωνει να κανεις ότι δεν σ αρεσει , θελεις να κανεις την ζωη σου καλυτερη η χειροτερη είναι δικο σου θεμα ,αν γινει πιο σκατενια όμως μην μιξοκλαις και μην ψάχνεις για υπόλογους,ουτε οι εβραιοι ,ουτε οι μασονοι,ουτε οι μετανάστες θα σου φταινε,την συνεπεια της αποτυχίας σου θα την αναλάβεις εσυ.

  2. Ενταξυ ρε Σαμος 7 ειδες από μονος σου το λες εχεις 3 πτυχια και δεν βρίσκεις δουλεια ,φυγε να σωθεις να δεις προκοπη,και εγω φευγω και ερχομαι πολλα χρονια δυστηχως ,σου ευχομαι καλη τυχη και καλη σταδιοδρομια.

  3. Ωρε συ με τις πίτσες δεν πας να βρεις ΚΑΜΜΙΑ μπουργκα να σερβιρης ΚΑΜΜΙΑ χωρίς μπέικον μόνο με μυτζηθρα και πρόσεχε μην σκισεις κανένα καλσον και μετά πήγαινε βρες τίποτα Πακιστάνα τουρκακια αραβακια και αφού διαβάσετε τι γράφουν τα ιερά βιβλία σας surah1. 15xxx για τους Έλληνες πάρτε και λίγη λουκουμοσκονη να κάνετε τζιχαντ μεταξύ σας μπας και ασπρισετε!

  4. ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΧΑΛΒΑΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

  5. Ε που ‘σαι… Πολίτη του κόσμου… Γιατί δεν πας στο Αφγανισταν να το παίξεις “πολιτης του κόσμου”? Να δεις την γλυκα εκει περα? Μονο εδω στο Ελλάντα οι αμπελοφιλοσιφίες σας και οι δήθεν ιδεολογιες σας?Η ανυπαρκτη γνωση καταληγει σε πλάνη..

  6. Τέτοια υποκείμενα της αριστεράς θολοκουλτούρας,από τη μια στάζουν χολή για τα Ελληνοχριστιανικά έθιμα και από την άλλη πάνε και συμμετέχουν σε ισλαμικά έθιμα ψάχνοντας ανάμεσα στα λαθρό επιβήτορες

  7. Ζαχαριάδη δε χρειάζεται να γλύφεις τόσο τα ισλαμοπιθήκια για να σε πηδήξουν. Αυτά ότι τρύπα και να δουν τη …… διασχίζουν. Οπότε έχεις πολλές ελπίδες. Δε θέλει κόπο ούτε και τρόπο

  8. Προς τον κυριο τσεκουρατο και οποιον δεν καταλαβε…α) Δεν μιλησα αναντιον των μουσουλμανων αλλα αυτων που εχουν επιλεκτικη αντιμετωπιση των θρησκειων, β) Δεν μιλησα για σφαγη ζωων, σε ολη την Ελλαδα στα χωρια, σφαζουν στα σπιτια ζωα πχ κατσικια ή χοιρους, και γ) Τα λεφτα αγαπητε απο τους λαθρο τα παιρνουν αυτοι που τους φερνουν εδω, οι ΜΚΟ, συγκεκριμενες επιχειρησεις και οσοι δουλευουν στα κεντρα υποδοχης!! Στο καινουργιο που τους φτιαχνουν θα εχει καταστηματα εντος οποτε τα μπικικινια θα μενουν μεσα!!!! ψαξε το!!!!! Οσο για μενα δουλευω στα λιγα μου κτηματα με τον πατερα μου, δεν εχω παρε-δωσε με τετοιες δουλεις -απλα βλεπω τι γινεται γυρω μου- και μεχρι το πασχα φευγω για Γερμανια- οπως χιλιαδες Ελληνες- γιατι εχοντας 3 πτυχια δεν βρισκω εδω δουλεια!!!!! Αν δεν ξερεις κατι ψαξε το καλυτερα!!!!!! Καλο υπολοιπο καλοκαιρι!!!!!!!

  9. Το ισλαμ ως θρησκεία είναι χαμηλού επιπέδου κυριολεκτικά για τα ζώα. Καμιά σχέση με τον Ελληνοχριστιανισμό που έχει ως βάση του την Ελληνική φιλοσοφία και διδασκαλία.

  10. Μυθικός μαλάκας ανέκαθεν ήταν ο ΖΑχαριάδης. Γόνος πλούσιου ιατρού (διευθυντή ουρολόγου αν δεν απατώμαι εκ Βορείων προαστίων). Τον γνώρισα το 2009 όταν ο Συνασπισμός τότε ήταν ανύπαρκτος μέσω μια συριζαίας γκομενίτσας που είχα τότε. Υπερόπτης, αλαζόνας, ξερόλας και βλάκας γιγαντιαίων διαστάσεων χωρίς να έχει ουτε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ στο ενεργητικό του. Έκανε 352 χρόνια να τελειώσει το βιολογικό Αθήνας και μετά στα καπάκια μεταπτυχιακό στο Αγγλία τον έστειλε ο μπαμπάκας για να συνεχίσει να μην δουλεύει και να είναι ξεκούραστος όταν θα γινόταν κάποτε βουλευτής (και που έγινε) για να μας πηδάει καλύτερα. Μπουχέσας ολκής που το παίζει εξυπνάκιας ενώ στην ουσία είναι ένας μπούλης που όλοι τον φασκελώνανε από το σχολείο μέχρι και το πανεπιστήμιο. Φυσικά έχει ότι πρέπει να έχει κανείς για να προκόψει στον πολιτικό στίβο. Μεγαλομανία, λέει ναι όταν η γραμμή ρωτάει αν ο γάιδαρος πετάει, αφισκολλητής ολκής στα νιάτα του και ξεροστάλιαζε στα τοπικά γραφεία μπας και κάποτε… Λογικά πρέπει να είναι παρθένος ακόμα αν δεν έχει ανοίξει η σήραγγα Αρτεμισίου εκ των όπισθεν.

  11. αυτοι καθε μερα βυθιζονται , ειλικρινα αυτο ειναι το χειροτερο , μπραβο στεφανε … που το ανεδειξες , εχετε υποψη οτι οι φιλοζωικες ειναι στα καγκελα

  12. Όχι θα ψηφίζαμε τα μουλικα καθυστερημένα ουγκανα της χυσαυγουλας που δεν ξερουν καν να μιλησουν αντε πανε από δω ρε βαλκανιε.
    Εσυ φλομπα αντε ζησε σε σπηλιες φορα δερματα από ζωα και όχι ρουχα παρε και ένα ροπαλο και κυκλοφορα ξυπόλητος γιατι ετσι ζουσαν τοτε ,αντε καθυστερημενε ουγκανε.

  13. Τελικά θα απαγορευτεί η συμμετοχή αλλοδαπών στο MasterChef ????
    Κυριάκο ακούς ???

  14. ΡΕ ΦΛΟΜΠΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ,ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΤΕΝΤΑΛ ΤΗΝΣ ΛΙΘΗΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ??? ΤΟΤΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ???

  15. Σαμιωτη τα μπιμπικινια όμως μια χαρα τα παιρνεις από τους μουσουλμάνους ετσι??? αλλα ειπαμε πατριδα θρησκεια και πανω απ όλα η κονομα !!!!

  16. 32% εδωσαν τα λαθροορκ στον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ το ξερει πολυ καλα αυτο.

    Και φυσικα ενεργει αναλογως….

  17. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ.

  18. ΠΛΆΚΑ ΚΆΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΟΜΟΙΌΤΗΤΑ ΠΑΡΌΛΑ ΤΑΎΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΕΚΕΊ? ΜΆΛΛΟΝ Η ΓΚΑΜΉΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΨΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΜΗΛΕΣ ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΨΗΨΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΌΔΙΑ!!!!!!

  19. Σφάξε και μια καμήλα,για να ευθυγραμμιστείς πλήρως…

  20. Τι εγινε χριστιανοταλιμπανες επεσε η πελατια στα μαγαζάκια σας και ο τσιρος πηγε προς τα κατω? φοβαστε μην σας παρουν οι μουσουλμάνοι την πελατια??? ουτε εθνοι,ουτε θρησκείες ουτε σύνορα αυτά προκαλουν παντα μισος φανατισμο πολεμους και σφαγες ολοι ειμαστε πολιτες του κοσμου .

    1. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί η αλά κάρτ ευαισθησία για τα ζώα και όχι μόνο…Κατάλαβες αγράμματο γιδοπρόβατο που παπαγαλίζεις τις παπαρολογίες που σου φύτεψαν στο κεφάλι;Τολμούν οι λεγόμενοι φυτοφάγοι να διαμαρτυρηθούν ΚΑΙ για τις σφαγές χαλάλ;

    2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΡΚΑΡΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΠΑΠΑΡΑ.

  21. Τι λέτε ρε νούμερα; Ελάτε στη Θράκη υπερπατριώτες του πληκτρολογίου! Σας ενοχλεί η εικόνα του σφαγμένου ζώου; Τι με λέτε ρε υπερπατριώτες… Εσείς Χριστούγεννα και Πάσχα τρώτε μαρούλια; Υποκριτές και Φαρισαίοι είστε όλοι σας…

  22. πιο μαλακας καιγεσαι .,…,

    δεν πηρες μαθημα απο το προσφατο χαστουκι θλιβερο κοκκινο ανθρωπαριο ?

  23. Να δω μια φορα εναν απο αυτους τους δηθεν προοδευτικους αριστερουληδες να δειχνουν σεβασμο και να στελνουν ευχες σους ορθοδοξους χριστιανους και τι στον κοσμο…σεβασμος μονο στους μουσουλμανους ???.. οπως λεμε και στο νησι…σιρ γαμις!!!!

  24. Μπουρτζόβλαχε της μνα σου ρε ουγκανο τσαρουχι!!

  25. που ειναι οι φιλοζωηκες να παραπονεθουν και να κανουν θεατρα για το ζωο…… αλλα στο ελλαδισταν η αλλοθρησκεια ειναι στα χαι της και μονο φουσκες παρδαλες πουλανε….. ελεος…. δηλαδη ποσο ποιο ζωα απο τα ζωα εχετε καταντησει??????

  26. Που είναι το πρόβλημα ρε ? είναι καλος χριστιανος ανθρωπος και δινει ευχες σε αλλοθρησκους,ωραια που ειναι το κακο? πρεπει καποια στιγμη να βλέπετε τον αλλον απέναντι σας και λιγο σαν ανθρωπο όχι σαν εχθρο. Ετσι είναι οι καλοι χριστιανοι,μουσουλμανοι,βουδιστες κτλ ,ταλιμπανιες αλλου.

  27. Θεωρεί “Μεγάλη θρησκευτική εορτή” το κουρμπαν μπαϊράμ και δεν θεωρεί Μεγάλη Θρησκευτική Εορτή τη γιορτή της Παναγίας μας; Αδιαφορεί για τις θρησκευτικές εορτές των Χριστιανών-Ελλήνων και ενδιαφέρεται μόνο για τις γιορτές των μουσουλμάνων; Γιατί τόσο μίσος;
    Μετά έρχεται και μιλάει για αγάπη και αδελφοσύνη; Οι κινήσεις του άλλα δείχνουν δυστυχώς.

    1. μαιρη ευχεται στους μουσουλμανους γιατι γουσταρουν το οθωμανικο(συγνωμη που το λεω ευθεως) και οι συριζαιοι ειναι λατρεις των μουσουλμανων γιατι τους βολευουν μια χαρα. ποτε στην ιστορια του τοπου δεν περασε κομα που να εχει μαζεψει ολα τα αποβλητα των αλλων κοματων προδωσε την μακεδονια πουλησε τα παντα κανει διακοπες αδιαφορουν για την φωτια στην ευβοια και μεθαυριο αυτα τα θρασιμια θα ξαναζητησουν την ψηφο των διποδων ζωων και θα την παρουν δεν ειδες στην κρητη τι ψηφισανε? και στην μακεδονια ολοι αυτοι πονταρουν στο οτι οι ανθρωποι γρηγορα ξεχνουν ειμαστε για γελια σαν χωρα

  28. Ο ανθρωπος ευχεται στους ομοθρησκους κ στους ομοεθνεις του! Αλλαχ ακμπαρ ρε μπουλη! Κοιτα φατσα ρε φουστη μου θα τρελαθω με οσους τους ψηφιζουν κατι τετοιους ανυπαρκτους!…

  29. Κουραμπιεδαν Μπαϊράμι και τρια πουλακια καθονταν, αντε ρε ζαχαριαδη αλλαξε χωρα να πας προς ανατολη να γιορταζεις τις ισλαμολαγνες γιορτες απο κοντα, να ξεβρωμισει και η ελλαδα απο εσας.

  30. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ.

  31. Ο συγκεκριμενος ενας απο τους λιγους συριζαιους που δεν ειναι Τουρκοσπορος.Ειναι δικος μας απλα εχει θολωσει απο την προπαγανδα οτι οι λαοι ειναι αδελφικοι κτλ.Ευχομαι σε ολους τους δικους μας στο απεναντι στρατοπεδο να ξεθολωσουν συντομα

Comments are closed.