Κώστας Ευριπιώτης: Τι είχε απαντήσει για τον «παίδαρο» της Ρίτας Σακκελαρίου

Κοινοποίηση:
e-7

Ο Κώστας Ευριπιώτης άφησε βαθιά χαραγμένο το στίγμα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας και η είδηση πως «έφυγε» σε ηλικία μόλις 56 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία…

Οι ρόλοι που είχε ενσαρκώσει, σε συνδυασμό με τον έτσι κι αλλιώς πληθωρικό χαρακτήρα του, τον είχαν κάνει εξαιρετικά αγαπητό σε όλους τους Έλληνες.

Σε μια συνέντευξή του στο παρελθόν, μάλιστα, ο χαρισματικός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν ο… «παίδαρος» του μεγάλου σουξέ «Εγώ δεν πάω Μέγαρο», που τραγούδησε η αξέχαστη Ρίτα Σακκελαρίου, το 1993.

Ο Κωστας Ευρυπιώτης που τότε πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», είχε δώσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την αξέχαστη Ρίτα Σακκελαρίου.

Πώς αισθανόταν όταν η Ρίτα Σακελλαρίου του αφιέρωνε το σουξέ «Δεν πάω Μέγαρο θα μείνω με τον παίδαρο»;

«Ξεχωριστή χαρά. Και η πιο ξεχωριστή ήταν η δήλωση της »μεγάλης κυρίας» του λαϊκού τραγουδιού όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη: »Μα είναι δυνατόν ο Ευριπιώτης να είναι παίδαρος; Γιατί γι’ αυτόν δεν μιλάμε; Γιατί παίδαροι είναι οι “τετράγωνοι” έτσι δεν είναι;». Και τους απάντησε: »Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!». Έτσι αισθάνομαι, λοιπόν, μέσα μου. Θέλω πάντα να είμαι δυνατός, να κάνω το καλύτερο για όλους», απάντησε τότε ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Όσο για το αν συνέχισε να ακούει το συγκεκριμένο τραγούδι και τα επόμενα χρόνια, απαντούσε: «Κάποιες φωνές παίρνουν τη θέση τους στον χρόνο και κάποια τραγούδια δεν θα χαθούν ποτέ. Και είναι νομίζω πολύ ευχάριστο άνθρωποι που ερμήνευσαν σημαντικά τραγούδια να τόλμησαν κάποια στιγμή να πουν και ένα πιο χαβαλεδιάρικο…», είπε στο περιοδικό You.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: