Κώστας Ευριπιώτης: Γιορτή στο νοσοκομείο – Το μήνυμα αγάπης των γιων του (ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση:
shCcZ7DV

Ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς εδώ και μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής οι γιοι του πόσταραν ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook «Η αγάπη μας να σου δίνει δύναμη».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Της Ελλάδος τα παιδιά», δίνει την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του, στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα όπου νοσηλεύεται από τα μέσα Φεβρουαρίου. Στο πλευρό του σταθερά βρίσκονται οι δύο γιοι του, η πρώην σύζυγός του και καλοί φίλοι της οικογένειας. Oι γιοι του, που βρίσκονται σταθερά στο προσκέφαλό του από την πρώτη στιγμή, έκαναν πριν από λίγο καιρό μια ανάρτηση στο προφίλ του ηθοποιού στο Facebook και συγκίνησαν, ενώ εξέφρασαν και τον θυμό τους για όσους εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς τους:

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας, αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες.»

Την 21η Μαΐου, την ημέρα της ονομαστικής εορτής του Κώστα Ευριπιώτη, οι γιοι του έγραψαν: «Λατρεμένε μας πατέρα χρόνια σου πολλά. Η αγάπη μας να σου δίνει δύναμη. Αδαμάντιος, Ίωνας και η μαμά».

er.jpg

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: