«Κύριε Φίλιππε, πάρε με πίσω θα αυτοκτονήσω». Έπεσε από ουρανοξύστη ο Μένιος. Η καταστροφή μιας ξύλινης καριέρας…

Κοινοποίηση:
fourvrionis

Τους τελευταίους μήνες και για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Κι επειδή όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πως η τηλεόραση είναι η ζωή του, μπορούν να καταλάβουν την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μετά την θορυβώδη αποχώρησή του από το Epsilon και μετέπειτα OPEN του Ιβάν Σαββίδη, οδηγήθηκε και πάλι στη γνώριμη «αγκαλιά» του Φίλιππου Βρυώνη ο οποίος έκανε μια νέα τηλεοπτική αρχή μετονομάζοντας σε νέο Epsilon το κανάλι EXTRA.

Εκεί, λοιπόν, βρήκε και πάλι τηλεοπτική στέγη ο Φουρθιώτης με τα «Αποκαλυπτικά» του, αλλά η συνεργασία μετά από λίγο καιρό διεκόπη εξαιτίας κάποιων υψηλών προστίμων αλλά και της διακοπής του προγράμματος του καναλιού, λόγω ενός συγκεκριμένου διαφημιστικού θέματος το οποίο χειριζόταν ο παρουσιαστής, ο οποίος σημειωτέον υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής του εμπορικού τμήματος του καναλιού του Φίλιππου Βρυώνη.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Θερμή παράκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο κάνουμε που κάνουμε τόσα έξοδα φόρους κλπ ας συγκετρωσουμε υπογραφές ώστε η πολιτεία να μας απαλαξη από αυτή την δοκιμασία εν ανάγκη βρε αδερφέ ας χρεώνει exta 005€ Στην ΔΕΗ φουρθιωσημο με ΜΌΝΗ δέσμευση ο συγκεκριμένος κύριος νακρατηθη μακριά από οιοδήποτε ΜΜΕ ιδιωτικό ή κρατικό!!!!!!!

  2. ΑΑΑΑΑ..χ καταλαβα εσενα σ αρεσουν τα τριπλα by pass εεε? ακομα και στον υπνο σου μωρη ναζιαρα φορας στραμπον από πισω???

    1. Ηδονιζεσαι χαμουριτσα με τετοια εε?? Αρχιζει και σαλευει το γαριδακι με αυτα τα ποστ βλεπω. ΠαλουκιΛουκ ναζιαρη τσαχπινογαργαλιαρη

    2. ΣΤΡΑΠΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΘΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΜΠΟΝ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

  3. Πλάκωσε το μπαρμπα στα βιδωτά τσιμπούκια κσι πήρε πισω τη θεση στο κανάλι

  4. Η τρυπα του ειναι πιο μεγαλη απο την τρυπα του οζοντος ειναι βεβαιο. Αυτος μονο με τριπλη διεισδυση ευχαριστιεται πλεον..

  5. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ………ΤΟΝ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….

  6. Κυριε Ομερ παρε με και γω θα σρ κατουρησω που σου αρεσει…

  7. Κυριε Φιλιππε παρε με ΑΠΟ πισω μαλλον του λεει

  8. Υπάρχει ακόμα αυτή η λινατσα.. καλά την είχαμε ξεχάσει από που τι ξεθαψατε.

  9. θα κρεμαστεί μπροστά στον Εβραιώνη απ’ το ξεχειλωμένο κωλάντερο η αδήλωτη;

  10. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΓΑΛΟΛΟΥΓΚΡΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Comments are closed.