Κύπρος: Υποψήφια βουλευτής απειλούσε τη σύζυγο του εραστή της – «Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα, βρόμα»

Κοινοποίηση:
1

Στο «σκαμνί» η υποψήφια βουλευτής του ΕΛΑΜ για τα υβριστικά μηνύματα που είχε στείλει το 2014-2015 – «Πήρες το δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο» απειλούσε την «αντίζηλό» της μέσω μηνυμάτων η κατηγορουμένη


Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε σήμερα γυναίκα, υποψήφια βουλευτής του ΕΛΑΜ, η οποία διατηρούσε δεσμό με παντρεμένο και όταν αυτός την χώρισε άρχισε να απειλεί τόσο τον ίδιο όσο και τη γυναίκα του.

Το παντρεμένο ζευγάρι προχώρησε σε καταγγελία εναντίον της υποψήφιας βουλευτού και χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες, στην κατηγορούμενη η οποία δήλωσε μη παραδοχή.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες, που αφορούν επίμονη χρήση δημοσίου δικτύου επικοινωνιών με σκοπό την πρόκληση, ενόχληση παρενόχληση ή και άσκοπη ανησυχία καθώς και της αποστολής μηνυμάτων με κατάφωρα απειλητικό, προκλητικό, άσεμνο, προσβλητικό ή και αισχρό περιεχόμενο.

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά το 2014-15, όμως η υπόθεση καταχωρήθηκε το τελευταίο διάστημα κατόπιν οδηγιών που δόθηκαν από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Σε ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει η κατηγορούμενη στη σύζυγο του εραστή της ανέφερε πως «η εμμηνόπαυση πρέπει να σου προκάλεσε και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου. Να θυμάσαι. Γελά καλύτερα όποιος θα γελάσει τελευταίος. Είσαι άξια της τύχης σου».

Σε άλλο μήνυμα η κατηγορούμενη έγραφε πως «όταν σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο, θα συνέλθεις για τα καλά. Είμαι ψυχρός εκτελεστής, να το ξέρεις. Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα. Είσαι τελειωμένη βρόμα. Με αυτή τη στάση τίποτε δεν πρόκειται να σώσεις. Πήρες το δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο. Με αηδιάζεις».

Σε ένα τρίτο μήνυμα έλεγε πως «σου έχουμε ευχάριστα νέα. Αποφασίσαμε προς το παρόν, να μην σε καθαρίσουμε αφού οι εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει ο κύριος Χ είναι ανεπανάληπτες».

Η υπόθεση έχει οριστεί για ακρόαση τον ερχόμενο Ιούνιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: