Κύπρος: Νέο πτώμα στο πεδίο βολής Ορούντας – Υπέδειξε το σημείο ο «Ορέστης»! Δεν αναγνωρίζεται από την σήψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
collage

Βρέθηκε νέο πτώμα γυναίκας στην Κύπρο. Στο πεδίο βολής της Ορούντας το άψυχο σώμα. Η υπόδειξη του σημείου έγινε από τον serial killer “Ορέστη”.

«Συναγερμός» σήμανε στην Αστυνομία της Κύπρου, μετά από πληροφορία για εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής της Ορούντας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Η υπόδειξη του νέου πτώματος φέρεται να έγινε από τον ίδιο.

Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Από τις έρευνες στο σημείο εντοπίστηκε σορός. Το θύμα φαίνεται να μην ήταν στη λίστα των ελλειπόντων προσώπων, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο και σε πλήρη αποσύνθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

πηγή: sigmalive.com, reporter.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.