Κύπριος εκλεψε χρήματα από τη μητέρα του και έγινε… εκατομμυριούχος

Κοινοποίηση:
720_626050_f6ea8e2767-82da6102e7d08681

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, Andrew Michael, μιλώντας σε συνέντευξη στο BBC αποκάλυψε ότι έκλεψε £30,000 από τη μητέρα του για να αρχίσει την επιχείρηση του, όταν ήταν έφηβος και έτσι έγινε εκατομμυριούχος.

Ο 39χρονος Κύπριος, ο οποίος μεγάλωσε στο Cheltenham, κέρδισε μια θέση στον επιχειρηματικό κόσμο στα 17 του χρόνια, την περίοδο που ζούσε με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, εκείνη την περίοδο ο Κύπριος μαζί με ένα φίλο του συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα κενό στον τομέα του web-hosting. Είχαν τους υπολογιστές που χρειάζονταν στο υπνοδωμάτιό του, έτσι έφτιαξαν από μόνοι τους το λογισμικό.

Εντούτοις, αυτό που πραγματικά ήθελαν ήταν μία γρήγορη σύνδεση για το ίντερνετ, το οποίο εκείνες τις ημέρες κόστιζε £30,000 και οι ίδιοι δεν είχαν καθόλου χρήματα.

Έτσι, χωρίς να το ξέρει η μητέρα του, χρησιμοποίησε την πιστωτική της κάρτα για να αναβαθμίσει το ίντερνετ του, με τον προσδοκία ότι θα έβγαζε αρκετό κέρδος, ώστε να αποπληρώσει το χρέος του στη μητέρα του.

Σύμφωνα με το BBC, μέχρι το τέλος του μήνα είχε αρκετούς πελάτες και χρήματα, ώστε να πληρώσει για τη συνδρομή στο ίντερνετ και για διαφήμιση. Μάλιστα, η μητέρα του, του συγχώρεσε αυτό παράπτωμα.

Σύμφωνα με το BBC Business News, μετά από εννέα χρόνια πούλησε τη συγκεκριμένη εταιρεία για £61.5 εκατομμύρια. Στην ηλικία των 26, το 75% της εταιρείας του άγγιξε τα £46εκατομμύρια.

Πηγή: sigmalive.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Oi σκηνοθετημενες μαλακιες ανευ οριων…

Comments are closed.