Κόψιμο τα χέρια από τη ρίζα! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ επιτέθηκαν, βρώμισαν και έσπασαν την μεγάλη προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Χαϊδάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Θα εξοργιστείτε και πολύ καλά θα κάνετε… Οι εικόνες που θα δείτε θα σας ανακατέψουν το στομάχι και θα σας γυρίσουν το μυαλό. Είναι από το Χαϊδάρι, απέναντι από το Δαφνί, δηλαδή στην είσοδο της Αθήνας από την Νότιο Ελλάδα, όπου βρίσκεται αυτή η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου… Τα γνωστά δήθεν άγνωστα πρακτοράκια και πρεζάκια του ανθελληνισμού χτύπησαν με σφυριά και με μαύρα σπρέϋ με αποτέλεσμα αυτά που θα δείτε… Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο… Τα σχόλια δικά σας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Απο οπου περασε αυτος ο ημιθεος λατρευτηκε σαν θεος και το ονομα του μνημονευεται μεχρι σημερα…Απο την Μ.Ασια και την Αιγυπτο μεχρι την Ινδια…Μονο εμεις οι απογονοι του τον μισουμε…Δεν μας φταινε ουτε οι σκοπιανοι ουτε κανενας αλλος που θελει να μας τον κλεψει…Φταιμε εμεις και η παιδεια μας…

  2. Η προτομή είναι στο Δαφνί και υπάρχουν κάμερες στη Λ.Αθηνών.Μπορούν να τους βρουν.Άν θέλουν και ενδιαφέρονται.

  3. Αυτο ειναι το ειδος ανθρωπιας των αναρχο-κομμουνιστων…
    .
    ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κι ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΔΙΠΟΔΑ.
    .
    Μου αρεσε που ενα αναρχο-κομμουνι ηθελε να πουλησει κι ηθος σε ενα αλλο αρθρο, για την Χρυση Αυγη…
    .
    Ρε ζωηφια, εσας μετα την αλλαγη, διακυβερνησης του Εθνους, απο μια Εθνικη συγκυβερνηση εσεις θα ειστε οι ΠΡΩΤΟΙ στους οποιους θα πεσει “καθαριστικο”.
    Με εσας θα λογαριτουμε σε τετοιο βαθμο οπου ουτε η μανα σας ΔΕΝ θα ξερει τι απογινατε!!!
    .
    Θα, “χαθειτε” απο προσωπου γης – ΟΡΚΟΣ.

  4. Σκατά έχουν στο κεφάλι τους αυτοί που το έκαναν και όσοι κάνουν παρεμφερείς πράξεις. Τελεία και παύλα. Μακάρι να έπιαναν αυτούς που το έκαναν και να τους έβαζαν να τα καθαρίσουν με την γλώσσα, τρόπος του λέγειν. Σ΄αυτές τις περιπτώσεις η ποινή θα πρέπει να είναι κοινωνική εργασία για έναν ολόκληρο χρόνο. Να τους βάζουν να καθαρίζουν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στην Δήμο στον οποίο διαμένουν, να σου πω εγώ μετά αν θα προέβαιναν ξανά σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς ελαφρά την καρδία. Άντε πια, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Κάθε μαλακιστήρι παίρνει από ένα σπρέι και γράφει ότι και όπου του καπνίσει την μπούρδα του και πρέπει μετά να ζούμε με τις μουτζούρες του. Λες και έχει περάσει ο Αττίλας ο Βάρβαρος από την Αθήνα. Παντού σκουπιδαριό και μουτζούρες σε κάθε είδους επιφάνεια. Μια αηδία και μισή. Να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται με κοινωνική εργασία.

Comments are closed.