Κόρες πρώην υπουργού και μεγαλοεργολάβου «φέσωσαν» ξενοδοχεία στα Χανιά – Η αστεία δικαιολογία

Κοινοποίηση:
villa

Από εκεί που… δεν το περίμενε του ήρθε ενός ξενοδόχου στα Χανιά, αφού κόρη γνωστού πολιτικού τον άφησε στα “κρύα του λουτρού”.

Ο λόγος για εγκαταστάσεις με βίλες στον Αποκόρωνα, δύο από τις οποίες είχαν νοικιάσει δυο ζευγάρια, ανάμεσα τους δύο κόρες επιφανών ανδρών, η μια πρώην υπουργού επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και η άλλη γνωστού μεγαλοεργολάβου.

Όλα κύλησαν ομαλά, με τα δύο ζευγάρια να έχουν προγραμματίσει να περάσουν στα Χανιά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Δεν είχαν γνώση, όμως, για το ταλαιπωρημένο οδικό δίκτυο του Αποκόρωνα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης των βιλών να τα… ακούσει κιόλας. Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από μια ημέρα παραμονής, αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Όταν το ανακοίνωσαν στον υπεύθυνο, εκείνος τους υπενθύμισε τον όρο που είχαν υπογράψει όταν έκλεισαν τις βίλες, ότι θα έπρεπε σε ανάλογη περίπτωση να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό, ήτοι μερικές χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr η άρνηση και η… αντίδρασή τους ήταν άμεση, μπλόκαραν τις πιστωτικές τους και εξαφανίστηκαν, συνεχίζοντας τις διακοπές στους αλλού, με τον Χανιώτη ξενοδόχο να αναγκάζεται πλέον να ψάξει το δίκιο του μέσω της δικαστικής οδού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: