Κόνι Μεταξά: Φωτογραφίζεται γυμνή και κόβει ανάσες! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
KONI1-860x609-768x544

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και πολύ καλός φωτογράφος.

Μάλιστα, συνηθίζει να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ διάφορες καλλιτεχνικές φωτογραφίες που απαθανατίζει με την φωτογραφική του μηχανή. Συχνά πυκνά, όμως, φωτογραφίζει και πρόσωπα της showbiz ή της τέχνης σε αποκαλυπτικές και hot πόζες, που είναι ωστόσο τόσο εντυπωσιακές για να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά του.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη, απαθανάτισε με τον φακό του την Κόνι Μεταξά, σε πόζες που… κόβουν ανάσες. Μια από αυτές, λοιπόν, μοιράστηκε σήμερα με τους followers της η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και ανέβασε για λίγο τη θερμοκρασία στα ύψη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε ολόγυμνη, κρατώντας ένα τσιγάρο στο ένα της χέρι και ένα ποτήρι με ποτό στο άλλο.

Παρόλο που έκρυψε τα… ευαίσθητα σημεία του σώματός με το ένα της πόδι, κατάφερε να αναστατώσεις τον αντρικό πληθυσμό που την ακολουθεί. «Μια στιγμή να κάτσω γιατί κουράστηκα», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για το κορμί της να πέφτουν… βροχή.

kmetaxa_56757845_107999490285183_6016654095992656762_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπα μεσα στο σκοταδι σαν κουκουβαγια την κρυψατε. Αναψτε κανενα φως να δουμε και τιποτα ντε.

  2. Ποια είναι αυτή μεσ’ το σκοτάδι που μοιάζει με περιστέρα;

Comments are closed.