Κόμπι Μπράιαντ: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός του – Οι αποκαλύψεις από το περιβάλλον της

Κοινοποίηση:
1

Η σύζυγός του αδικοχαμένου αθλητή είναι συντετριμμένη αν και προσπαθεί να κρατηθεί όρθια για τις κόρες της Natalia, Bianka και Capri.


Πηγές του αμερικάνικου περιοδικού People αναφέρουν ότι η Βανέσα δεν μπορεί να ολοκληρώσει ούτε μια πρόταση χωρίς να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Επίσης το περιοδικό People προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη. Ο Κόμπι Μπράιαντ συνήθιζε να χρησιμοποιεί το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του από την εποχή που έπαιζε στους Λος Άντζελες Λέικερς και τα δρομολόγια Newport Beach – Staples Center ήταν αρκετά συχνά, όμως την ίδια ώρα γνώριζε τους κινδύνους που υπήρχαν και έπαιρνε τα μέτρα του.

Μία από αυτές είχε να κάνει με την ασφάλεια της οικογένειάς του, με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Μπράιαν να αποκαλύπτει στο περιοδικό πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ του αδικοχαμένου θρυλικού NBAer και της συντρόφου του.

«Εκείνος και η γυναίκα του Βανέσα είχαν κάνει μία συμφωνία: δεν θα πετούσαν μαζί σε ελικόπτερο», ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή, τονίζοντας πως ο Κόμπι ήθελε να διασφαλίσει πως αν συνέβαινε κάτι άσχημο σε κάποια πτήση, οι κόρες της οικογένειας δεν θα έμεναν ποτέ μόνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: