Κωσταράκος για Λιβύη: Να πληρώσει το αντίτιμο για το λάθος της γιατί «there is no free lunch»

Κοινοποίηση:
KOSTARAKOS2-1140x570

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, πήρε θέση για την αντιπαράθεση με την Λιβύη, μετά την υπογραφή του «μνημονίου κατανόησης» με την Τουρκία.

Ο κ. Κωσταράκος έκανε την ανάρτησή του μετά την απέλαση του Πρέσβη της Λιβύης, σημειώνοντας με έμφαση: «Να δώσουμε στην Τρίπολη να καταλάβει ότι έκανε λάθος και πρέπει να πληρώσει το τίμημα».

Γράφει ο Στρατηγός Κωσταράκος: «Η ‘κυβέρνηση’ της Τρίπολοης και ο ‘πρωθυπουργός’ Σάρραζ υπάρχουν επειδή στηρίζονται από τον ΟΗΕ, την ΕΕ και κάποιες Ευρωπαϊκές και ΝΑΤΟικές χώρες. Αυτοί είναι που την κρατούν ζωντανή, γιατί στο εσωτερικό της την στηρίζουν μόνο οι ντόπιοι Ισλαμιστές. Με δυναμική μας παρέμβαση στους Διεθνείς οργανισμούς και τα συμμαχικά κράτη να δώσουμε στη Τρίπολη να καταλάβει ότι έκανε λάθος και δυστυχώς γι αυτή, πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο αυτής της ενέργειάς της που έβλαψε τη διεθνή κοινότητα. Γιατί όπως λένε στη διεθνή κοινότητα «There is no free lunch»».

kostarakos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΕΤΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΤΙΠΟΤΕ…..

  2. ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΡΑΖ [ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ] ΣΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!

  3. ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΣ , Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕςΠΙΒΙΩΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΚΙ ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΝΑ ΒΙΟΛΕΥΤΕΙ

    1. Μην τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι ,το γεγονός ότι επιβιωσε με ολες της κυβερνησεις δεν σημαινει ότι είναι γλυφτης και δουλοπρεπείς διαολε ,υπαρχουν και αξιολογοι κατώτεροι και ανωτεροι αξιωματικοι σε όλα τα σωματα που γνωριζουν αριστα τι πρεπει να κανουν , και αυτος ο κυριος δεν εχει δωσει δικαιώματα και αφορμες ,κατ εμε είναι ενας αμεμπτος αξιωματικος με καθαρη και εθνικη συνειδηση. Υπηρετησε και στο εξωτερικο σε νευραλγικα ποστα και για λογαριασμο του Ε.Σ. και για το ΝΑΤΟ!!! και οι συμαχοι ομολογοι του λενε τα καλυτερα για αυτόν.

  4. Πλάκα έχουν.
    Τους Συριζαίους έβριζαν αλλά ετούτοι θα στήσουν και τα οπίσθια στον Ερντογάν.Στο τέλος θα μας πάρει όχι μόνο τις θάλασσες αλλά και τα σώβρακα ο Τουρκαλάς.

  5. Tωρα που εβγαλες τη στολη κελαιδας…. μολις βγαζετε τις στολες μιλατε,οταν ειστε εν ενεργεια μουγκα να πεφτει το μεροκαματο…. Τοτε που ειστε εν ενεργεια και οπλισμενοι πρεπει να μιλατε…

    1. ΚΕΛΑΙΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,,,ΤΟΥΙΤΑΡΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΦΥΣΟΥΣΕ…ΠΧ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΝΩΜΗ…..ΜΟΝΗ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ=Α…ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΑΒΟ, Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΟ ΓΕΝΟΣ=Α…ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΣΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΝΔ

      ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ…ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΕΝΟΣ ΟΧΙ Α ΑΛΛΑ ΓΕΝΟΣ = Β

      Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΛΟΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΝΑΤΟΥΙΤΑΡΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΡΟ ΤΟΥ…Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΟ ΠΟΥ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΕ 10ΧΙΛΙΑΡΑ ΣΑ ΜΙΣΘΟ ΜΗΝΑ

  6. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΙΒΥΚΗ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1/10 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΔΑΦΗ ΠΕΡΙΞ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ “ΠΡΕΣΒΗ” ΤΟΥΣ??? Ο ΧΑΦΤΑΡ (ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ 9/10 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ , ΠΟΥ “ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ” -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!! ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ” ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ??? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ!!! ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΑ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

Comments are closed.