Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η νέα γενιά με λέει μιλφάρα» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
eyhydqcg7sxsju1jenpd

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη και πιο περιζήτητη στον ανδρικό πληθυσμό γίνεται.

«Ξύπνησα ένα πρωί και με είχαν βαφτίσει “Sex symbol”! Η νέα γενιά με λέει μιλφάρα! Νιώθω πολύ άνετα με το σώμα μου! Δε με σοκάρει το γυμνό, δεν είναι για να σκανδαλίζω, είναι για να αναδεικνύω!

Όταν έκανα γυμνές φωτογραφίσεις, είχα βγάλει πολλά χρήματα! Δε θέλησα ποτέ να κάνω παιδί, τελευταία φορά που συνέβη έδωσα την ευχή μου και είπα “άντε να κάνεις οικογένεια!”. Δεν είμαι από τις γυναίκες που τ’ αφήνω όλα στην τύχη τους», δήλωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ???? ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!

  2. Σιγουρα !! Eμενα για Teen μου κανεις, αν εχω πιει και δεκεα μπυρες.

  3. Αρχαιολογια.Η φωτογραφια αυτη πορρω απεχει απο την πραγματικοτητα!..Ετσι ηταν, αν ηταν η κυρια ,πριν απο τουλαχιστον μισο αιωνα!..Θα μας φανε τα ζομπι.

Comments are closed.