“Κωδικός” Σκάνδαλα: Ποια είναι η Ειδική Αποστολή που ανέθεσε ο Τσίπρας στον Καλογήρου

Κοινοποίηση:
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

Πιεσμένος στην κυριολεξία ο Αλέξης Τσίπρας και φοβισμένος για την επόμενη μέρα ρίχνει το βάρος στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Επειδή δεν εμπιστεύονταν ούτε καν τον Σταύρο Κοντονή, ανέθεσε το νευραλγικό αυτό υπουργείο στον πλέον στενό του συνεργάτη τον πρώην γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Μιχάλη Καλογήρου που αναφέρεται μόνο στον πρωθυπουργό.

Η επιλογή Καλογήρου έχει σχέση με τη διαχείριση της υπόθεσης NOVARTIS, με δεδομένο ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα.

Το Μαξίμου παίζει τα ρέστα του στις πολιτικές παρενέργειες που θα προκαλέσει το σκάνδαλο της NOVARTIS και κυρίως οι καταθέσεις που έχουν δώσει διάφοροι κουκουλοφόροι μάρτυρες, τους οποίους επιστράτευσαν για να σπιλώσουν πολιτικά πρόσωπα.

Ήδη ο μηχανισμός προπαγάνδας του Μαξίμου άρχισε να διακινεί διάφορες αθλιότητες που περιλαμβάνονται στις καταθέσεις των κουκουλοφόρων μαρτύρων, οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο και για να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες κελαηδάνε ό,τι “κασέτα” τους δώσουν.

Οι διαρροές των καταθέσεων των ψευδομαρτύρων αναμένεται να συμπέσουν – εντελώς τυχαία – την ημέρα που θα εμφανιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι οι κατηγορίες που πρόκειται να απαγγελθούν σε κάποια πολιτικά πρόσωπα δεν αντέχουν ούτε σε δικαστήρια της Ουγκάντας.

Βέβαια ο στόχος είναι καθαρά επικοινωνιακός. Επιδιώκουν να πνίξουν στην μπόχα των σκανδάλων τη δημόσια ζωή για να μην ασχολείται ο κόσμος με τους νεκρούς στο Μάτι, με την προδοτική συμφωνία για το Μακεδονικό και γενικά με τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τρίμηνο Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Μαξίμου θα κυριαρχείται επικοινωνιακά από τη σκανδαλολογία και τη μαύρη προπαγάνδα, με στοχευμένες επιθέσεις κατά κορυφαίων στελεχών της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: