19/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Κυνηγάνε τα Φαρμακεία για τους Σταυρούς – «Τρώνε» πρόστιμα από τα τεχνικά κλιμάκια

Κοινοποίηση:
1

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και των φαρμακείων για τους φωτεινούς σταυρούς τους.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως είπε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30» ο Παναγιώτης Ναούμ, μέλος του ΔΣ Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, κλιμάκια του δήμου έχουν αποδώσει χρηματικά πρόστιμα ή έχουν προβεί σε παρατηρήσεις σε περίπου 300 με 400 φαρμακεία.

Τα τεχνικά κλιμάκια, σύμφωνα με  τον κ. Ναούμ, επισημαίνει ότι τα τεχνικά κλιμάκια που διενεργούν τους ελέγχους βασίζονται σε έναν πολύ παλιό νόμο, που ορίζει τις διαστάσεις των φωτεινών πινακίδων  και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν τηρείται κατά γράμμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και όλως περιέργως ενοχλήθηκαν το έτος 2019…πιο πριν ήταν όλα καλά…Αν ήταν ημισέληνος ή κανένα εβραϊκό άστρο δεν θα έβγαζαν άχνα…Και λέει ο άλλος ο μπετόστοκος εσύ τα φαρμακεία τα βλέπεις από το Σταυρό; Ναι, ρε αλήτη μεσ΄τη νύχτα από το Σταυρό τα βλέπω. Πως να τα δω από μακριά; Έχουν κι άλλα καταστήματα φωτεινές πινακίδες και άρα μέσα στην αγωνία μου να βρω φάρμακο νυχτιάτικα με βοηθάει ο Σταυρός.

  2. Μαλάκες δημοσιογράφοι του ΟΠΕΝ. Οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται. Αν δεν αρέσουν ή έχουν ξεπεραστεί, υπάρχει η Βουλή για να τροποποιηθούν / καταργηθούν. Και δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβάει ο συγκεκριμμένος με τον Μεταξά ???
    Το πρόβλημα για μένα δεν έγκειται τόσο στο μέγεθος των πινακίδων το οποίο είναι καθαρά εισπρακτικό θέμα των Δήμων, αλλά στη φωτεινότητα.
    Ορισμένα φαρμακεία λατέρνες, με ισχυρά σύγχρονα led φώτα, τυφλώνουν τους οδηγούς. Μόνο αν συμβεί δυστύχημα θα ασχοληθούμε με αυτό ?
    Υπάρχει μιά παλιά παροιμία :
    ‘Είπαν του λωλού να σέσει τσι αυτός ετσεκωλώθει’, νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των φαρμακοποιών 😉

Comments are closed.