“Κρύος ιδρώτας” για τον Μιχαλολιάκο και την Χ.Α – Άσχημα μαντάτα από το εξωτερικό

Κοινοποίηση:
2588991

Άρθρο-κόλαφο με πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις που προκαλούν, δημοσιεύει η

ηλεκτρονική έκδοση της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal, με αφορμή τη μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το αμερικανικό Μέσο αναφέρεται στις επιθέσεις που πραγματοποιούν μέλη της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, πολιτικούς αντιπάλους και συνδικαλιστές, με αποκορύφωμα τον θάνατο του Παύλου Φύσσα. Η WSJ τονίζει στο άρθρο της ότι «έξι χρόνια μετά, η δίκη έχει σταματήσει, γεγονός που υπογραμμίζει τη δυσλειτουργία στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα».

Στο άρθρο γίνεται μία γενική περιγραφή για την πορεία της Χρυσής Αυγής, η οποία, από μία οργάνωση εξτρεμιστών, μπήκε στη Βουλή των Ελλήνων ως κόμμα, το 2012, εξαιτίας «της οργής των Ελλήνων», κερδίζοντας 21 έδρες, «ενώ διατηρεί ένα ποσοστό 8% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις».

Η WSJ επισημαίνει ότι «οι ελληνικές αρχές προέβησαν σε πολύ λίγες ενέργειες εναντίον της Χρυσής Αυγής, μέχρι τα τέλη του 2013, όταν μία ομάδα της οργάνωσης επιτέθηκε στον αριστερό ράπερ, Παύλο Φύσσα, στον Πειραιά, τον οποίο ένα μέλος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου».

Οι εισαγγελείς δημιούργησαν φάκελο με δεκάδες υποθέσεις βίας για τη Χρυσή Αυγή, ενώ απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 68 μέλη της, ανάμεσά τους και η ηγεσία του κόμματος. Οι κατηγορούμενοι δικάζονται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας, κατοχή παράνομων όπλων, ρατσιστική βία, ξέπλυμα χρήματος και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης, αναφέρει το άρθρο, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του εισαγγελέα που είχε αναλάβει την υπόθεση, Θανάση Καμπαγιάννη: «Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι η μεγαλύτερη δίκη μιας φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης».

Το αμερικανικό Μέσο γράφει πως η δίκη έπρεπε να είχε διαρκέσει 18 μήνες. Οι διαδικασίες όμως, κινήθηκαν με «ρυθμό σαλιγκαριού», αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς για μεγάλο χρονικό δεν μπορούσε να βρεθεί μεγάλη αίθουσα, ώστε να χωρά τους κατηγορούμενους και τους εμπλεκόμενους. Ακολούθησε η απεργία των δικηγόρων, που πάγωσε τη διαδικασία για έξι μήνες το 2016, ενώ στη συνέχεια δεν μπορούσε να βρεθεί ένας προτζέκτορας, προκειμένου να προβληθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο, ως ντοκουμέντα της υπόθεσης. «Κάποιες συνεδρίες ακυρώθηκαν διότι δεν υπήρχε θέρμανση», γράφει η WSJ.

Πλέον, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει απαλλαγεί από την προσωρινή κράτηση που είχε επιβληθεί, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας που ακολουθείται στη δίκη και ετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, με τις δημοσκοπήσεις να την φέρνουν στην τρίτη θέση, πίσω από το κόμμα των συντηρητικών και των αριστερών (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ), αναφέρει το άρθρο.

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, τονίζει ότι «από τον Οκτώβριο υπήρξε πραγματική προσπάθεια αντιμετώπισης των τεχνικών ζητημάτων. Υπάρχει τώρα μία αίθουσα κατάλληλη για τη δίκη και οι δικαστές ασχολούνται αποκλειστικά με την υπόθεση αυτή, ενώ έχουμε το μέγιστο δυνατό αριθμό μηνιαίων ακροάσεων».

Την ίδια στιγμή, γράφει η WSJ, η ρατσιστική βία στους δρόμους συνεχίζεται. «Οι ομάδες επιθέσεων είναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις, εν μέρει επειδή είναι σίγουροι ότι δεν θα καταδικαστούν στο τέλος», δήλωσε ο Javied Aslam, πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Δεκάδες άτομα στην κοινότητά του ανέφεραν ότι ήταν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων τους τελευταίους μήνες, όπως είπε.

Στα τέλη Μαρτίου, η αστυνομία συνέλαβε 12 μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία πετούσαν βόμβες μολότοφ στην αστυνομία κατά τη διάρκεια μίας παρέλασης μαθητών για την 25η Μαρτίου. Ένας από τους υπόπτους, γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής που εμφανίζεται σε φωτογραφίες των εκδηλώσεων του κόμματος, συνελήφθη μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα για επίθεση σε Πακιστανό μετανάστη, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Το εντυπο εχει να μας πει τιποτα για τις επιθεσεις των αλητων των Εξαρχειων, καθε μερα, και για τις επιθεσεις των……λεβεντοπαιδων της φακης του ρουβικωνα η για την δολοφονια των δυο αμεριμνων παιδιων πριν αρκετους μηνες και μαλιστα χωρις να εχουν συλληφθει οι δολοφονοι τους;;;;;;; Δυο μετρα και δυο σταθμα!!!!! Κανενας δεν μιλαει γι’ αυτα!!!!! Ολοι το παιζουν μουγγοι, οι ψευτοδημοκρατες του ψευτοδημοκρατικου τοξου!!!!!!!!

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΥΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΧ 18 Ιανουαρίου 2019 με την υπ’ αριθ. 204/2019 απόφασή του, το Η΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε κηρύξει αθώο τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο για το αδίκημα της προτροπής σε βία (άρθρο 184 ΠΚ). ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ.

  3. Στην Wall Street Journal ταιριάζει γάντι αυτό που είπε ο Τραμπ για το BBC: “Another beauty”. Η μαύρη προπαγάνδα στα φόρτε της. Εκείνο που δεν ανέφερε κανένας είναι ότι ο Παππάς και ο Σύριζα δώσανε στην προεκλογική περίοδο στον Καρατζαφέρη συχνότητα στο Cosmote Tv προφανώς για να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Ο Καρατζαφέρης και ο Βελόπουλος είναι τα όπλα του συστήματος για να κόψουν ψήφους από την Χρυσή αυγή γι’ αυτό και οι δύο έχουν κανάλι και κάθε βράδυ βγαίνουν και κάνουν προπαγάνδα ενώ η Χρυσή Αυγή είναι κομμένη από παντού.

  4. Δημοκρατες ειστε βλεπω… μυνηματα υπερ της Χ.Α αυτα που θελετε βαζετε. Αλλα τα εξαφανιζετε.. Δεν πειραζει. Το ξαναλεω, το βραδυ των εκλογων μολις δειτε τα ποσοστα θα τα πουμε…

  5. ΓΕΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΚΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ 2 % ΠΙΣΩ. ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ 10% ΜΠΡΟΣΤΑ. (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΧΑ ΜΕ 8%) ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗ ΦΩΦΩ ΚΑΙ ΧΑ ΜΕ4%.>.>.Χαχαχαχα

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (Η ΔΕ ΦΩΦΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟ 3%)

  6. Κάπου πέτυχα μια δημοσκόπηση του Κούλογλου και δίνει στη χα 4.2% στις επόμενες βουλευτικές.Την πέρασε λέει το πασοκ,κκε και λέει ότι έπεσαν τα ποσοστά της λόγω Βελόπουλου.Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λένε.Φαντάσου πόσο έχει ανέβει και γράφουν μπούρδες μπας και το πιστέψει ο κόσμος να μη τη ψηφίσει

  7. Η Κυρία που έγραψε αυτά για την χρυσή αυγή ειναι ελληνίδα. Την γνωρίζω πολύ καλά και ειναι ότι χειρότερο. Τελικά ο μεγαλύτερος εχθρός του έλληνα ειναι ο Έλληνας !

  8. Κρύος ιδρώτας εχει πιασει το ανθελληνικο μασονικο αντιχριστο τοξο!!Να χαμε να λεγαμε το αρθρο!!
    Δεν τσιμπαμε!!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!! Π.Α.Ο.Κ 1926 ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  9. Κρυος ιδρωτας εχει λουσει τους αλητες προδοτες του συνταγματικού τόξου με τα πολυ υψηλα ποσοστα της Xρυσης Aυγης

  10. Κρυος ιδρωτας εχει λουσει τους εβραιοποντικες και οχι τον Μιχαλολιακο , το κομμα εχει διψηφια ποσοστα και αυτο τους εχει τρομοκρατησει , δεν θα μπορεσουν να γεμισουν νεγροειδεις μωαμεθανους την χωρα μας ωστε να την διαλυσουν , και αυτο τους τζουζει.

  11. Τρίχες κατσαρές….λάσπη και ασύστολα ψεύδη….ελεεινοί την τρέμετε την Χρυσαυγούλα ε?///////////////////////////////

  12. Ειδικά αυτό με το μαύρο χρήμα της Χ.Α που αναφέρει το άρθρο είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, όταν η έρευνα που έγινε στα ταμεία της Χ.Α από το Σ.Δ.Ο.Ε έδειξε ότι όλα είναι πεντακάθαρα.

    ΟΠΛΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ παρά μόνο ψευδομάρτυρες που θα λογοδοτήσουν.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

  13. Εγώ νομίζω ότι θα τους κλάσει μια μάντρα @ρχ. δια…..
    Ρε αρθρογράφοι του σάιτ το ξέρει ο Χίος οτι μας δουλεύετε;

  14. Έχει κανείς ό,τι τού αξίζει. Και εις τους ευρωγερμανονατόδουλους αριστεροδέξιους Έλληνες του πασοκονουδοσύριζα μια ανάλογη ακροδεξιά αναλογεί φαίνεται.
    Αλλά μέχρι να πεισθούν οι ελληνόφρονες ότι υπάρχει κάτι άλλο πατριωτικά καλύτερο, ισχύει για την Χ.Α. ” το μη χείρον βέλτιστον.¨
    Από το 1974 (παρένθεσι η, νερόβραστη και βραχύβια, μασωνική Ε.Π.) είχε να εμφανισθή συσπειρωτικό και αδιάσπαστο πατριωτικό κόμμα στον πολιτικό χώρο του, έστω και έτσι, (είναι γαρ πολλά τα λεφτά, Άρη…) και λύσσαξαν να το διαλύσουν. Γιατί;
    Ας βρεθή κάτι καλύτερο ιδεολογικά και πρακτικά κόμμα και ας το αφομοιώσει. Αλλά μέχρι να γίνη αυτό ας βγάλουν όλοι τον σκασμό.
    Ορφανά του Χίτλερ κι αν είναι από αντίδρασι, εμείς από τα γερμανοδοσίλογα ορφανά του Στάλιν και του Βελουχιώτη πάντως σήμερα υποφέρουμε και τους Νουδοζημενσικούς συνοδοιπόρους των. .

  15. ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΑ ΛΟΜΠΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…………………. ΟΜΩΣ ΄΄ ΑΓΑΠΗΤΟΙ΄΄ ΜΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ……………… ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ.

  16. Και επειδή το έγραψε το αμερικανικό μέσο;Γράφουμε και εμείς…Τσίκ στην μέση,όπως λέει το ανέκδοτο…

  17. Είναι γνωστό ακόμη και στις πέτρες ότι τα Αμερικανό-Εβραικα Λόμπι Θέλουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ και εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, αγνοώντας τη βούληση των Ελλήνων… Η Χρύση Αυγή για αυτούς είναι κόκκινο πανί. Επίσης είναι γνωστό ότι σε λίγο θα έχουμε εκλογές, όποτε οι νεοταξίτες κάνουν ότι μπορούν … αλλά μάταια.
    Όσο αφορά τον “αξιόπιστο” Javied Aslam (κατά WSJ) αν φοβάται τόσο πολύ το “ρατσισμό” ας πάρει ένα pampers να το φοράει για να μην του “φύγουν” τα τσίσα.

    1. …αν φοβάται τόσο πολύ το «ρατσισμό» ας γυρ’ισει στο πακιστάν του… που όλα είναι χωρίς «ρατσισμό»!!!

  18. MAΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ γραφει η εβραιοσιωνιστικη φυλλαδα….Στη δικη για οσους γνωριζουν δεν εχει αποδειχτει τιποτα περι εγκληματικης οργανωσης…Αυτα ηταν τεχνασματα για να αποδυναμωσουν το κομμα..
    Εγκληματικη οργανωση βρισκεται στα Εξαρχια με προσφατο παραδειγμα τα οπλα και τις απειλες σε Λιμενικους και Εισαγγελεα..Εκει ειναι ο ορισμος της εγκληματικης οργανωσης, οπλα,βια,ναρκωτικα και τρομοκρατιση των πολιτων…Η χρυση Αυγη ειναι ενα νομιμο πολιτικο κομμα οπου ο λαος τους τοποθετει τριτο κομμα στο Ελληνικο Κοινοβουλιο με Δημοκρατικες διαδικασιες ισοτιμα οπως ολλα τα κομματα..
    Καθε εξουσια πηγαζει μεσω του Ελληνικου λαου….και αυτο θα αποδειχτει αλη μια φορα μεσα στο κοινοβουλιο. Η δικη αυτη ειναι το πολιτικο ανεκδοτο του 21ου αιωνα σε ολη την Ευρωπη…
    Εν ολιγης θα παρετε το τριτο το μακρυτερο της Χρυσης Αυγης για οσους ονειρευεστε φυλακες και “γκουλαγκ”
    Και για να μην τα πολυλογουμε, αληθεια γιατι ανυσηχουν τοσο πολυ στη Αμερικη?? μηπως γιατι οταν τα σκατωσει ο επομενος προθυπουργος τα κουκια δεν θα βγαινουν πλεον?? μηπως γιατι θα πλακωσει “Μαυρίλα”? Μηπως σταματανε τα σχεδια να γεμιζουν ισλαμοπιθικια την χωρα μας?? Εχει να πεσει φουτσα απο δω μεχρι το Μπρουκλιν….

    1. Τα περί εγκληματικής μπορεί να μην ευσταθούν, όμως ο Ρουπακιάς πρέπει να καταδικαστεί διότι διέπραξε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

      1. να καταδικαστει χιλιες φορες φιλε μου, διοτι διεπραξε εγκλημα και ταλαιπωρησε ενα ολοκληρο κομμα..
        κανεις δεν ηθελε να γινει αυτο το πραγμα.. και δεν μπορει να στιγματιζεται ο καθε ψηφοφορος απλος υποστιρηκτης ως εγκληματιας επειδη βρεθηκε ενας ανεγκεφαλος και αφαιρεσε μια ζωη..να καταδικαστει χιλιες φορες

  19. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΕ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΘΑ ΓΡΆΦΕΙ ΑΦΟΎ Η ΔΙΚΉ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΙΏΝΑ ΑΚΌΜΑ ΔΙΆΡΚΕΙΑ, ΕΞΆΛΛΟΥ Ο ΘΥΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΌΞΩ, Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΓΙΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΠΡΑΞΕ ΠΕΡΙΛΆΜΒΑΝΕ ΝΑ ΓΥΡΊΖΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ….. ΤΙ ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ?? ΓΙΑ ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ… ΜΠΑΛΤΑΚ ΒΙΝΤ…. ΠΟΙΟΙ ΉΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ…..

  20. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ
    ΑΠΟΔΗΜΟΣ

  21. κ.Χιο τωρα τελευταια πολυ τα παραλες πες και καμια καλη κουβεντα,πολεμο απο ολους κιτρινιλα παντου κανεις δεν τους καλει πουθενα,εαν νομιζεις οτι αυτοι οι λεγομενοι πατριωτες ειναι οντως πατριωτες??και ανηκουν στον πατριωτικο χωρο ειστε τελειως γελασμενοι τους ειδαμε και οταν συγκυβερνουσαν και ποιος,,.”πατριωτης” απο αυτους τους δηθεν εβαλε φαρδια πλατια την υπογραφη του στο δευτερο μνημονιο.Τωρα για το κρυος ιδρωτας αυτος ο πηγυαιος τιτλος στο αθρο μαλλον πολυ υπερβολικος δεν νομιζεις οτι ειναι,γιατι ο πολεμος που γινεται στην Χ.Α απο το…..Συνταγματικο συνοθυλευμα” και οχι μονο αλλα και απο ολες τις φυλλαδες της Γερμανιας, γι αυτο τον λογω και η Ακρα Δεξια καλπαζει στην Ευρωπη ειτε τους αρεσει ειτε δεν τους αρεσει!!!!!!!

  22. Από μακρυά φαίνεται ότι πρόκειται για πληρωμένο άρθρο.Φαίνεται ότι η Χ.Α. πάει πολύ καλά στις πραγματικές δημοσκοπήσεις!

  23. Δεν καταλαβα γιατι να τον λουσει κρυος ιδρωτας τον Μιχαλολιακο απο αυτο το αρθρο.Τι το ιδιαιτερο γραφει;Παπαριες που αναμασωνται.Μαλλον αερα στα @@ του κανει το αρθρο.

Comments are closed.