Κριθαριώτη: Η Ιωάννα Μπέλλα έπεσε σε γιατρό εγκληματία! «Έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
capture_25

H κορυφαία σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους έκανε μια ενδιαφέρουσα αναφορά στο μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό όταν στο κάστινγκ του Greece’s Next Top Model κόπηκε λόγω των αισθητικών επεμβάσεων στο πρόσωπό της.

Οι κριτές τότε είχαν σχολιάσει τα χείλη της με αυστηρό τρόπο, κάτι που την είχε κάνει να ξεσπάσει σε κλάματα.

Αμέσως μετά την απόρριψή της από το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων, η Μπέλλα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018 και όλοι σχολίασαν το γεγονός ότι μια κοπέλα που δεν «έκανε» για μοντέλο, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε διαγωνισμό ομορφιάς και να μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό.
Η Κριθαριώτη ξεκίνησε λέγοντας ότι της είχαν προτείνει να είναι κριτής GNTM, αλλά αισθάνεται ότι δεν θα ήταν συνεπής γιατί ταξιδεύει πάρα πολύ. «Τον μισό χρόνο είμαι στο Λονδίνο» είπε και συνέχισε λέγοντας ότι είναι ωμά ειλικρινής με τα κορίτσια με τα οποία συνεργάζεται.

«Παλιότερα έβλεπα να έρχονται από σχολές μοντέλων κοριτσάκια που δεν θα γίνονταν ποτέ μοντέλα και το έλεγα γιατί είναι αμαρτία να πληρώνουν δεν ξέρω πόσες χιλιάδες για να τους μάθουν να γίνουν μοντέλο. Το μοντέλο δεν το μαθαίνεις, η φύση σε προικίζει», αναφέρει η Σήλια Κριθαριώτη.

Η σχεδιάστρια μίλησε και για την Ιωάννα Μπέλλα και τη συνεργασία τους.

 

«Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία είναι κούκλα η κοπέλα, δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε. Πολλές φορές φταίνε και οι ίδιοι οι γιατροί. Να έρχεται σε εσένα μια κούκλα και εσύ να την καταστρέφεις; Της ράβω για τα Μις Υφήλιος και θα την πάρω και στο Παρίσι και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα εάν ακολουθήσει βέβαια αυτά που πρέπει να κάνει».


View this post on Instagram

@revealcrochet #swimsuit #swimwear #revealcrochet #mykonos #photography #ss18 #summer #sun #sea

A post shared by Ιωάννα Μπέλλα (@bella_ioanna) on

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: