Κρητικός μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες για τις κάμψεις του – Έκανε 44 κάμψεις το λεπτό!

Κοινοποίηση:
mpales2

Ο λόγος για τον Κώστα Σταθόπουλο, αθλητή του κέντρου Iron Body, που μέσα σε ένα λεπτό έκανε 44 κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 41 κάμψεις.

Ο Σταθόπουλος έκανε τις κάμψεις στις 8 Ιουλίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Λίντο) ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ιστοσελίδα του Γκίνες ότι είναι ο νέος κάτοχος του ρεκόρ.

Η ανακοίνωση του Iron Body:

Στις 8 Ιουλίου 2019, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Λίντο) ο αθλητής του αθλητικού κέντρου Iron Body, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες, εκτελώντας 44 επαναλήψεις σε ένα λεπτό, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 3 επαναλήψεις . Η ομάδα του αθλητικού κέντρου Iron Body ετοιμάζεται για νέους στόχους και ρεκόρ. Κύριος στόχος μας σαν Iron Body είναι η ενδυνάμωση του κορμού του σώματος, με συνδυαστικές challenging ασκήσεις για να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία των συμπολιτών μας.

Το Iron Body ευχαριστεί το Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και το προσωπικό για τη διάθεση του χώρου (Λίντο), τους χρονομετρητές Σακαράκη Κώστα και Μουρτζάκη Εύα το γυμναστή του Iron Body Project Μελεσανάκη Δημήτρη, καθώς και τον φίλο και personal trainer Παπουτσάκη Μιχάλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: