Κραυγή αγωνίας από τον Μητροπολίτη Σιατίστης: Πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα οι εκτρώσεις! Στοιχεία που προκαλούν σοκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Ένώ άλλοι άνθρωποι τιμούν τη γέννηση των παιδιών, που είναι δημιουργία, συνδημιουργία ανθρώπου και Θεού, εμείς στην Ελλάδα όχι μόνο δεν την τιμούμε αλλά την καταδικάζουμε», σημείωσε ο ιεράρχης σε εκδήλωση


Λάβρος κατά των εκτρώσεων ήταν ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για τον Άγιο Ευγένιο στη Σιάτιστα.

Όπως είπε ο ιεράρχης, «φέρνουμε στον κόσμο παιδιά, αλλά τα σκοτώνουμε. Κι οι εκτρώσεις, δυστυχώς, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα».
«Αν και πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι παιδί που δεν έχει γεννηθεί δεν είναι παιδί, άρα οι εκτρώσεις δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Aπλά βγάζουμε εκτός μάχης γονιμοποιημένα κύτταρα. Έτσι λένε τα παιδιά μας, γονιμοποιημένα κύτταρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Σιατίστης, προσθέτοντας: «Τώρα πως αυτά τα γονιμοποιημένα κύτταρα, έχουν τόσο μέγεθος και χρησιμοποιούνται από τις βιομηχανίες καλλυντικών, δεν το καταλαβαίνω».

«Δυστυχώς, ενώ άλλοι άνθρωποι τιμούν τη γέννηση των παιδιών, που είναι δημιουργία, συνδημιουργία ανθρώπου και Θεού, εμείς στην Ελλάδα όχι μόνο δεν την τιμούμε αλλά την καταδικάζουμε», σημείωσε ο ιεράρχης.


Πηγή: voria.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εγώ θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την αφίσα κατά των εκτρώσεων που την κατέβασε ο ανιστόρητος κομμουνιστάκος Καραμανλής του Αχιλλέως και να του πώ ότι στην Ευρώπη αυτά τα θέματα έχουν λυθεί 250 χρόνια πριν με τον Βολταίρο που έλεγε “Διαφωνώ με αυτά που λές αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να τα λές” και με την Γαλλική επανάσταση. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη του είτε συμφωνείς με αυτήν είτε διαφωνείς. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να ξηλώσει την αφίσα εκτός αν νομίζει ότι ζεί στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού 50 χρόνια πρίν, τότε που τους διαφωνούντες τους κλείνανε στα ψυχιατρεία, στις φυλακές και τους στέλνανε στα γκούλαγκ να σπάνε πέτρες. Επίσης να πώ στην Νεολέρα του Σύριζα που βγάλανε και σέλφι τα φασιστάκια καμαρώνοντας ότι δεν είναι δημοκρατικό να βάζεις την δικιά σου αφίσα πάνω από την αφίσα του άλλου γιατί είναι σαν να του λές “Σκάσε θα διαβαστεί μόνο η δική μου γνώμη”. Αν θέλεις πλήρωσε θέσεις στο μετρό και κόλλησε τις δικές σου αφίσες.

  2. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” “ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. ΚΛΑΣΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ” ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΠΑΛΕΣ

Comments are closed.