Κραυγή αγωνίας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου – «Σε άθλια κατάσταση κρατούμενος, του δίνουν μόνο ντεπόν» (ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
75262125_2481128885497353_8108803151387164672_n

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων, η διοίκηση του καταστήματος αρνείται την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Ο κρατούμενος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που φαίνεται ακριβώς στην φωτογραφία και έχει τρομερούς πόνους, η φυλακή αρνείται να τον πάει στο νοσοκομείο και του χορηγεί μόνο Depon», αναφέρεται στην καταγγελία.

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ δείχνει το ακροδεξιό της πρόσωπο ξεκινώντας από τους ποιο αδύναμους. Δεν ξεχνάμε ότι πριν σχεδόν 2 χρόνια ο συγκρατούμενος μας πέθανε από μια φλεγμονή στο δόντι γιατί απλά η φυλακή αρνούνταν να τον πάει σε νοσοκομείο, εκατοντάδες νεκρούς είχαμε τα τελευταία χρόνια για απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν σωφρονιστικά καταστήματα απλά μπουντρούμια βασανιστηρίων», καταγγέλλουν οι κρατούμενοι.

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα, ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων, η διοίκηση του καταστήματος αρνείται την μεταφορά του στο νοσοκομείο. «Ο κρατούμενος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που φαίνεται ακριβώς στην φωτογραφία και έχει τρομερούς πόνους, η φυλακή αρνείται να τον πάει στο νοσοκομείο και του χορηγεί μόνο Depon», αναφέρεται στην καταγγελία. «Η κυβέρνηση της Ν.Δ δείχνει το ακροδεξιό της πρόσωπο ξεκινώντας από τους ποιο αδύναμους. Δεν ξεχνάμε ότι πριν σχεδόν 2 χρόνια ο συγκρατούμενος μας πέθανε από μια φλεγμονή στο δόντι γιατί απλά η φυλακή αρνούνταν να τον πάει σε νοσοκομείο, εκατοντάδες νεκρούς είχαμε τα τελευταία χρόνια για απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν σωφρονιστικά καταστήματα απλά μπουντρούμια βασανιστηρίων», καταγγέλλουν οι κρατούμενοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Παρακατω διαβαζω απο τον κυριο Ματσιμανη το εξης”δεν μας νοιαζει τι εκανε, αλλα τι κανουμε τωρα” Σοβαρα ???!!!! Εαν εσας δεν σας νοιαζει τι εκανε νοιαζει εμας!!! Και σιγουρα ακομα περισσοτερο στις οικογενειες που εκανε κακο…γιατι για να ειναι εκει μεσα καποιο κακο εκανε (εκλεψε- σκοτωσε- βιασε) ποιος ξερει….Οι ανθρωποι που υπεφεραν απο τον λεγαμενο δεν ειχαν δικαιωματα??? Εμεις οι υπολοιποι που πλεον φοβομαστε να κυκλοφορησουμε στη πολη μας γιατι την εχουν κανει γκετο οι ομοιδεατες του δεν εχουμε δικαιωματα?? Να στο πω ωμα για να το καταλαβεις και εσυ και ολοι οι υπερασπιστες του κ&^λου…να πατε στο διαολο ολοι σας και παρτε και αυτους μαζι σας!!Και οσο για αυτον ουτε ντεπον …κομμενο και το ντεπον !!!Σε κανεναν ελληνα πολιτη δεν εχουν δωσει τσαμπα ουτε τσιχλα…Παμε στα νοσοκομεια και για εμας δεν υπαρχει τιποτα….ειναι γεματα απο δαυτους και τη βρωμια τους…μπαινεις μεσα σε ηλεκτρικο -μετρο και δεν εχεις που να σταθεις..παντου αυτοι να σε σκαναρουν απο πανω εως κατω….Τα ανθρωπινα δικαιωματα κυριοι ειναι για τους ανθρωπους και οχι για οποιον ετυχε να περπαταει στα δυο!!!

    1. τοσιγουρο είναι ότι εσυ δεν εισαι ανθρωπος

      1. Το αλλο σιγουρο ειναι οτι εσυ εισαι ανθελληνας προδοτης ξεφτυλισμενος νεοελληνας… Καταλαβες η θες να στα ξαναπω ρε ζωον??

        1. σκατα στα μουτρα σου νενεκο ανθελληνα

  2. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ !!!!! ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ????? ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!!!ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ????ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!

  3. και που να ήταν και σε φυλακές της βραζιλίας θα σου έλεγα εγώ

  4. Μήπως το προκάλεσε μόνος του και τους έχει πρήξει με ψεύτικες αρρώστειες;
    Μήπως να συμμαζευτείτε με αυτά που μας σερβίρετε;
    Ο Χίος λέει ότι γκρέμισε το συριζα αλλά θρέφει όφεις.

  5. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

  6. Ματσιμανη ξέρεις πόσοι Έλληνες πολίτες πέθαναν σαν σκυλιά γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο;;;;;; Την ευαισθησία σου για τα παιδιά σαν τον μικρό που με δωρεές των πολιτών θα θεραπευτεί στην Αμερική δεν την άκουσα, την ευαισθησία σου για τους ανθρώπους που ξεψυχούν σε ράντζα στους διαδρόμους των νοσοκομείων που δίνουν προτεραιότητα στους λαθροκανιβαλους και τους γυφτους δεν την άκουσα. Την ευαισθησία σου για τα θύματα αυτών των μαυριδερών αποβρασμάτων δεν την άκουσα , παπάρα ε παπάρα …! Πάνε γράψε τις μακακιες σου στους ανταρςυα και στα αλλά σκουπιδοsites , που κόπτονται για τα νεγροειδη εγκληματικά σκουπίδια . Και κάνε εσυ μια δωρεά για να έχουν οι εγκληματίες νοσηλεία αντί να ζητάς να τα πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι …παπάρα!

  7. Καλα τι φυλακη ειναι και αυτη;Εγω βλεπω 2 τηλεκοντρολ πανω στο τραπεζι,μαλλον για Νova το ενα και Cosmote TV το αλλο,ρε πατε ολοι καλα;

  8. Συντροφοι το Δίκτυο Αλληλεγγύης Θυματων των Κρατουμένων έχει κάνει κάποια διαμαρτυρία;

  9. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ….ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ……………ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΟΜΦΑΛΟΚΟΙΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΧΘΕΣ ……..ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ…….ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ………….ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ……….ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ……….ΦΑΚΕΛΟΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ………….ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ………….ΤΙ ΝΤΕΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ……………..ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ……………….ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ …….ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ

  10. Eδω ψοφαμε εμεις οι εξω που ειμαστε και νομοταγεις…. αυτος εκει μεσα θα ζησει?

  11. Κατ’ αρχήν εκείνο που θέλει είναι να αποφυλακιστεί μετά θα γίνει καλά!!!!

  12. δεν δίνανε ούτε ντεπόν, σε αυτόν γιατί του δίνουν;;;;;; επειδή του έχει σηκωθεί;;;;

  13. Τώρα θα βάλουμε τα κλάμματα …. καταρχήν αυτός δεν είναι άνθρωπος , ένα νεγροειδες εγκληματικό άψυχο κτήνος είναι που το ταΐζουμε και από πάνω .
    Εδώ ο κωλοτσιπρας μας είπε κατάμουτρα χαμογελώντας ότι οι συνταξιούχοι θα αραιώσουν από φυσικά αιτία , δηλαδή την εξαθλίωση που τους χάρισε , και εμείς θα φοβόμαστε να πούμε στους μαυριδερούς εγκληματίες του ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ;;;;
    κακό ψόφο λοιπόν …

Comments are closed.